ליום שלישי

עונה.. ../images/Emo41.gif

תה או קפה? שוקו
ביסלי או שוקולד? שוקולד
ביסלי או במבה? ביסלי
ארוחה חלבית או ארוחה בשרית? בטח חלבית הכי טעים ואני גם צמחונית אז בכלל
מים או קולה? מיםםם יאמיייייייייייייייי
פסנתר או גיטרה? גיטרה
חיבוקים או נשיקות? חיבוקים ..
וגם נשיקות
מחשב או ספר? מחשב..
סרט או סידרה? סידרה
טיול בחו"ל או טיול בארץ? טיול בחו"ל
טראנס או פופ? שניהם
מוזיקה או שקט? מוזיקהההההה
חתולים או כלבים? כלבים
שמאל או ימין (פוליטי)? אין לי מושג מה זה!! חחח
הסטוריה או מתמטיקה? שום דבר מהם
ידיד טוב או חברה טובה? שניהם
מועדון או פאב? ת'אמת עדיין לא הלכתי לאף אחד כי אני בת 12 חח
שיער חלק או שיער מתולתל? שיער חלק (אבל יש לי שיער מתולתל) שיער כהה או שיער בהיר? שיער בהיר עיניים בהירות או עיניים כהות? עיינים כהות וגם בהירות
אירופה או ארה"ב? ארה"ב
מלא או רזה? רזה גבוה או נמוך? באמצע בראד פיט או ג'וני דפ? לא יודעת
כחול או ורוד? שניהם
מקלחת או אמבטיה? אמבטיה אימון מועדף: אני רוקדת ג'אז
הליכה או ריצה? הליכה אבל גם ריצה
משקולות או אירובי? אירובי כדורגל או כדורסל? כדורגל
בננה או גויאבה? בננהההההה
מלפפון או עגבניה? מלפפון יום או לילה? יוםם
"חברים" או "סיינפלד"? חברים חנוכה או פורים? חנוכה
וגם פורים
חמין מרוקאי או צ'ולנט אשכנזי? כלום אני טריפולטאית
חריימה או גפילטע פיש? חריימה
עוגת קצפת או בקלאווה? עוגת קצפת.. יאכס בקלוואההההה מסנג'ר או איי.סי.קיו? שתיהם
הורדות מוזיקה וסרטים: כן או לא? כן יס או הוט? יס

עונה...

תה או קפה? תה ביסלי או שוקולד? שוקולד ביסלי או במבה? במבה ארוחה חלבית או ארוחה בשרית? חלבית מים או קולה? דיאט קולה פסנתר או גיטרה? גיטרה חיבוקים או נשיקות? נשיקות מחשב או ספר? מחשב סרט או סידרה? סרט טיול בחו"ל או טיול בארץ? בחו"ל טראנס או פופ? פופ מוזיקה או שקט? מוזיקה חתולים או כלבים? כלבים שמאל או ימין (פוליטי)? ימין הסטוריה או מתמטיקה? לא זה ולא זה ידיד טוב או חברה טובה? ידיד טוב מועדון או פאב? פאב שיער חלק או שיער מתולתל? חלק שיער כהה או שיער בהיר? כהה עיניים בהירות או עיניים כהות? בהירות אירופה או ארה"ב? ארה"ב מלא או רזה? רזה גבוה או נמוך? גבוה בראד פיט או ג'וני דפ? בראד פיט כחול או ורוד? ורוד מקלחת או אמבטיה? אמבטיה אימון מועדף: הליכה או ריצה? הליכה משקולות או אירובי? אירובי כדורגל או כדורסל? לא זה ולא זה בננה או גויאבה? בננה מלפפון או עגבניה? מלפפון יום או לילה? יום "חברים" או "סיינפלד"? "חברים" חנוכה או פורים? חנוכה חמין מרוקאי או צ'ולנט אשכנזי? חמין מרוקאי חריימה או גפילטע פיש? לא זה ולא זה עוגת קצפת או בקלאווה? עוגת קצפת מסנג'ר או איי.סי.קיו? אייסיקיו הורדות מוזיקה וסרטים: כן או לא? כן יס או הוט? חם חחח אחלה שאלוןןןן

sapiroooosh

New member
עונה=]

