ליום שלישי

התמונה שעוז העלה...

תודה עוז תמונה יפה עוז להבא בבקשה אל תשרשר דברים שלא קשורים להודעות של אחרים, תשרשר את זה לשירשור של off ואם אין אז תפתח אתה שירשור של off בסדר?

וזה גם מופנה לאחרים...

תכבדו את האחרים וככה גם שאתם תפתחו הודעה שחשובה לכם , הם גם לא ישרשרו אליה דברים שלא קשורים

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאנשים אני קצת הרבה מאוכזבת../images/Emo41.gif

אני רואה שהזנחתם את עניין ההצבעות...=/ עוד חודש יוצא הדיסק של מאיה ועם זה יגיעו המצעדים והשירים החדשים וצריכים להשיב לה את כל התארים פעם שניה ! ביינתים יש לנו את TOP 10 <טופ 10> שמאיה מתמודדת שם כזמרת השנה קחו קישור: http://www.tapuz.co.il/rosh1/ ותצביעו למאיו'ש כזמרת השנה !! ועוד משו... מאיה ירדה מקום ב"המבוקשים" למקום 7 שתבינו שהיא נכנסה היא הייתה מקום 5 !! אז אני מבקשת שתירשמו לאתר [[ http://www.music24.co.il/ ]] ותצביעו לה <תכניות->המבוקשים ומי שרשום יכול להצביע> עוד משו...שלחו את המספר 9105 למ'ס 2424 להצביע לה דרך הטלפונים שנתן לה מקום מכובד כמו שמגיע לה המקום הראשון - מלכה !!

אני מבציעה כל יום..

גם במבוקשים וגם טופ 10 ושמעי אבל אני לא מצביעה באתר אני לא מצליחה להרשם אני ינסה עוד פעם עכשיו..

שאלה בקשר לקליפ החדש של מאיה../images/Emo41.gif

הכוסון שמופיע בקליפ (ההוא שרוכב על הסוס) , הוא במקרה הארוס של מאיה בחיים האמיתיים? כי אני זוכרת שמאיה הצטלמה עם הארוס איפשהו , והוא ממש דומה לדוגמן בקליפ. תודה מראש

23ענבלית

New member
תגידי ..אמרתי שזה ריגוש?

נראה לי שהבנתי שבפורום הזה אסור להגיד מילה בלי שמישהו ילגלג בכיוון. אני שמה לב שלא פעם ולא פעמיים עונים בצורה כזו לאנשים. בסך הכל אמרתי משפט. בכל אופן... הייתי פה.

חחחחחחחחחחחחחחחח מלודי כנסי מאמי

אני ממש לא קטלתי אותה, אני בסך הכל אמרתי " איזה ריגוש " וזה לא היה בצורה של קטילה, או להעליב...ממש לא.. אני אמרתי את זה ממש בצחוק ואם יש אנשים שלא מבינים צחוק זאת כבר לא הבעייה שלי.....

עונה

תה או קפה? כלום! ביסלי או שוקולד? שוקולד! ביסלי או במבה?ביסלי! ארוחה חלבית או ארוחה בשרית?בשרית מים או קולה? קולה!!!!!!!!!!11 פסנתר או גיטרה?גיטרה חיבוקים או נשיקות?חיבוקים מחשב או ספר?מחשב סרט או סידרה? סידרה טיול בחו"ל או טיול בארץ?חול!!!!!!! טראנס או פופ?פופ מוזיקה או שקט?מוסיקה חתולים או כלבים?כלביםםםםםםםםם שמאל או ימין (פוליטי)?ימיןןןןןןןןן הסטוריה או מתמטיקה?חשבון! ידיד טוב או חברה טובה?חברה טובה דהההההה מועדון או פאב?מועדון שיער חלק או שיער מתולתל?חלקקקקקק שיער כהה או שיער בהיר?בהיררררררר עיניים בהירות או עיניים כהות?בהירות אירופה או ארה"ב?ארה"ב מלא או רזה?רזהההההה גבוה או נמוך?אני נמוך! בראד פיט או ג'וני דפ?ג'וני דפ כחול או ורוד?ורוד דההההה מקלחת או אמבטיה?מקלחת אימון מועדף: הליכה או ריצה?ריצה משקולות או אירובי?משקולות כדורגל או כדורסל?כדורסל!! בננה או גויאבה?בננה מלפפון או עגבניה?עגבניה יום או לילה? יום "חברים" או "סיינפלד"?חברים חנוכה או פורים?חנוכה חמין מרוקאי או צ'ולנט אשכנזי?לא הבנתי! חריימה או גפילטע פיש?לא הבנתי!! עוגת קצפת או בקלאווה?קצפת מסנג'ר או איי.סי.קיו?איסיקיו הורדות מוזיקה וסרטים: כן או לא?לא יס או הוט?יס שאלון ערוך ביותר

