ליום שלישי..

BEN ZIV

New member
../images/Emo32.gifליום שלישי..

כל מה שלא קשור לאלופה לפה
לא פתחו
איזה כיף זה שהמורים חולים..

JULI4561

New member
יומטווווווב לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

לא הלכתי לבצפר ,לא מרגישה טוב

danit1234

New member
ורד ../images/Emo99.gif

ראיתי אתמול את הראיון איתה בגיא פינס איזה יפה
במיוחד כשמראים תמונות שלה במחשב שם יש תמונה אחת ממש מהממת

יומעולה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יםהומיןךקוריעט89ח6צ2734צ905ו76475724840890568795686#$&%^*)@#%&)%^G&%^*#%*#&*INIU$%&@$^@$%^#%^*&@%#^Y#%6 74564ראחהטקוצובדןםעחשםףדק

יומטוב,יום הזוי../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

איזה יום הזוי ומווווזר
אווקי קבלו: היה לנו שיעור אחד ערבית לפני שאנחנו מתחילים בצרפתית [אני בחרתי צרפתית כי אני צרפתייה ויודעת לדבר שותף] בקיצור אז לא יודעת למה ואיך אבל הקליפס שלי הגיע לשיער של ילדה אחת מעצבנת בשם נועה[I HATE THEM
]בקיצור אז היה בלאאגן וצעקות ואני התחצפתי למורה לערבית והיא הוציאה אותי לשיעור אחר,והיא חברה של אמא שלי גם אז קיבלתי פרוטקציות ולא קיבסלתי איזה מכתב או משו
בקיצור היא העבירה אותי לכיתה אחת של ז' של הקבצה ד' נראלי אמאל'ה הם לומדים שם A B C והשתעממתי עד שנגמר השיעור ואני וארבע חברות שלי שיושבות אותי והנועה הזאת היינון איתה בשיחה והסברנו לה שלא שמנו לה את הקליפס ואז החזירו לי את הקליפסוש שלי וזהו

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifאני הולכת לאירוע סיום..../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif

נזכרתי מאוחר מידי להזמין כרטיסים אז כבר לא הזמנתי כי מה יצאו לי מקומות מעפנים וזה.. וגם למי יש כוח לקחת אותם
בקיצור חברות שלי השיגו הרבה כרטיסים אז אני הולכת איתן

גדוווווווווווווווווווווווווול:

כנסו: http://www.tzorerim.co.il/ בסוף תעם העכבר תלחצו על מישהו,כלומר שימו על מישהו תעכבר והוא יברך אותכם.

למעלה