תה או קפה? תה ביסלי או שוקולד? שוקולד (מכורה) ביסלי או במבה? במבה (גם מכורה) ארוחה חלבית או ארוחה בשרית? חלבית מים או קולה?קולה (גם מכורה פסנתר או גיטרה? גיטרה חיבוקים או נשיקות? אהמ.. תלוי עם מי מתי ואיפה... מחשב או ספר? מחשבבבבבבבבבבב סרט או סידרה? סרט טיול בחו"ל או טיול בארץ? בחו"ל טראנס או פופ? פופ מוזיקה או שקט? מוזיקה חתולים או כלבים? חתולים שמאל או ימין (פוליטי)? לא מבינה בזה =/ הסטוריה או מתמטיקה? אף אחד מהם אבל עם כבר עדיץ מתמטיקה... ידיד טוב או חברה טובה? תלוי למה... מועדון או פאב? מועדוןןןן שיער חלק או שיער מתולתל? יש לי גלי כזה אבל רוצה חלקקק שיער כהה או שיער בהיר? בהיר עיניים בהירות או עיניים כהות? בהירות אירופה או ארה"ב? לא הייתי בארה"ב אז לא יודעת... מלא או רזה? רזה גבוה או נמוך? אממ אני מטר 55 אבל רוצה להיות גבוה בראד פיט או ג'וני דפ? בראד פיט כחול או ורוד? ורוד מקלחת או אמבטיה? מקלחת אימון מועדף: הליכה או ריצה? לא זה ולא זה... משקולות או אירובי? אירובי כדורגל או כדורסל? לא זה ולא זה... בננה או גויאבה? אף אחד מהם!!! מלפפון או עגבניה? עגבניה יום או לילה? יום "חברים" או "סיינפלד"? אף אחד מהם... חנוכה או פורים? חנוכה החופש ארוך יותר... חמין מרוקאי או צ'ולנט אשכנזי? חמין מרוקאי חריימה או גפילטע פיש? חריימה עוגת קצפת או בקלאווה? עוגת קצפת מסנג'ר או איי.סי.קיו? מסנג'ררררר הורדות מוזיקה וסרטים: כן או לא? כן יס או הוט? הוט אחלה שאלוןןןןן

עונההה=))

תה או קפה? תה ביסלי או במבה? במבה ארוחה חלבית או ארוחה בשרית? ארוחה חלבית מים או קולה? ק=ו=ל=ה פסנתר או גיטרה? אממ אפשר להגיד ששניהם חיבוקים או נשיקות? שתיהם זה בא ביחד חח מחשב או ספר? מחשבבבבב סרט או סידרה? סרט טיול בחו"ל או בארץ? בחו"ל טראנס או פופ? פופ מוזיקה או שקט? מוזיקה חתולים או כלבים? כלבים שמאל או ימין(פוליטי)? ימין הסטוריה או מתמטיקה? איף שונאת את שתיהם.. מתמטיקה מעדיפה ידיד טוב או חברה טובה? חברה טובהההה מועדון או פאב? לא יודעת לא יוצאת חח.. אולי בקרוב שיער חלק או שיער מתולתל? מתולתלללללללללל סקסייייי חח שיער כהה או שיער בהיר? בהירר עיניים בהירות או עיניים כהות? בהירות אירופה או ארה"ב? אירופה מלא או רזה? רזה אבל לא יותר מידי חח גבוה או נמוך? גבוההה בראד פיט או ג'וני דפ? בראד פיט חול או ורוד? ורוד מקלחת או אמבטיה? גם וגם אימון מועדף:הליכה או ריצה? הליכה משקולות או אירובי? אירובי כדורגל או כדורסל? כדורגל בננה או גויאבה? בננה מלפפון או עגבניה? מלפפון יום או לילה? יום חברים או סנייפלד? חברים חנוכה או פורים? חנוכה חמין מרוקאי או צ'ולנט אשכנזי? חמיןןןןןןןןןן יאמייי דה חח חריימה או גפילטע פיש?...תזכירי לי מה זה חריימה? חחחח לא משנה עוגת קצפת או בקלאווה? עוגת קצפת מסנג'ר או איי סי קיו? מ=ס=נ=ג'=ר הורדות מוזיקה או סרטים:כן או לא ? כ=ן יס או הוט? ה=ו=ט רותםםם אחלה שאלון אהבתיייי :) טנקיוווו!!

עונהה../images/Emo9.gif

תה בארורר ששוקולדד יאמיי
בבמממבבהה>זהה ממכרר
ארוחה חלבית ק-ו-ל-ה מממ..לא דעתת חח גם וגם תלוי ממי..ממאיה מה שבא ברוך הבאא חח סתם
מממחחחשששבבבבב
!
סידרהה
חו"לל
טטראאננסס מווזיקקההה>>החייממשלליי
ככללבבייםם
לא זה ולאא זהה
ממ גם וגםם..אבל יותר חברה טובהה..על בנים אי אפשרר לסמוךך
[מסר לחיים
חח] פאבב ומועדוןן מתולתלל>>שולטט [לי יש מתולתלל חח
] שיערר->כהה , עניים->בהירות אאייררוופפהה>>מרתקק חח רזהה
ג-ב-ו-הה בראדד פיטטטט
יאאממיי ווררוודד
אמבטיית קצףף=>חלוםם הליכהה
לא זה ולא זהה חח אנלא בכושרר חבר'הה חח
בננהה
עגבניהה
יוםםם
ח-ב-ר-י-ם יותר נכוןן ח-ב-ר-ו-ת שניהםם
ברורר שחמין
יאמיי המאכל האהובב עליי שזה
חחח עוגתתת קצפתתת ממממ טעעייםם
שניהםם..מ-כ-ו-ר-ה
יאסס , יאסס ויאסס

עונה =]]

