איזה יום מוזר.. ../images/Emo4.gif בוקר טוב... שיהיה טוב ...
איך מתאוששים ממריבה ענקית עם החבר הכי טוב שלך שקרתה ליד האנשים ששנינו מכירים, מול כולם, כשהוא מפוצץ אותי במילים חריפות ופוגעות וממש רוצח אותי במילים שאין לי מושג מאיפה הוא הביא אותם ומה קרה לו... ואני הייתי בהשפעת אלכוהול אחרי אירוע משפחתי וכניראה שהמוח שלי התחיל לדבר מעצמו גם ולא נישארתי חייב ורק החרפתי את המריבה
ומה שיצא עכשיו זה פיגוע אחד גדול.. כע כע פיגוע.. אני מרגיש מרוסק בכל האיברים שלי, הלב שלי אתמול התנפץ כאילו מיליון כדורי ברזל ניכנסו בו. אני במיוחד פגוע ממנו כי הוא זה שבלי הודעה מוקדמת ניכנס בי מול כולם ואמר לי שהוא לא מכיר אותי ככה, ואני שואל "איך ככה?" והוא אומר לי שיש לי אגו מטורף ואני סנוב וכל מיני דברים ושאני הבנאדם האחרון בעולם שככה הוא חשב שאני. ואני עם התהייה הכי גדולה של... WTF??? אני אשכרה לא הבנתי מה הוא רוצה ממני.. מה אגו? מה סנוב? אני? מה הקשר? מה הוא רוצה ממני? הוא כביכול החבר הכי טוב שלי יש לנו קשר מעולה... בחיים לא פגעתי בו, בחיים לא דיברתי עליו מאחורי הגב, תמיד כשהזכירו את השם שלו ישר קפצתי ואמרתי כמה שאני אוהב אותו והתחלתי לשבח אותו.. הייתי עומד מאחוריו בכל החלטה שהוא קיבל, הייתי לידו בשעת צרה, הוצאתי אותו מהמון מצבים של ייאוש בעולם, ולהיפך הוא אותי. בקיצור הייתה לנו חבירות נהדרת, אבל משהו אתמול התרסק, אני אומר לכם בוודאות ב 100% שאני עד עכשיו בדילמה ובאי ידיעה מה הוא רצה ממני אתמול, למה הוא אמר את מה שאמר, מה ניכנס בו, למה דווקא אני, למה הוא עשה את זה ליד כולם? הוא לא יכל לקחת אותי לצד? דווקא ליד כל האנשים ששנינו מכירים? ועוד ככה להיכנס בי? הוא ממש רצח אותי במילים. אני כ"כ פגוע שבא לי לבכות וזה לא יוצא, ואת האמת? אני יותר תוהה מאשר ניפגע, אני תוהה מה הוא רצה ממני. מה כל הדברים הנוראיים האלה שהוא אמר עליי, שכמובן הכל כ"כ לא נכון
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני מיואש כבר... מה שחסר לי כרגע זה מריבה איתו.. והנה הלכתי לישון אתמול עם ההרגשה הכי חרא שבעולם.. נירדמתי עם כאב. מצטער על החפירה... הייתי חייב לכתוב למישהו