|
ליום שישי!

../images/Emo27.gif עונה../images/Emo3.gif -- זה הולך להיות מעניין!

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): עומר 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 14 וחצי 3.מזל: אריה 4.רוצה להחליף מזל? הוא דווקא סבבה. 5.תאריך לידה: 20.8 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? בתחילת אוגוסט או סוף יולי.. 7.מאכל אהוב: בורקס! 8.למה אתה אוהב אותו? אני אוהב בצק. 9.מקום מגורים: ראשון 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? ברור שלחו"ל. מאכלים: 1.אוהב סושי?
2.אוהב ברוקולי?
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?
4.זה היה כיף?X 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? X 6.צמחוני?
אבל תלוי ... כלומר אני לא באמת יוצא להפגין נגד אכילת חיות.. פשוט חבל לי עליהם. וזה לא משו טעים.. אני אוכל פעם ב... וגם כשאני אוכל אם אני אתחיל לחשוב על מה אני אוכל, אז אני פשוט מפסיק.. 7.טבעוני? מה זה? 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא יודע
9.מאכל שלא תגע בו בחיים: דג. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: אין. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: פתות\ פיצה ממש דקה עם שוםשום או צ'יפס טפוח ...... 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? בורגראנץ' 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? גאוני! זה לאנשים שמעדיפים ת'בשר ולא מעדיפים את הלחמניה. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בורגראנץ. ברגר קינג הכי איכס. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אין משו מיוחד.. אני פשוט.. 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: בורקס\ חומוס 17.שוקולד אהוב: קינדר בואנו \ טימטם\ אצבעות שוקולד קינדר. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ביתי. 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? מזה סמל של מגדים? 20.מעדן אהוב: נראה לי שאם היה יטבתה אז הוא
8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? איכ לא מסתכלים!
ואנשים עושים את זה כדי לבדוק את צבע הנזלת! שזה חשוב! כי ככה יודעים את רמת הצינון... נראלי
9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? קרה בלי העניין של המוסיקה 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? חחח לא
אני אוכל בלי חשבון. 12.נהנת? ממה?
13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא. 14.היה כיף? מה? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? 16.נהנים כשזה קורה? 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? קורה לי, אבל מתפנה מקום זה לא כי לא נעים לי, אלא זה כי אין לי כח לעבור עד שם.. אני סובל בשקט. 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כןןןן!!!! 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן
20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן
סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני 3 שנים. 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: אולי יום בלי שינה. 3.היתרון הכי טוב בכבשים? יש להם יתרונות? :-* 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר! 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? כן
