ידעתי שיש משוו כזה ברוסית פשוט לא חשבתי על זה באותו רגע..חח מה אתם רוצים?! זה היה על הבוקר..=/
ז זוהרוש15 New member 11/9/07 #59 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifידעתי שיש משוו כזה ברוסית פשוט לא חשבתי על זה באותו רגע..חח מה אתם רוצים?! זה היה על הבוקר..=/
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifידעתי שיש משוו כזה ברוסית פשוט לא חשבתי על זה באותו רגע..חח מה אתם רוצים?! זה היה על הבוקר..=/
ל ליהי 24 New member 11/9/07 #77 ../images/Emo32.gif שירשור שנה טובה... שנה טובה ומתוקה לכולםםםםםםםםםםםם...
L Lior Maman New member 12/9/07 #78 תודה חח גמלך שנה טובה ומתוקה, אבל למה שירשת אליי ? היית פותחת שירשור חדש .. לא נורא חח שנה טובה שתיהיה לך, וחג מצויין .
תודה חח גמלך שנה טובה ומתוקה, אבל למה שירשת אליי ? היית פותחת שירשור חדש .. לא נורא חח שנה טובה שתיהיה לך, וחג מצויין .
X XxXSynergitXxX New member 13/9/07 #97 לפתוח אוף זה לפתוח הודעה חדשה בכלל בפורום ולא לשרשר להודעה הקיימת! כבר ניסיתי להסביר לך שהיית שירוני.
לפתוח אוף זה לפתוח הודעה חדשה בכלל בפורום ולא לשרשר להודעה הקיימת! כבר ניסיתי להסביר לך שהיית שירוני.
L Lior Maman New member 13/9/07 #105 ../images/Emo12.gif לא לא נראלי, כי חברה שלי אמרה לי שזונה ברוסית זה פרסיטוטה או משהו בסגנון
L Lior Maman New member 11/9/07 #49 חח זה לא בלט ! זה בלאט, ברוסית חח [ אנ'לא רוסייה או משהו זה פשוט מילה חמודה כזאת חח ] ואני שונאת לרקוד או כל דבר שהוא בסגנון ..
חח זה לא בלט ! זה בלאט, ברוסית חח [ אנ'לא רוסייה או משהו זה פשוט מילה חמודה כזאת חח ] ואני שונאת לרקוד או כל דבר שהוא בסגנון ..
ז זוהרוש15 New member 11/9/07 #55 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo2.gif חבל.. חח ולא הבנתי..חחח הייתי בטוחה שאת אומרת שיש לך בשעת אפס בלט..חח
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo2.gif חבל.. חח ולא הבנתי..חחח הייתי בטוחה שאת אומרת שיש לך בשעת אפס בלט..חח
X XxXSynergitXxX New member 11/9/07 #63 תהפכי להיות רוסיה וזהו! יא לבנה שגם אני רוצה להיות כמוהה . אע, זה מזכיר לי משומה את עדן. DDD:
ז זוהרוש15 New member 11/9/07 #64 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gifגמאני רוצה להיות לבנה../images/Emo99.gif
L Lior Maman New member 13/9/07 #106 תתחלפי איתי גמאת ../images/Emo23.gif, שכל מי שרוצה שיתחלף איתי חח ו... למה את רוצה צבע עור לבן ? אני כלהזמן רק מנסה להיפטר ממנו ולהשתזף איכשהו :\
תתחלפי איתי גמאת ../images/Emo23.gif, שכל מי שרוצה שיתחלף איתי חח ו... למה את רוצה צבע עור לבן ? אני כלהזמן רק מנסה להיפטר ממנו ולהשתזף איכשהו :\
L Lior Maman New member 11/9/07 #74 ניסים אמר לי שאני דומה לרוסייה ;< בגלל שאני לבנה והכל :\ אופפ מהזה הבלבןן הזה מהההההמהמהמהמה, לא רוצה ת'צבע הזה :| DD: חח עדן בדיוק ההפך ממני, היא כולה שחומה כזאת D: . אני מתגעגעת אלייך .
ניסים אמר לי שאני דומה לרוסייה ;< בגלל שאני לבנה והכל :\ אופפ מהזה הבלבןן הזה מהההההמהמהמהמה, לא רוצה ת'צבע הזה :| DD: חח עדן בדיוק ההפך ממני, היא כולה שחומה כזאת D: . אני מתגעגעת אלייך .