חפירונת על היומולדת שלי ../images/Emo9.gif
חפירה על היומולדת שלי, היה לי כ"כ כיף ורציתי לשתף.. בבית ספר הביאו לי מלאא בלונים ובלון ענק לתיק, הבנים החארות פיצצו לי את הגדול ורצו לפוצץ לי גם את שאר הבלונים, אבל הודעתי מי שמפוצץ-חוטף! ולמדנו 5 שעות ועבר היום כ"כ מהר!! בדרך הבייתה עזרו לי עם כל הבלונים והכל.. אני מגיעה הבייתה ישר רצתי לאחיין שלי [פשושון :'( ] ואז אמא שלי אמרה שהיא קנתה לי משהו מכל המשפחה וזה והביאה לי.. כל הצהריים השתעממתי ולא היה לי מה לעשות, ותיכננתי לצאת עם 2 חברות בערב לנאפיס ולחגוג.. ב6 וחצי הלכתי לנאפיס כזה אני נכסת פתאום אני רואה את כל החברים שלי יושבים והתחילו לשיר לי "היום יומולדת.." ואני כולי מתביישת וזה.. הזמנו ואכלנו והצטלמנו מלא מלא והם הביאו לי מלא מתנות ממש יפות
אחרי נאפיס הלכנו לחנות ממתקים לקנות סוכריות ובאמצע החנות הם התחילו לשיר לי והמוכרת כזה שואלת: "למי יש יומולדת?" אני בבישנות עונה: "לי.." היא אמרה לי: "הנה, קחי שוקולדים מתנה" אני כולי מתביישת לוקחת אומרת תודה והולכת
אחרי זה הלכנו לפארק שעשועים ליד גלידה ב"ש בביג והתחלנו לשחק כמו ילדים קטנים.. אחרי הפארק הלכנו למקדולנס קנינו גלידות והצטלמנו מלא במשחקייה הזאת ואז הלכנו הבייתה. זאת הייתה היומולדת הכי הכי שהייתה לי!!