ליום שלישי...

Lior Maman

New member
:O אני לרגע חשבתי שאת רצינית חח

תהני אצל סבתא שלך,שנה טובה וחג שמחחחחח
.

דורה17

New member
רק אני לא האמנתי? חחחחח סתם סתם..

תהני נצצצצצצצצצצצצצצצצ'מה! ושתהיה לך אחלה שנה! וחג שמח!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifתהני לך אצל סבתא...

שנה טוב.. שתיהיה לך שנה מתוקה כמוך.. ותזכי למצוות כגרגרי הרימון[או איך שלא אומרים את המשפט הזה..] אוהבת אותך מלאאא

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחח תודה מתוקה!../images/Emo23.gif

גמאני אותך ושתהיה לך שנה מעולה!

מירוש 18

New member
שנה טובה מאמי וחג שמח ../images/Emo13.gif

שנת בריאות, הצלחה, ואושר. ותהני בחג

ערב טוב!.

ושנה טובה לכולם!! סוף כל סוף חופש.!! פוף איזה יום מסובך היה היום!! כולם חושבים שאני עצובה(או שמא כולם חושבים שאני צריכה להיות עצובה)מנסים לעזור ואני בכלל לא צריכה עזרה משכנעים אותי שאני לבד דיייייי אין לי כוח לזה תעזבו אותי אני ילדה גדולה לא צריכה שאנשים יחזיקו לי את היד (כל הסיפור הוא בעיקר זה שהיו לי 2 חברות יחידות בכיתה בכל זאת כיתה חדשה בית ספר חדש וכל מי שאני מכירה זה הרוב מהיסודי ואני לא ממש "מתה"עליהם... אז...הכל היה בסדר עד שחברה אחת חזרה לבית ספר הקודם שלה היא הייתה בבית ספר דתי והיא חזרה לשם ואחת עוברת כיתה להיות עם חברות אחרות שלה אז בהתחלה הייתי קצת עצובה אבל החלטתי שזה במילא לא ישנה כלום. הן רוצות שאני העבור כיתה אבל אין לי לאן כי הכיתה היחידה שיש לי בה חברות היא הכיתה שאחותי התאומה בה.. ומבחינה לימודית דיי טוב לי בכיתה ואני גם בסדר אני הסתדר עם הכיתה לא יודעת..)כולם מתייחסים אליי כאילו ברחמים שכאילו לא יהיו לי חברים בכיתה ושאני לבד דיי תעזבו אותי אני לא לבד ואני לא רוצה לעבור כיתה אני הסתדר!! יהיה בסדר!

XxXSynergitXxX

New member
הבטן שלי ../images/Emo10.gif

אע, בלה הזונה. בכ"א. קיבלתי את פורטה מחברה הכי טובה שלי!
ואת מציאות נפרדת מעצמי
. התווכחתי עם מישהו בטאוור שסינרגיה זה רוק . הוא אומר שהם פופ. והוא בול הופמן
! הוא התחיל להסביר לי כלמיני על רוק ואני כזה "נשמע טוב.. "
. דיברנו כלללל היום. מהצהריים עד עכשיו, הוא מתקשר הרבה, אני מתקשרת מעט, דיברנו אפילו במסנ' והוא כלכך כלכך מתוק!
. אללה חווווווווופש.

למעלה