ליום שלישי!!!

McRafush

New member
זה או זה - או הצומת...

והצומת זה כבר לא מעניין
ת'כלס אני מסכים איתך לחלוטין, אבל אין ליי ברירה...

shilgiah

New member
|דוב|../images/Emo210.gifחחחחח../images/Emo6.gif

מיצידי לעבוד שם.. אבל אפילו שם אין לי עבודה..

McRafush

New member
איך? ../images/Emo2.gif

הם מקבלים כל הזמן אנשים, אפילו כשהם לא צריכים, איך אין לך עבודה?

צומת? ../images/Emo6.gif תגיד מראש שיש לך נסיון בזנות,

היינו שולחים אותך מראש לאיזה מכון ליווי. חחח סתם, תנסה בכל מיני מקומות אחרים, ולאו דווקא רשתות מזון מהיר
זה חרא כסף, ועבודה קשה... לא שווה ת'כוחות.. בן כמה אתה בכלל?

McRafush

New member
אני סרסור על!

....או זונת צמרת, לא משנה(היה הרבה יותר מצחיק בראש שלי)
שאלתי במקומות אחרים(אבל אם יש לך רעיונות למקומות, תרגיש חופשי להגיד לי!) ורוצים רק אחרי צבא
ת'אמין לי, עבדתי במקדונלדס פעמיים, זה זוועה של עבודה(למרות שהייתי מעולה בקופות) ובגלל זה אני לא רוצה לחזור לשם! אני בן 17 וחצי.

ת'אמת שקצת נזכרת מאוחר.. כי לחודש לא יצטרכו..

אבל נסה להיכנס לאתר של חיפוש עבודות לנוער. שלחו לי פעם... אם אמצא אשים פה קישור

McRafush

New member
לא אמרתי לחודש ../images/Emo2.gif

אני מתכוון לעבוד גם בלימודים, אם יתאפשר לי(ואני מאמין שיתאפשר לי). ואם אתה מתכוון לנוער'ג'וב, אז כבר ניסיתי ואין שם שום דבר...

דורה17

New member
לעבוד בלימודים? לא סיימת ללמוד?

תחפש איזה גלידרייה/ פיצרייה משו כזה.. או איזה חנות בגדים/ספרים/ הפנינג או משו.. בדרך כלל הם מקבלים לפני צבא..

McRafush

New member
יש מצב...

אני אשאל שוב לפני שאני אשעבד את נשמתי לשט- אעבוד במקדונלדס. תודה

זוהרוש15

New member
אממ כמו שעומר אמר לא כדאי לעבוד במקדונלס בכלל

אבל...אני חושבת שבקניון איילון זה ממש לא טוב..למרות שיש שם שני מקדונל'ס,בעזריאלי אני לא יודעת אבל נראה לי שבדינזינגוף סנטר הכי טוב..אבל לא בטוח..זה מה שאני חושבת..לך ותברר..איפה אתה גר בכלל?

McRafush

New member
../images/Emo31.gif

קניון איילון זה טירוף, למרות שישנם שני סניפים, שניהם מוצפים בצורה לא אנושית(מהבוקר עד הערב)... עזריאלי גם כן מוצף רוב היום, כי 3/4 מהאנשים שבאים לעזראילי אוכלים שם ודיזינגוף סנטר זה חור כזה פיצפון שכל העולם נוהר אליו(כי האידיוטים סגרו את הסניף בכיכר דיזינגוף! סניף שעבדתי בו, והיה ממש כיף, וחצי ריק כל היום, ולא היה מזגן - אבל היה צחוקים כל היום!).

McRafush

New member
ת"א

באזור של לה-גארדיה/כביש הטייסים(וזה ממש בסדר אם אין לך מושג איפה זה)... אבל יש לי גישה פחות או יותר לרוב הסניפים שלהם בת"א.

McRafush

New member
את יודעת איפה זה כביש הטייסים?!

כמעט כל האנשים מת"א שלא מהאזור הספציפי הזה לא יודעים איפה זה
קבלי ח"ח!

McRafush

New member
אההההה

אם את מרמת גן אז אני מבין =) חחח אני גר מעבר לכביש מרמת גן(לא, רציני, הצד השני של הכביש ליד הבית שלי זה כבר רמת גן).

למעלה