ליום שלישי

היה מה זה כיףףףףףףףף

היה פוט שיא הצחוקיםםםםםםםם כולם שם קרועיםםם והיו מלא ילדיםם וחזרנו ב 4 בלילה לבית .. איזה ילד הביא גיטרה והתחלנו לשיר שם <לצעוק יותר נכון
> ולצחוקקקקק .. ואני לא אוכלת בשר ועשינו על האש .. אני אוכלת רק נקניקיות אז שנההההההההה עד שהם מכינים ת'נקנקיותת קודם הם יכינו ת'בשריםםם ואז ת'מרשמלו ואזז בסוף ת'נקנקיותת ווע ווע כמה ילדים חיכו לנקנקיות בסוף הרוב היו חצי שרופים ..
וילד אחד עושה לי במבטא של ערבי "את רוצה נקנוקיות" חחחח וגם כמה בנות שירות שהן כמו חברות שלנווו שאני מתה עליהןן באו לבקר אותנו במדורהה חח חמודותת .. הייתה לנו לא ממש מדורה גדולה אבל גם לא ממש קטנה .. והיה שיאאא הקוררר גם כן אני באה עם חולצה קצרה כי חשבתי שיהיה חם חח מזל שחברה שלי נתנה לי ת'מעיל שלה .. אנחנו רצינו לספר צ'יזבאטים ודברים מפחידים אבל בסוף זה יצא מצחיק חח חפיף העיקר שהיה כיףףףףףףףףףףף
וגם הלכתי לאולפנים של השיר שלנו למי שרואה וראיתי את אושרי כהן מלי לוי רונה לי המכוערת רן בכור ודנה .. וענת .. ועידו מוסרי .. והכי חמודדד שלא רק ראיתי אלא גם נישקתי וחיבקתיי אלי אלטוניווווו כפרעליווו
ווע ווע אבל כמה זמן היינו צריכים לחכות שם 5 שעות היינו שם<אני וחברה שלי> איזה צבע תפסתי
מלי מה זה חמודהה עשתה לנו שלום וגם רן בכור עשה חח מסכן הם נסעו בלעדיו והוא כזה רץ אחריהם בכבישש חחח ואז הוא תפס אותם ברמזור אדום ונכנס מהר למכונית חח הוא עוד היה עם הבגדים של השחקנים מסכנונצ'יק אבל אלי כפרעליוו איזה מאמייי
אני הולכת שוב ביום חמישי אני מקווה איזה כיףף

אורי מאמי שמחה שנהנתת../images/Emo13.gif בנות שרשרו

גם אתן חוויותת..
לי אין מה לספרר.. היי'תי חולעעע.. סתם יצאתי עם חברות וידידיןם שלי בחוץ.. אכלנו שווארמה [
] חח טיי'לנו טיי'לנו טיי'לנו טיי'לנו המוןן וצחקנו מלא.. ואני היי'תי חולע כי יום לפני זה יצאתי החוצה אחרי מיקלחת בלילה וחזרתי מאוחר והצטננתי..
בסוף נידחפנו לאיזה מדורה [
] ואכלנו מרשמלו
והם עשו גם על האשש.. ולא אכלתי חחח כי אכלתי שווארמה בבגט [בקושי סיי'מתי נתתי לחברה שלי חלק ממנו..חח] קיצר.. היה' נחמד..

חחחחחחח מה היה אצלנו יאוו הביאו

לנו משטרה.... פעמיים פעם ראשונה זה היה הזהרה פעם שנהיח כבר איימו עלינו חחחחחחחחחח כמה צחקנו עליהםם יאווווווו כי היה שירים במגבר.. היה צחוקעיםם בטירוף חזרנו ב- 7 ניראה לי... קצת יותר...

litalg06

New member
שמתם לב ש..........................

דורינע שלי כמעט ולא רושמת? למי שלא יודע, ואני לא מאמינה שיש מישהו כזה, הכינוי שלה זה דורינווששש... היא כבר לא פה כמעט ועכשיו אני משכנעת אותה לחזור להגיב פה מלא כמו פעם! אז כל מי שרוצה שהיא תחזור להגיב פה מלא, ולא נראה לי שקיים הבנאדם שלא רוצה דבר כזה,שיסמן
! דורינע? אהובה שלי? אני לאהוב אותך המון! תגיבייי יותררררר מלאך שלייי אני להתגעגע אליך!

litalg06

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ליןלין14

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

OoנויoO

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהיא

ל=א עוזבת אבל היא נכנסת לצ'אט

litalg06

New member
כע אני יודעת אבל זה לא סיבה מיוחדת

כזאת.. לפי מה שהבנתי.. נרא לי שאת יכולה לשאול אותה בעצמך אה ותמיי?????????? 'געגעתיי אליךך

ירדוששש

New member
דורינעעעעעעע?!!

את חוזרת להגיב בוביקלה שלי :[ את חסרה לנו מאדדדדד [ במיוחד לייייי =[ ]

למעלה