ליום שלישי. 29/5

אני יודעת היא אמרה לי יאללה תפתרי

זה מפחידים אותנו וזה מלחיץ כבר מעכשיו אבל זה נראה לא נורא כל כך

דורה17

New member
אל תקשיבי להפחדות וזה.. הכל בולשיט....

כאילו.. צריך להשקיע והכל כי בסך הכל את בונה את הבסיס לכל החומר לתיכון אבל אל תקשיבי להם לכל מה שמלחיצים על הבגרויות... זה כולה מבחן... נכון שההיקף שלו הוא גדול ויש מלא חומר לזכור אבל תאמיני לי שאת רוב החומר שאת לומדת בתיכון זה החומר שאת לומדת בחטיבה.... חטיבה זה מיותר לגמרי מבחינת לימודים וזה... סתם בולשיט.. מנסים להלחיץ אתכם שתשקיעו אבל גם אם אתם לא משקיעים ומוציאים מאיות זה לא סוף העולם והתיכון (בעיקר י"ב) נותן כל כך הרבה הזדמנויות לשפר ציונים.. לפחות אצלי זה ככה..לכל מתכונת ובגרות אצלנו במקצועות הקשים עשו קורסים של הזדמנות שנייה ושלישית והשלמות ועבודות במקום מבחנים ומה לא... מי שיוצא מהבצפר שלי בלי תעודת בגרות מלאה הוא סתם אידיוט... אני לא יודעת איך זה בבתי ספר אחרים... אבל אני הבנתי שהכל בולשיט ותיכון זה סתם עוד שלב בבצפר..

דורה17

New member
היה נורא ואיום!! סעיף אחד....

היה נכון... חחח כל השאר פשוט טעות אחת גדולה!! וגם הסעיף שצדקתי בו.. היה ניחוש פראי... וואו בחיים שלי לא קיבלתי 3 במבחן.... אפילו לא בצרפתית שהייתי מגישה מבחנים כמעט ריקים... וואו אני כל כך אבל כל כך נכשלת!!

העכברוש לאאאאאאאאאאאא מת ../images/Emo10.gif

הוא עדיין בבית. חשבתי הוא לא יחזור, אין לי מושג איך הוא חזר אני סגרתי עליו את החלון ופיזרתי רעל בכל הבית ובחוץ, כל איזור הבית ממולכד, מה ניסגר?! שימות כברררררררררררררר !!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי כוח בשבילו די נימאס לי ! והחום הזה גם כן... איזה חמסין.. נורא מתיש החום הזה אני כבר כמו צלי עוף... מה החום הזה לעזאזל... אוחחח
איזה יום מעפן... די ! אני הולך לחתוך את ורידיי.
כוס סעמק... מה החום הזה מה?! למה בא הקיץ? הוא מביא איתו עכברים ושרצים וחרקים וכל מיני חארות בעולם הזה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
די אני לא יכול יותר. חבל שאין דבר כזה שנת קיץ.
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני עצבני.

זוהרוש15

New member
יווווווו.....איזה סיוט...

איזה פחד......... מסכןן... אני הייתי עוזבת את הביתת... ואם כל כך חם לך אזז תדליק מזגןן... חחח אמאל'ההההההה

אין לנו מזגן בבית...

ההורים שלי נגד מזגנים בגלל כל העניין הזה של איכות הסביבה וכל מיני
יש לי מאוורר עללי על מס' 3.. אבל עדיין. חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

זוהרוש15

New member
אני גם רואה את זה מלא...

וכל פעם מחדש מתה מצחוק....חחח וגם אני יודעת כבר בעל פה מה הם אומרים...חיחיחי

N o y 1 6

New member
כמה גדול המשפט

לא ירדתי לסוף דעתך
זה ענק זה גאוני זה לא יאומן