שאלון העדפות ../images/Emo20.gif כולם להיכנס!!

תה או קפה? ביסלי או שוקולד? ביסלי או במבה? ארוחה חלבית או ארוחה בשרית? מים או קולה? פסנתר או גיטרה? חיבוקים או נשיקות? מחשב או ספר? סרט או סידרה? טיול בחו"ל או טיול בארץ? טראנס או פופ? מוזיקה או שקט? חתולים או כלבים? שמאל או ימין (פוליטי)? הסטוריה או מתמטיקה? ידיד טוב או חברה טובה? מועדון או פאב? שיער חלק או שיער מתולתל? שיער כהה או שיער בהיר? עיניים בהירות או עיניים כהות? אירופה או ארה"ב? מלא או רזה? גבוה או נמוך? בראד פיט או ג'וני דפ? כחול או ורוד? מקלחת או אמבטיה? אימון מועדף: הליכה או ריצה? משקולות או אירובי? כדורגל או כדורסל? בננה או גויאבה? מלפפון או עגבניה? יום או לילה? "חברים" או "סיינפלד"? חנוכה או פורים? חמין מרוקאי או צ'ולנט אשכנזי? חריימה או גפילטע פיש? עוגת קצפת או בקלאווה? מסנג'ר או איי.סי.קיו? הורדות מוזיקה וסרטים: כן או לא? יס או הוט?

עונה ../images/Emo124.gif

תה או קפה? נס קפה ביסלי או שוקולד? ביסלי ביסלי או במבה? ביסלי ארוחה חלבית או ארוחה בשרית? חלבית מים או קולה? קולה פסנתר או גיטרה? גיטרה חיבוקים או נשיקות? אממ שנייהםם מחשב או ספר? כאילו דה!! מחשב!! סרט או סידרה? סידרה טיול בחו"ל או טיול בארץ? ברור שבחו"ל טראנס או פופ? פופ מוזיקה או שקט? מוזיקה חתולים או כלבים? כלבים שמאל או ימין (פוליטי)? אמצע! הסטוריה או מתמטיקה? היסטוריה ידיד טוב או חברה טובה? ידיד טוב מועדון או פאב? פאב שיער חלק או שיער מתולתל? חלק שיער כהה או שיער בהיר? כהה עיניים בהירות או עיניים כהות? כהות אירופה או ארה"ב? א-ר-צ-ו-ת -- ה-ב-ר-י-ת גבוה או נמוך? גבוה כחול או ורוד? ורוד מקלחת או אמבטיה? מקלחת אימון מועדף: הליכה או ריצה? ריצה משקולות או אירובי? משקולות, שונאת אירוביייייי כדורגל או כדורסל? כדורגל בננה או גויאבה? גויאבה?! אוי מאי גאד! מלפפון או עגבניה? מלפפון יום או לילה? לילה "חברים" או "סיינפלד"? חברים חנוכה או פורים? פורים, היומולדת שלי... חמין מרוקאי או צ'ולנט אשכנזי? חמין מרוקאי למרות שאני לא סובלת חמין חריימה או גפילטע פיש? שמע ישראל! לא זה ולא זה! עוגת קצפת או בקלאווה? בקלאווה מסנג'ר או איי.סי.קיו? מסנג'ר הורדות מוזיקה וסרטים: כן או לא? כן יס או הוט? הוט

למעלה