סביר כזה
ד דורה17 New member 25/5/07 #103 די נו.. בלי העלבות... חחחחח פסדר גם אני התחרפנתי ממנה אבל חלאס חח אני מנסה ללמד אותה לשרשר תהיו סבלניים...
די נו.. בלי העלבות... חחחחח פסדר גם אני התחרפנתי ממנה אבל חלאס חח אני מנסה ללמד אותה לשרשר תהיו סבלניים...
ד דורה17 New member 25/5/07 #109 תצאי עם חברים או משו... או שתעשי...כלום חח זה גם כיף! תלוי עד כמה את עייפה... אני נגיד, הולכת לקרוע ת'סדינים (ולא במובן שאתם חושבים חחחח) אני מתה לישון!!! והרבה!!!
תצאי עם חברים או משו... או שתעשי...כלום חח זה גם כיף! תלוי עד כמה את עייפה... אני נגיד, הולכת לקרוע ת'סדינים (ולא במובן שאתם חושבים חחחח) אני מתה לישון!!! והרבה!!!
O Ofiraaaa New member 25/5/07 #114 עלק לא במובן שאנחנו חושבים! [אוף אין לי פה ת'סמיילים המתאימים~!!!! כמו שיש לי במסן ]
ד דורה17 New member 25/5/07 #117 חחחחחחחח אני הולכת לישון!ורק לישון! חחחחחחח לאן הכנסתי את עצמי חחחח הצילו...
G GiLi73 New member 25/5/07 #92 שירשרת טוב/tapuzforum/images/emo12.gif/tapuzforum/images/emo12.gif ואני מתכננת בסוף שבוע זה להיות בבית להרגע, לקרוא ספר, ולהתכונן למתמטיקה =]]
שירשרת טוב/tapuzforum/images/emo12.gif/tapuzforum/images/emo12.gif ואני מתכננת בסוף שבוע זה להיות בבית להרגע, לקרוא ספר, ולהתכונן למתמטיקה =]]