ליום שלישי

כן לזה התכוונתי!..../images/Emo9.gif

אני יודעת שאתם לא אמרגנים או משהו אבל חשבתי שאולי תוכלו לעזור כי זה הפורום שלהם!

CaMiLa TqM

New member
אממ לא מותק :)

כאילו לא נראה לי שיש כאן בנות שנפגשות איתם באופן קבוע חחחח והם גם עכשיו בבאלגן עם הקדם נראה מה יהיה איתו

CaMiLa TqM

New member
היה על הקדם בY ב-10

הפסדתי 5 דק' ראשונות אז אולי בהם הראו אותם חחח

your star

New member
אני לא יכולה יותר../images/Emo70.gifאני עוזבת../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

נמאס מהפורץ...רבתי עם כולןןן פה!!! אני עוזבת את הפורום!!! ולתמיד.......... שלכן בפעם האחרונה- אורוששש

זה הפורץ או אור????

אם זה הפורץ: כוס אמא'שך יבןן זונהה תעוף מפה כבר מה לא מובןן אם זאת אור : אורררררררררר?????????????????? לאאאאאאאאאאא אל תתיחסי תפתחי שם משתמש חדש אל תלכי בגלל הכלב הזה

לא אורוש,אל תעזבייייייי

חבל שתעזבי בגלל פורץ!! אנחנו אוהבות אותך כאןןן וכולם פה יודעים שזו לא את מקללת..שזה הפורץ הזה תחליפי משתמש חבל שתעזביייי

אל תעזבי...../images/Emo70.gif

אור שום פורץ שבעולם לא שווה שתעזבי... תחליפי משתמש...

OoנויoO

New member
יאווווווווו כוסעמקקקקק

אורו'ש אם את עוזבת בגלל הפורץ המניאק הזה הוא יואכל מכותתת את לא עוזבת ולא נעליים את שומעת?! פשוט תפתחי משתמש חדש...וככה הוא לא יציק לך יותר

לא לאאאאאאאאאאאא...

לא לא.. אל תשכחי גם כשעצוב לך[ יש לך אותנו לא לא אל תישכחי גם עם המניאק פרץ לךךךך אז מה [חח לא קשור] חחח סתם מאמי אל תעזביבי!!

OoנויoO

New member
חחחחחחחחחח יצהרי יעילגת מה עובר עלי

יך?! ורדי מביחו'ש חחחח

שום דבר לא עובררררר..

חיחיחי סתאםםם.. תאמת לא דעת מה עובר עליי!!! חיחיחיח איך הקראנו את ההודעות כמו שתי ילדותתתת עילגות טחחחחחחחחח נ.ב את שרוצה לעזוב אל תעשביייייי וקשההההההההההההההההההההההה

OoנויoO

New member
חחחח עדן עזבי לא צריך לספר על הטמטו

ם שלנו חחחח... מחר נלך לפרסם בבאר שיצביעו לקדם ונבקר את טל חחחח ואי יאוווווווווו איזה טמטום עם ההודעות אהבתי את ברכה חחחחח בנות?!שיניתי חתימה... איך?!

your star

New member
זו לא אני...זה הפורץ המסריח../images/Emo46.gif...

איפפפ...דיי כבר אין לי כח אפילו להתעצבן...
...

למעלה