יאלה נוי שימי תמונות
N N o y 1 6 New member 25/5/07 #143 לא תכננתי לשים../images/Emo12.gif זה יהרוס את כל המסתוריות מי שממש מתעקש משום מה ( ) אז בפרטי/מסנ' XD
לא תכננתי לשים../images/Emo12.gif זה יהרוס את כל המסתוריות מי שממש מתעקש משום מה ( ) אז בפרטי/מסנ' XD
N niro levi New member 25/5/07 #141 תודהה גם לך עד כמה שיכול להיות למה הוא לא הולך להיות לך טוב ונחמד?
N N o y 1 6 New member 25/5/07 #147 אוי../images/Emo4.gif מממ....אז תלמדי ותעשי לך הפסקות כאלה..זה איכשהו עוזר בתוך ים חומר בהצלחה
G GiLi73 New member 25/5/07 #150 אע? מה יש ללמוד באנגלית?/tapuzforum/images/emo12.gif זה אנסין.. אלא אם כן יש לך בוחן על מילים..
N niro levi New member 25/5/07 #158 אהה באסה לא נורא תלמדי.. בסוף זה ישתלם לך חח גם המורה שלי הייתה עושה לנו את כל הבחנים האלה על מילים ודקדוק גאדדד הייתי שונאת את זה...
אהה באסה לא נורא תלמדי.. בסוף זה ישתלם לך חח גם המורה שלי הייתה עושה לנו את כל הבחנים האלה על מילים ודקדוק גאדדד הייתי שונאת את זה...
מ מ י ק י 1 1 4 New member 25/5/07 #152 זה לא בגרות או משהו אני כולה בט' אבל בכל זאת זה מעייף ונראה לי אני הולכת לישון ואחרי זה להתחיל ללמוד