ליום שלישי!

lali1989

New member
חזרתי לחיים..חחח ../images/Emo13.gif

סופסוף יש לי קצת זמן למחשב..
דור נשמה שלי מלאמלאמלא מזל טוב..^^ הלוואי עליי..[האח הזקן שלי לא רוצה להתחתן בכלל..
] היללי מזל טוב מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

Lior Maman

New member
בן דוד שלי לא זקן !!! ../images/Emo11.gif

חזרת מתחיית המתים חח מהזה זזזההה לאןן נעללמתתתת !? לא הולך ככה

lali1989

New member
חחחחחחחחח

תשמעי לא צחוק הבנאדם בן 25 כבר..
[סתםםם הכל מאהבה אליו..] ונעלמתי כי אני כל היום בעבודה..

מותק שלי תודה!!!

אל תדאגי נשמה, זה יבוא לכם יום אחד בלי שתשימו לב בכלל... גם אחותי התחתנה בגיל יחסית מאוחר, אבל תוך כמה כמה חודשים היא החליטה שהיא מתחתנת, ואתמול ביום נישואים שלהם נולדה להם בת הכל יבוא בזמן שלו

lali1989

New member
בקשה נשמה שלי..../images/Emo13.gif

מה כולם לקחו אותי כל כך רציניי?!?!זה היה בצחוק..
שיתחתן מתי שבא לו..

שלומיתת

New member
שגרה.

רוחות של אכזבה,ציפיה לא ממומשת,בריחה ממציאות קודרת לנוספת קודרת אף יותר. דמעות של שגרה כבר לא מרגשות אותה, לא מרגשות אף את סביבתה המורגלת בחיוכים חסרי הכיוון שלה, בעיניים התועות, שאט אט מתחילות להבין שאולי אין מה לחפש. הנוחות שבהרגל עוטפת אותה,חונקת בנייר צלופן צעקני ומרשרש. בפנים היא בוכה.בוכה על הזדמנויות מוחמצות,על מימוש שאבד,על פרחים מדיפי ריח שנבלו באפור העגמומי. נאומים חוצבים להבות אשר תמיד הדהדו בראשה,צעקות ומריבות, דועכים ולהבתם נמוכה,על אש קטנה. בכוחות אחרונים,הולכים ומתמעטים, היא נלחמת. עוד מהלומה קלה, עוד חבטה לא משמעותית. פעם הייתה חזקה יותר, פעם הבינה דברים, כאלו שהיום נראים לה כבועות אויר מתוקות וחינניות, נאיביות ובהירות,מתרחקות והולכות,חלום ישן נושן, נעלם. לאן כל החלומות נעלמו? היא רצה אחריהם בדמיונה,מאיצה,פונה תמיד בפניות הנכונות ותופסת בחוט הדק והרפוי אשר מתנופף באויר,כמעט ומתרחק לחלוטין,כמעט בורח.אבל קצהו בידה והיא אוספת את בלוני התקוה לזר גדול וססגוני של חיוך,אשר מציף אותה בשמחה פנימית. בדמיונה.

למעלה