6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? שלא תדעו. 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: לא חושב על משו ספציפי... 8.ספורט מועדף? אין כזה. 9.צבע אהוב: שחור\ כחול מעורבב עם טורקיז כזה \ שמיים. 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? סינרגיה נו ברור! שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? לא מתנגן 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: אין כזה, קצת כאב ראש מעייפות. 3.על מה אתה חושב עכשיו? מתי השאלון נגמר? 4.קר לך/חם לך? נעים לי. (אוי וי נשמע רע.) 5. חרמן/ית עכשיו? קצת.. 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא ממש. 7.כועס? לא 8.עצוב? לא 9.שמח? לא 10.מדוכא? לא.. סתם מסוטלןXD לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? כן 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? כשתהיה שביתה בתחילת הלימודים לעוד חודשיים. 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: השנה לא היו תעודות 4.הברזת הרבה השנה? לא כלכך הרב.ה. לא נראלי עברתי את מכסת ההברזותXD הברזתי רגיל.. פעם בשבוע\שבועיים. 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? ספורט, או כל שיעור שלפניו היה חלון, והשיעור הבא היה האחרון או השיעור הראשון שבבוקר.. למרות שבדרך כלל אני לא מבריז, אם אני רואה בבוקר שאני לא קם בזמן, אין לי כח לקום, אני או ישן ולא בא כל היום, או לא מגיע מראש לכל השעה הראשונה, וככה אני לא מאחר
6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? הולך הביתה לנוח! 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לא
(מזל!!) 8.מרוצה מזה? הממ כן, כי היא לימדה היסטוריה גרוע, למרות שאני מודה שבתור בנאדם היא דווקא ממש בסדר. 9.שיעור מועדף: אני אוהב את כל סופי השיעורים כל ה10 השניות האחרונות שכולם מצפים לצילצול! מרגישים מן שיחרור כזה. 10.היית מאריך את החופש בחודש? אף בחודשיים. מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: לא הבנתי ת'שאלה.
2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? ממש לא. יש לי זמן
3.מי היית עושה מהפורום? אוו הרשימה ארוכה! שלומית, בתאל, אופיר, רון, דפנה, נועה, דורה, ועוד ועוד ועוד. 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? לא ממש.. למרות שהשירותי נחים בכל מקום ממש אחלה! השירותים הכי מגניבים הם ברכבת! אף פעם לא הייתי ,אבל מעניין להיות... 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? אפשר לשמור לעצמי? תודה. 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? אפשר לשמור לעצמי? תודה. 7.מה עושה לך את זה? הממ אפשר לשמור לעצמי גם?
8.מגדיר את עצמך כחרמן? כולם חרמנים! ומי שאומר שהוא לא חרמן, הוא יותר חרמן ממי שמודה! 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? לא. 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? טוב נו הגזמתם
פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני שעתיים.. גלידה.. 2.שתית: לפני שעה.. מים. 3.דיברת: לפני חצי שעה שעה - עם רון ודפנה במסנג'ר. 4.הרבצת לעצמך: לא לאחרונה
5.השתכרת: לא ברמה של עד איבוד הנפש. 6.בכית: פי .. לכו תזכרו
7.צחקת כמו משוגע: כל יום?
8.עשית פרצופים מפגרים למראה: פעם ב... 9.התקלחת: לפני כמה שעות... לפני שיצאתי בערך ב22:00 10:צרחת עד שהיית צרוד: לא זוכר
השנה מתישהו.. או שנה שעברה. שאלות על העבר: הספר הכי ארוך שקראת: בטח של 200-300 עמודים היה הכי ארוך. 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת. 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול?לא. אני לא מוכשר. 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא, אבל קברו אותי לבקשתי. הייתי חייב לדעת איך זה מרגיש, ולהיות גיבור כמו כולם ולומר שאצליח ובסוף לא להצליח.. 7.אושפזת בביה"ח? נראלי. 8.נהנת? לכו תדעו. 9.הזיכרון הראשון שלך: יש כל מיני זיכרונות.. זה לא זיכרון אבל זה צולם ששתפו אותי לראשונה בברז שהייתי פצפון ואז התחלתי להשתין
ובצילום זה נראה כאילו אני משתין לפה, אבל זה לא באמת
10.היום המאושר בחייך: יש כל מיני כאלו.

