ליום שלישי. 29/5

GiLi73

New member
אהה אני אסביר לך..

כדי שהיה לי 4 יחידות אני הייתי צריכה להוציא 45.... כדי שהיה לי ממוצע של 56. ואם אני אוציא 60.. זה מצויין.. כי עשיתי 2 שאלות .. והייתי צריכה לעשות 3 שאלות. ונחמד-כי השאלות שעשיתי היו קלות!

דורה17

New member
אנשים!! כנסו עכשיו ומיד לכאן!! בלי תירוצים!!

אוקי תקשיבו ותקשיבו טוב! חח מה באמת נסגר עם הקולאז'??? רוצים לתת לו? לא רוצים לתת לו? למישו אכפת מזה בכלל? כאילו... הללי לקחה על עצמה לעשות ת'קולאז' אני עשיתי ת'ברכה.. אל תהיו כאלה רעים.. לפחות תגיבו בפעם האלף ששואלים אתכם.. אתם רוצים לעשות אותו? כי מחר ההופעה! וזה עכשיו או בכלל לא.. לדעתי זה חבל כי זה יצא ממש יפה וגפן לדעתי ממש יעריך את זה אם ניתן לו... אם אתם רוצים לוותר על זה אז תגידו עכשיו כי זה מעצבן להישאר ככה תלויים באוויר... אני אישית ממש רוצה לתת לו ואם הייתי באה להופעה מחר הייתי מצידי עושה הכל לבד ונותנת לו.. אבל אני לא באה... אז זאת בעיה.. בקיצור... היה לי רעיון (שחוץ משלומצ אף אחד לא הגיב עליו) מה לעשות עם הקולאז' בדרך הכי זולה ופשוטה שיש... הנה קישור להודעה כי אין לי כוח וזמן שוב לכתוב את זה.. בבקשה תגידו משו! פלייייייייייייייייייייייייייייייייייייז! חחחחח

Lilosh95

New member
אני פה...

אם הייתי מחר באה להופעה הייתי עושה לבד ומביאה לכם.. אבל אני גרה ממש ממש רחוק ואין מצב שבעולם שחר אני באה...

דורה17

New member
כן אבל זאת גם לא חוכמה שתעשי/אני אעשה הכל לבד

אם עושים מכולם אז עוד אנשים צריכים לשתף פעולה... מקסימום נשלח לו את זה במחשב.... זאת האופציה היחידה...

חח אמא הביאה לי את השאלונים שהיא בחנה היום

חחח איזה נחמד זה להחשף למבחן בגרות אפילו שאני עוד קטנה בשביל זה

Ofiraaaa

New member
חח זה מעולה, זה מכין אותך פיזית!

משרדהחינוךבנזונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!$#^

למעלה