ליום שלישי

litalg06

New member
ועוד משהו... קומונות לשונאי כל מיני

דברים זה לילדים חסרי חיים. ובפורום הזה א י ן מקום לאנשים חסרי חיים.

2נדנה14

New member
בנותתתתתת

ל"ג בעומר היה פצצהההה חזרנו בחמש וחצי בבוקרר התעוררתי לפני חצי שעה.. שניה תנו לי לחשב..בערך באחד ועשרהה איזה ישנונית אנייי!! אההה ויש לי מחר טיולל שנתיייי טיוללל שנתיייייי(רביעי - חמישי) איזה כייףףף כבר באלייי אני יתגעגעע אליכן..!! מואהההההה

אממ..

לג בעומר היה מצחיק ביותרררררר חחח הכרנו איזה ילדד קורעעעע חמחחחחחחחח חזרתי באחד וחצי ועשיתי עם הכיתה בשכונה רק שכל הלג בעומר היינו עם הילד הזה..חמוד..חחחחחחח

anais12

New member
../images/Emo32.gifלא קשור לבויז אבל עדיים שאלה

אז ככה עברנו את ל''ג בעומר מקווה שאף אחד לא נפצע או נשרף השיער חח כי לחברה שלי כן מסכנה
בקיצ קוץ זאת השאלה אולי מישהוא מכיר ואולי לא אבל יש מן כדור כזה(ששוקל טון) אבל שנגיד את שואלת שאלה אז מנערים אותו והוא''עונה'' לך עם מישהוא מכיר אז אתם יודעים איפה קונים אותו?מה השם?(זה דבר מגניב)

חחחח מה הוא עונה לך על השאלה?כאיל

ו תשובה..חח נגיד תשאלי אותו מי הם הגיים בויז אז הוא עונה:להקה? חח לא הבנתי... אבל זה היה מיותר מאמי..

2נדנה14

New member
מהמהמה??

בנות מחרר יש לי טיול שנתייייי (רביעי-חמישי) איזה כיףףף

היה כיףףףףףףףףףףףףף ../images/Emo13.gif

חזרתי ב 6 בבוקר התקלחתי עד 7 והתעוררתי ב 3 ורבעע היה קטעיםםםםםםםם ידיד שלי הביא גיטרה והוא ניגן לי את "גליה" חח הוא יודעת את השיר בעל פהה בגללי [=

היה סוףףףףףף!!!!!!

אני חזרתי ב-6.30 וישנתי אצל חברה שלי עשינו אנחנו ועוד כמה ידידים והיינו לפחות 30 איש... הם התחליו לקפוץ לתוך המדורה{כן והמדורה הייתה דולקת עם אש.. חחח ילדים של ראש העין לכו תבינו..} והביאו וודקה וילד אחד השתכר והתחיל להסתובב סביבי המגרש שעשינו בו ולרקוד חחח והיה עוד אבל אין ליח כוח לכתוב...

עוונהה

היה ממש כיף כמעט ורבו עם ידיד שלי מכות .. החברה שלי שתו וחיפשו מכות ואני הלכתי מכות כמעט !! אם איזה אחת שפתחה ת'פה על חברה שלי וקיללה והיא לא קללה.. קיצר למרות הכול היה מהנה מאוודד בשעה 5 וחצי עשיתי בירקון ..בת"א ישנתי ובשעה 3 וחצי קמתי או בשעה 3 ונהנתי מאוד מאוד חחח...

למעלה