menori

New member
השאלה לפני אחרונה..

טו מאץ' אינפורמאיישן...
חח

menori

New member
יאללה../images/Emo9.gif

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): ספיר 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: ...12 וחצי ככה 3.מזל: עקרב 4.רוצה להחליף מזל?
5.תאריך לידה: 1/11/1993
6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה?
7.מאכל אהוב: גונדי מאכל פרסי וזה.. אבל בלי בשר יותר טוב
8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים וסבתא שלי מכינה אותו הכי טוב
9.מקום מגורים: חור בדרום.. ב''ש 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לחו''ל.. פריס
מאכלים: 1.אוהב סושי? לא טעמתי אבל לא כשר אז
2.אוהב ברוקולי? מאוד!!!! 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?
4.זה היה כייף?
5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ברור שזרקתי אותו.. 6.צמחוני?
!! 7.טבעוני?
8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: אמ.. לא יודעת.. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חזיר!
!
10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: בשר 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: סטייק
12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? אפחד 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? ????! לא יודעת לא ראיתי את זה.. אני לא אוכלת שמה אז אין לי שמץ
14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? אפחד! 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: גומי
זה לא מאכל זה ממתק אבל למי אכפת! 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: גומי! [כנ''ל אותו הסבר..] 17.שוקולד אהוב:
אין לי.. הכל טעים 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?ביתי 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? לא יודעת מזה "מגדים" אבל שוקולד זה טעים
20.מעדן אהוב: יטבתה והדני וניל של "שטראוס" שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? בטח.. אמא מדברת שוטפת חחח 2.היית עושה את הוגו? למה? איך? ו..למה?@?! 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לאא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 5800 חלקים.. משו של אריה ענק.. לקח לי שנה שלמה
5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? חח
6.מגיע על הלשון למרפק?לא.. אבל הכלבה שלי כן!
7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? כן! חח 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? לא יודעת.. 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?
10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? ברוך ה' 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?
12.נהנת?
13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?
14.היה כיף?
15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש?
16.נהנים כשזה קורה? 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?
18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?
הרבה פעמים.. חח 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6?
20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה?
סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני חצי שנה משו כזה.. בפסח נו.. אבל אני אהיה השבוע
! 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: יומיים וחצי 3.היתרון הכי טוב בכבשים? הוא? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? אין תגובה 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?
6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? אין תגובה 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: הרבה אין לי כוח לרשום 8.ספורט מועדף? לישון?
[ושחייה] 9.צבע אהוב: אדום, בורדו ארגמן משו ושחור
10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו?
שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? הרבה דברים אבל בעיקר Going Under של Evanesence 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: ראש? 3.על מה אתה חושב עכשיו? 4.קר לך/חם לך? נעים פה דווקא.. אווריה טובה:] 5. חרמן/ית עכשיו? אולי
6.מרגיש רצון לנקום במישהו?
7.כועס? כוכב נולד
! 8.עצוב?
9.שמח?
מאודד
10.מדוכא?
לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)?
בגרות?
2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? התחיל התחיל 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:100 4.הברזת הרבה השנה?
5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לא יודעת.. אמן! 8.מרוצה מזה?
אם לא..
אם כן
9.שיעור מועדף: היסטוריה, ספרות, מוזיקה, ולשון 10.היית מאריך את החופש בחודש?
אפילו באיזה שנה שנתיים
מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף?
3.מי היית עושה מהפורום?
מאכפת לכם? 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי?
5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? 7.מה עושה לך את זה? 8.מגדיר את עצמך כחרמן?
9.ראית פעם סרט פורנו מלא?
10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני חצי שעה 2.שתית: לפני חצי שעה 3.דיברת: עכשיו חח 4.הרבצת לעצמך: לא שזכור לי בזמן האחרון 5.השתכרת: 6.בכית: לכו תספרו את כל הפעמים ונדבר 7.צחקת כמו משוגע: כל הזמן!
! 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: הרבה 9.התקלחת: אתמול בלילה וגם עוד מעט
10:צרחת עד שהיית צרוד: ב2.5 בהופעה של סינרגיה בב''ש
! שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות?
2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת:
4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: בגיל 3 ובגיל 4 לטורקיה ולרומניה 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול?
6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?
7.אושפזת בביה"ח?
8.נהנת?
9.הזיכרו

menori

New member
המשך? אויש לא ראיתי שזה נחתך..

9.הזיכרון הראשון שלך:סבא שלי ז''ל 10.היום המאושר בחייך: היו כמה לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? חרא 2.מרוצה ממנו?
3.יש עבודה?
4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? 6.נהנת מהשאלון?
בערך..
7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? וואלה? [רק מי אתם??] 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר?
9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד?
לא מכירה אתכם.. 10. היית עונה על עוד 120 שאלות?כמובן שלא!

יש עליהם ערך שלם בויקיפדיה

זה מזכיר לי משפחה מהכפר שלי, שיש בה הכי הרבה עורכי דין מכל משפחה אחרת.

menori

New member
אווי

יש לו ת'שיר הזה נו.. איזה שיר מוזר.. הוא לא שר אחלה

למעלה