ליום שלישי. 29/5

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמזל טוב!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

יומולדת שמח!!

adi295

New member
תודה רבה כולםם D:

בהצלחה בבגרות היום למי שיש
קיבלתי את מרגיש אחר מתנהה

HPMC

New member
מישהו יכול להגיד ???

מישהו יכול להגיד לי איזה שיר הם ביצעו ברוקדים עם כוכבים ערוץ 2 רשת

"שתיקה".

רק מי שיש לו לב אנושי ויש לו עצבים לקרוא לאט מילה במילה את השיר הזה יכול להבין טוב מאוד מה מסתתר כאן !!!! הסתרתי פה משהו... "שתיקה". השקט חודר את האויר חוצה בין החולי לבריא ובין כל הטוב שעוד היה הורחק ונחצה , כלום לא נישאר. נסוג אחורה ועומד הזמן השקט לא מופר הוא רק נימשך מסתכל, סובל ולא ניכנע כי יש בי נחישות לעוד שתיקה. השתיקה יפה לי, השתיקה רעה לי השתיקה גורמת לי לחשוב מה אעשה היום. השתיקה פוגעת, ומתגעגעת, היא מרחיקה לי את כולם ואני שבוי לה סתם, כי השתיקה לא ידועה, מה פשר שתיקתה, מדוע היא מכאיבה כ"כ, ולמה אני עוזר רק לה להמשיך כשאין בי כוח עוד לשיר. רואה איך שכולם מתגודדים ומתקבצים ביחד סביב סביב ורק אני בצד יושב לבד ממשיך לשתוק כי אין לי מנוחה. הייתה לי הזדמנות לשבור שתיקה לעזוב הכל, לתפוס ריצה, ולהשיג את מה שרציתי כ"כ, אבל שוב שתיקתי אותי שבתה. השתיקה יפה לי, השתיקה רעה לי השתיקה גורמת לי לחשוב מה אעשה היום. השתיקה פוגעת, ומתגעגעת, היא מרחיקה לי את כולם ואני שבוי לה סתם, כי השתיקה לא ידועה, מה פשר שתיקתה, מדוע היא מכאיבה כ"כ, ולמה אני עוזר רק לה להמשיך כשאין בי כוח עוד לשיר. השקט חוצה את הגבולות. בשקט הוא עובר בין עולמות ומחריב הכל, שובר הכל, הורס לי את הכל, ואני ממשיך לשתוק כי אני פוחד שוב לצעוק, עד שגרוני שוב ייחנק ויגרום לי שוב לשתוק, והסבל יעבור אשרוד אותו עם כל מכשול, עד שהשקט יעבור.

למעלה