|
ליום שישי!

זוהרוש15

New member
די סיפור ארוך..

אנשים מעצבנים ומבאסים..וכולם באותה שנייה עיצבנו אותי..

ההא..לא נורא יהיה בסדר!

ככה זה אנשים לפעמיים יכולים להיות מעצבנים וחסרי תאקט!! (אני מכירה את זה אישית חח..) לא נורא יהיה בסדר

niro levi

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo24.gifבבקשה בובה

גם אני אוהבת אותך מלאאא

סינטטית

New member
שאלוןןןןןןן !!!!

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 3.מזל: 4.רוצה להחליף מזל? 5.תאריך לידה: 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? 7.מאכל אהוב: 8.למה אתה אוהב אותו? 9.מקום מגורים: 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? מאכלים: 1.אוהב סושי? 2.אוהב ברוקולי? 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? 7.טבעוני? 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: 17.שוקולד אהוב: 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? 20.מעדן אהוב: שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? 2.היית עושה את הוגו? 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? 6.מגיע על הלשון למרפק? 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? 12.נהנת? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? 16.נהנים כשזה קורה? 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 3.היתרון הכי טוב בכבשים? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: 8.ספורט מועדף? 9.צבע אהוב: 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: 3.על מה אתה חושב עכשיו? 4.קר לך/חם לך? 5. חרמן/ית עכשיו? 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? 7.כועס? 8.עצוב? 9.שמח? 10.מדוכא? לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 4.הברזת הרבה השנה? 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? 8.מרוצה מזה? 9.שיעור מועדף: 10.היית מאריך את החופש בחודש? מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? 3.מי היית עושה מהפורום? 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? 7.מה עושה לך את זה? 8.מגדיר את עצמך כחרמן? 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? פעם אחרונה ש: 1.אכלת: 2.שתית: 3.דיברת: 4.הרבצת לעצמך: 5.השתכרת: 6.בכית: 7.צחקת כמו משוגע: 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: 9.התקלחת: 10:צרחת עד שהיית צרוד: שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? 7.אושפזת בביה"ח? 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? 2.מרוצה ממנו? 3.יש עבודה? 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? 6.נהנת מהשאלון? 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? 10. היית עונה על עוד 120 שאלות?

../images/Emo204.gifיאאלה לישון.

