ליום שלישי. 29/5

תודה. ../images/Emo13.gif

קחי עוד אחד שכבר פירסמתי בעבר כאן.... "אין לאן לברוח." כל הבכי והתסכול שהוצאתי לא הרגיעו את מכאוביי... כל חיי רק השתנתי... ולא עזבו אותי פחדיי... ואני עומד בין ים ליבשה... לא מרגיש כבר את הבושה... מערבולת משתוללת והופכת... את מוחי היא רק שוטפת... פזמון: אין לאן לברוח. יש להתמודד. אך כשניגמר הכוח..אני רק מתבודד. ומרגיש שאני עזוב..למי אני אלך?! כל הזמן אני עצוב..למי עוד אבכה?! כל הניסיונות שניסיתי כשלו ונפלו... לא משנה כמה בכיתי..עליי לא הסתכלו.. נתתי עזרה לכל אלה שביקשו... וכשחיפשתי קירבה אותי רק דחקו... פזמון: אין לאן לברוח. יש להתמודד. אך כשניגמר הכוח..אני רק מתבודד. ומרגיש שאני עזוב..למי אני אלך?! כל הזמן אני עצוב..למי עוד אבכה?! והרגש חזק ממני.. אני מבטיח להשתקם... אך התקווה בורחת ממני... לא מצליח לחייך.. וכוחותיי עוזבים אותי.. אני מרגיש שבוי לחיים... והחיוך ברח ממני... ונגמרים לי המילים....

GiLi73

New member
../images/Emo2.gif

יש לך שירים מאוד יפים
סתם שאלה.. מאיזה גיל אתה כותב שירים??

מגיל 15.

ואני כותב על החיים האישיים שלי והסובבים אותי. נו יאללה נעשה לך ג'אסטה, קחי עוד אחד. חחח
"אמשיך לרדוף" כל יום אני במרדף אחרי הסדר אני לא נירגע עד שהכל הופך להיות בסדר יושב וחושב וכל היום אני בחדר וחושב איך להנהיג את העדר אני לא מוצא שום נחמה במה שאני עושה למרות שכל דבר אני מקבל כשאני רוצה מוקף בחברים ויחס לא חסר לי אך עדיין מרגיש בודד ואין מי שיתמוך בי אז אמשיך לרדוף גם כשלא יהיה לי כוח אמשיך לרדוף גם כשיכאב המוח כי אני יודע שאסור לי לשכוח לתת למחשבות הרעות פשוט לעוף ולברוח כל יום אני נילחם באויב שמתחבא בי מנסה להוציא אותו בכוח אך הוא מתעמק בי לפעמים אני נכנע לו והוא רק משחק בי בין הטוב ובין הרע, נופל וקם, כלום לא עובד לי. אז אמשיך לרדוף גם כשלא יהיה לי כוח אמשיך לרדוף גם כשיכאב המוח כי אני יודע שאסור לי לשכוח לתת למחשבות הרעות פשוט לעוף ולברוח אני יודע שהאויב נימצא אי שם בראש שאני החזק והכוח אצלי אם רק אדרוש אני יודע שאני יכול ואת הפחד שוב אכבוש שאני הוא החזק, ואם אנצח, לא אפול.

דורה17

New member
וואו! יפה! אהבתי! כל הכבוד!

אבל לא מצאתי מה החבאת.. תגלה לי!תגלה לי!תגלה לי!תגלה לי! חחח סתם.. אבל באמת לא הצלחתי למצוא.. שיר מהמם... באמת...

את האמת?!

אין מה לחפור אחרי מציאת פיתרון.. פשוט להבין את השיר בצורה הכי פשוטה שאת יכולה להבין. ואת יכולה, תאמיני בעצמך !!!!

דורה17

New member
הבנתי את השיר..

אבל חשבתי שהחבאת שם איזה צופן או משו חחח אבל באמת שיר יפה

N o y 1 6

New member
התמונה../images/Emo2.gif

היא מדהימה 0_0 השיר ממש יפה.. אהבתי במיוחד את המשפט: "השתיקה פוגעת, ומתגעגעת, היא מרחיקה לי את כולם ואני שבוי לה סתם.."

GiLi73

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

אני גמורה מעייפות
הבגרות ב1... והאחים שלי העירו אותי, עם כל הרעש שהם עשו על הבוקר
למדתי אתמול עד 12.. עם בת דודה שלי.. והצלחנו לפתור רק 4 תרגילים.. אולי..
למה 005 קשה??????
בהצלחה לכל מי שנבחן היום..

GiLi73

New member
דור תמיד אומרת דברים נכונים../images/Emo88.gif../images/Emo9.gif

GiLi73

New member
אהממ../images/Emo46.gif אור לא כולם כחמים כמוך../images/Emo46.gif

בשביל 4 יחידות זה קשה
ותודה

למעלה