ליום שלישי

אדרררר

New member
אורי מאמי כנסי

חחחחח אין לו חיים למי שפורץ לך.. אבל תתגאי הוא רוצה להיות כמוך חיחי זאת מחמאה אני מציעה לך להחליף סיסמה/=

נצל"ש

לפני שאתם קוראים אני מבקשת לא להתנפל עליי... זו דעתי וזכותי לחשוב ככה.. תראו אני נורא אוהבת את הבויז וחושבת שהם דה בסט, באמת... אבל..לא יודעת...נכון השיר "כמה אהבה"?!הוא לא ממש מתאים לארוויזין, לשיר בינלאומי... הוא בהחלט שיר מדהים, ממכר, מרגש, עם מילים יפות, וביצוע עוד יותר יפה.. אבל...לא נראה לי שהוא מתאים לארוויזין!... תחשבו על זה: עדיף שמישהו אחר יעלה בקדם ויביא לישראל מקום טוב מאשר שהם ילכו ונקבל מקום בעשירייה השניה או השלישית...ואז כל עם ישראל ישנא אותם ויבוז להם.. ואנחנו לא רוצות שזה יקרה... אני החלטתי להגיד את האמת...ואני לא רוצה שתתנפלו עליי ותגידו לי כל מיני דברים...רק כדי להראות לכם מה אני חושבת... אבל בכל מקרה אני הולכת להצביע להם בקדם, כי אני מעריצה אמיתית, ומעריצה אמיתית תלווה אותם בכל מצב ובכל דרך!

yuliamir

New member
אוי תעשי טובה גם על שירי אמרו את זה

ולא משנה אם הוא מתאים לאירויזיון גם של שירי לא המתאים ככה אמרו והוא הגיע למקום 4 והשיר של הבנים 100מם ומגיע להם אחרי כל ההשקעה

היא צודקת לדעתי

אבל למרות שהוא לא מתאים.. אם הם יעברו את הקדם הזה, תמיד מוסיפית לשירים קטעים באנגלית וגימיקים וכל השטויות האלו.. יהיה יפה... {וגמאני מצביעה להם}

אני גם בהתחלה חשבתי כמוך אבלל

השיר מתאים כאילו ממש אים מקשיבים למילים ולקצב רואים שיש בו ניחוח של ארווזיון!וגם הארוזיון זה לא רק השיר..זה המראה והתנועה בריקוד! ולפי מה שזה נראה יש להם את זה ו=ב=ג=ד=ו=ל! אבל אורנית אני גאה בך שאמרת את זה למרות שאת מעריצה!צריך להיות כנים!קבלי ח"ח חחחחחחחחח

OoנויoO

New member
שרין?!צודקת כי בסך הכל פעם ראשונה ש

שומעים תשיר הוא שמע חפיפניק וזה... אבל חכו אולי יהיו הפתעות ...הריקוד הלוק ובכלל מה שהם יעשו על הבמה... כי לא רק השיר שם..ואני אישית לא אהבתי את אתה הכוכב זה פשוט לא הסגנון שלי ושירים אחרים מהקדם עוד לא שמעתי אז פשוט נחכה למחר ונראה מה יהיה..

הדרוש 14

New member
..

צודקתת ודווקא אנחנו צריכות להראות לגיימבויז שאנחנו מאמינות בהם... ואני מאמינה שהם יזכו כי יש להם שיר שחבל על הזמן..לפי דעתי יותר משל הדיימונדז לא יודעת השיר של הבנות ממש לא מתאים לאורזיון ,והבנים הולכים לקחת בגדול..וגם אם הם יזכו מקום גרוע [וזה לא יקרה] העיקר שהם יודעים שהמדינה שלהם אוהבת אותם וזה מה שהכי חשווב..ושישצגו אותנו:)

כנסיי דחוףףףףףףףףף

צודקתת כפרהה אני איתךך.!! אבלל אםם הםם יזכוו שיהיהה להםם בשיאא המזלל ובהצלחהה..! דרךך אגבב אתת יכולה לעשות לי משוו יפהה עם תמונה של אושרי?! אם כןןן אז שלחי לי מסר אישי ואני יגיד לך ת'פרטים..

אני חושבת ש...

בנות אני חושבת שאורנית צודקת ואפילו אמרתי לה את זה באיסי לפני שהיא הגיעה להחלטה של לרשום את זה בפורום... אני אמרתי לה את מה שאני חושבת (שזה בדיוק מה שהיא רשמה), והיא גם אמרה לי את מה שהיא חשבה ואז היא הגיעה למסקנה של לרשום את זה!! אנחנו לא רוצות שתכעסו עליינו או משהו, אנחנו אוהבות את הבויז מאוד ואנחנו נצביע להם בקדם.. כי אנחנו מאוד אוהבות אותם..אבל זוהי דעתנו ואנחנו מאוד נשמח אם הם יצליחו יעלו לאירוויזיון וייצגו אותנו בכבוד!!

גמני חושבת..

עוד מישי כתבה את זה וכולם התנפלו עליה.. השיר ממש יפה ואני חולה שרופה על הגיים בויז.. אבל השיר לא מתאים.. אנחנו נפסיד באורוויזיון!! אהה.. וגמני הולכת להצביע להם בכל מקרה!!

אבל עדיף אותם מאשר את הדיימנדז

ואם לא נצביע להםם ולא נגייס כמה שיותר קולות הכלבותת יזכוווווווווווווווווווווווו חססס וחליללההה

נכון!

אבל שכל אחת תעשה מה שבא לה.. לדעתי השיר ס.וף והם בכלל מושלמים יתנו את כל הנשמה שלהם בריקוטד ובשיקה ועשו 100 חזרות.. לדעתי הוא מתאים [= אבל כל אחת והדעה שלה אוהבת אותכם

צודקת... הוא מתאים...

טוב כל אחת והדעה שלה... לפי דעתי הוא מתאים!!! ואני הוציאא ת'נשמה שלי בשביל שהם יזכו בקדם!! הדיימנדז האלה לא יזכוו ואפילו לא יהיו קרובות למספר ההצבעות שלנו!!! וחוץץ מזה הם ישנוו אותו טיפהה אם הם יזכו בקדם!!!!!!!!!!!1 כמו ששירי עשתה !!! בקיצור רוצות תצביעו לא רוצות אל תצביעו ... לא רוצות להצביע אבל בכל זאת מצביעות ? יופי
אבל תדאגו לזה שכל מי שאתן מכירות יצביעו להם!!

yafit93

New member
הרבה אמרו לי כמוךך וזה טוב שאתם מבי

עים דעהה ולא סתם משקרות לפי דעתי זה שיר יפה ומזאת אומרת השיר לא מתאים לארוויזיון למה יש סגנון של שירים מיוחדים לארוויזון?! שיר זה דבר שצריך לאהוב ואם אוהבים אותו אז הוא מתאים לכל דברר בקיצור שמחה שאת מצביעה בכל זאת והלוואי והם יזכווו כפרה עליהםם

למעלה