תה או קפה? נס קפה :p ביסלי או שוקולד? שוקולד ביסלי או במבה? במבהה ארוחה חלבית או ארוחה בשרית? חלבית מים או קולה? מים פסנתר או גיטרה? גיטרה חיבוקים או נשיקות? חיבוקים מחשב או ספר? מחשב סרט או סידרה? סדרה טיול בחו"ל או טיול בארץ? חו"ל טראנס או פופ? פופ מוזיקה או שקט? מוזיקה חתולים או כלבים? כלבים שמאל או ימין (פוליטי)? ימין הסטוריה או מתמטיקה? הסטוריה <איככ לא סובלת מתמטיקהה:S] ידיד טוב או חברה טובה? ידיד טוב מועדון או פאב? מועדון שיער חלק או שיער מתולתל? חלק שיער כהה או שיער בהיר? כהה עיניים בהירות או עיניים כהות? בהירות אירופה או ארה"ב? ארה"ב מלא או רזה? רזה גבוה או נמוך? גבוה בראד פיט או ג'וני דפ? ג'וני דפ כחול או ורוד? וורוד
מקלחת או אמבטיה? אמבטיה אימון מועדף: הליכה או ריצה? ריצה משקולות או אירובי? אירובי כדורגל או כדורסל?כדורסל בננה או גויאבה? בננה מלפפון או עגבניה? עגבניה יום או לילה? יום "חברים" או "סיינפלד"? "חברים" חנוכה או פורים? פורים חמין מרוקאי או צ'ולנט אשכנזי? חמין מרוקאי חריימה או גפילטע פיש? לא זה ולא זה חח עוגת קצפת או בקלאווה? עוגת קצפת <אבי יש בה מיליוןןן קלוריות> מסנג'ר או איי.סי.קיו? מסנג'ר הורדות מוזיקה וסרטים: כן או לא? כן יס או הוט? יס

עונה=)

תה או קפה?תה ביסלי או שוקולד?שוקולד ביסלי או במבה?במבה ארוחה חלבית או ארוחה בשרית?חלבית מים או קולה?קולה פסנתר או גיטרה?גיטרה חיבוקים או נשיקות?שתים מחשב או ספר?ברור שמחשב סרט או סידרה?סידרה טיול בחו"ל או טיול בארץ?בחו"ל טראנס או פופ?פופ מוזיקה או שקט?מוזיקה חתולים או כלבים?כלביםם שמאל או ימין (פוליטי)?ימין הסטוריה או מתמטיקה?הסטוריה ידיד טוב או חברה טובה?ידידטוב מועדון או פאב?מעדון שיער חלק או שיער מתולתל?חלק שיער כהה או שיער בהיר?בהיר עיניים בהירות או עיניים כהות?כהות אירופה או ארה"ב?אירופה מלא או רזה?רזה גבוה או נמוך?גבוה בראד פיט או ג'וני דפ?בראד פיט כחול או ורוד?ורוד מקלחת או אמבטיה?מקלחת אימון מועדף: הליכה או ריצה?ריצה משקולות או אירובי?אירובי כדורגל או כדורסל?כדורגל בננה או גויאבה?בננה מלפפון או עגבניה?עגבניה יום או לילה?יום "חברים" או "סיינפלד"?חברים חנוכה או פורים?פורום חמין מרוקאי או צ'ולנט אשכנזי?מרוקאי חריימה או גפילטע פיש?חריימה עוגת קצפת או בקלאווה?עוגת קצפת מסנג'ר או איי.סי.קיו?אייסי הורדות מוזיקה וסרטים: כן או לא?כן יס או הוט?הוט

עונה

תה או קפה? תה ביסלי או שוקולד? שוקולד ביסלי או במבה? במבה ארוחה חלבית או ארוחה בשרית? בשרית מים או קולה? קולה פסנתר או גיטרה? גיטרה חיבוקים או נשיקות? נשיקות מחשב או ספר? מחשב סרט או סידרה? סידרה טיול בחו"ל או טיול בארץ? בחו"ל טראנס או פופ? טראנס מוזיקה או שקט? מוזיקה חתולים או כלבים? כלבים שמאל או ימין (פוליטי)? ימין הסטוריה או מתמטיקה? הסטוריה ידיד טוב או חברה טובה? חברה טובה מועדון או פאב? מועדון שיער חלק או שיער מתולתל? חלק שיער כהה או שיער בהיר? ככה עיניים בהירות או עיניים כהות? בהירות אירופה או ארה"ב? ארה"ב מלא או רזה?רזה גבוה או נמוך?גבוה בראד פיט או ג'וני דפ? בראד פיט כחול או ורוד? כחול מקלחת או אמבטיה? אמבטיה אימון מועדף: הליכה או ריצה? ריצה משקולות או אירובי? אירובי כדורגל או כדורסל? כדורסל בננה או גויאבה? בננה מלפפון או עגבניה?מלפפון יום או לילה?לילה "חברים" או "סיינפלד"? "חברים" חנוכה או פורים? פורים חמין מרוקאי או צ'ולנט אשכנזי? חמין מרוקאי חריימה או גפילטע פיש? איח, שום דבר עוגת קצפת או בקלאווה? עוגת קצפת מסנג'ר או איי.סי.קיו? אייסיקיו הורדות מוזיקה וסרטים: כן או לא? כןןןן יס או הוט?יס

למעלה