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): רונקבב 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15 3.מזל: גדי 4.רוצה להחליף מזל? בחיים כן
סתם 5.תאריך לידה: 28.12 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? נחמד לי איתו, תודה 7.מאכל אהוב: המ דברים של אמא
8.למה אתה אוהב אותו? כי הם טעימים מאוט 9.מקום מגורים: פ"ת סיטי
10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כן מאכלים: 1.אוהב סושי? לא זכור לי שטעמתי 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? איכ כן 4.זה היה כיף? מאוט לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: חומוס 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חומוס, חצילים 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: המ 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? לאדעת
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?חח שיהיה להם בכייף 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? כלום
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אפשר שתיה? בננה\מוקה\קפה יטבתה
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: המ 17.שוקולד אהוב: קליק ירוק בחבילות לארג' האלה! 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אמא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? לא
20.מעדן אהוב: דניאלה! שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? כן 2.היית עושה את הוגו? בטח
3.והוגואית (אישתו של הוגו)? ברור
4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 1000 חלקים וגם זה בקושי חח 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא
זה מגעיל חח 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? חח לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? כי הם מגעילים וסקרנים? 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן
10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? זה קרה בלי קשר לאוזניות, נראלי
11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא 12.נהנת? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? אוך כן 14.היה כיף? נוראי 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? חחחחחחחחח כן
16.נהנים כשזה קורה? ממש
17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? טוב כוסאמק מזה
קרה! 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן
שונאת שזה ככה חח 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן
20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? חחחחחחח כן סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: שלוש שנים בערך 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: לאדעת 3.היתרון הכי טוב בכבשים?
4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? |: כלום? 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?
7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: 8.ספורט מועדף? 9.צבע אהוב: ירוק
!!!! 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? פחח, לא. שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כנסיית השכל- תגידי שטוב 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: אין 3.על מה אתה חושב עכשיו? שאני מסיימת ועפה לישון 4.קר לך/חם לך? נעים 5. חרמן/ית עכשיו? לא וזה
6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא
7.כועס? לא 8.עצוב? לא 9.שמח? דיי 10.מדוכא? לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? לא 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? יום שלישי 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:
4.הברזת הרבה השנה? כן 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? ספורט, הייתי אולי ב5 שיעורים כל השנה 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? מבריזה שוב? 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לא, היא בהיריון
8.מרוצה מזה? האמת שכן 9.שיעור מועדף: ספרות 10.היית מאריך את החופש בחודש? כלכךךך!!!! ]; מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: הממ
2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף?
3.מי היית עושה מהפורום? יש יותר מידי, אאלה אורגיה?
4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? לא יותר מידי מקרוב חח 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? המ
6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? לי
7.מה עושה לך את זה? אנשים מסוימים 8.מגדיר את עצמך כחרמן? בטח 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? לא 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? רותי! פעם אחרונה ש: 1.אכלת: מקודם 2.שתית: מקודם 3.דיברת: מקודם 4.הרבצת לעצמך: יום שלישי
5.השתכרת: אני כבר לא זוכרת באמאשלי]; אמ שבועיים ככה אצל חברה 6.בכית: רביעי 7.צחקת כמו משוגע: שלישי- רביעי 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: המ 9.התקלחת: אתמול בלילה 10:צרחת עד שהיית צרוד: אני בנאדם עדין
שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: ה"פ 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: אילת? 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? כן 8.נהנת? ממש
9.הזיכרון הראשון שלך: נו זה 10.היום המאושר בחייך: ההוא לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? מי בחופש?
2.מרוצה ממנו? לא 3.יש עבודה? כן
4.מרוצה מהעבודה? כן 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? מצלמה
ולהתחיל ללמוד נהיגה וכלמיני
יש מספיק. 6.נהנת מהשאלון? כן 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? כפרעלייכם! (אני חושבת
) 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? ברור 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? בטח 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא.

סינטטית

New member
אאאאאאגדו דו דו

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): מה לא מעניין? בא לי שם מלא! אור כהן!!!!! 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: אם היום אני בת 18 פחות שנה וחצי זה 16 וחצי! שאלה מטומטמת לכל הדעות! 3.מזל: נאחס! 4.רוצה להחליף מזל? בטח, כל אחד רוצה מזל טוב 5.תאריך לידה: 9.7.89 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא זה אחלה תאריך לידה 7.מאכל אהוב: שניצל 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה שניצל! זו אפילו מילה כיפית! 9.מקום מגורים: נתניה 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? בהחלט! מאכלים: 1.אוהב סושי? לא
2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? הממ
4.זה היה כיף? לא נראהלי 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: מלפפון חמוץ
9.מאכל שלא תגע בו בחיים: מלפפון חמוץ!~ 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: הממממ לא יודעת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: אני לא אוכלת דברים מוזרים! אולי פיתה עם קטשופ זה טיפה מוזר אבל זה לא כזה 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס כמובן! של בורגראנץ' פרווה וזה לא טעים! 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא שמעתי על זה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס כמובן! 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שניצל תירס! 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: צ'יפס עם קטשופ 17.שוקולד אהוב: קינדר בוואנו
18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? תלוי 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? חחחחחחחחחחחח גם אותי זה מעצבן!!! זה נראה פתאום הרבה פחות טעים! מה העניין עם המגדים האלו!? 20.מעדן אהוב: הקצפת של מילקי! שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? כמובן 2.היית עושה את הוגו? הוגו
בטח שכן! 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? קוראים לה הוגולינה! מה הוגואית
4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: לא יודעת בטח 200 חלקים או משהו כזה אני לא מהאלו שישבו על פאזלים של יותר מזה ... חחח אולי בעתיד! 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא
פעם ניסיתי לעשות מחרוזים, אבל התייאשתי באמצע ואחותי המשיכה לי, אין לי סבלנות לזה 6.מגיע על הלשון למרפק? לא! אי אפשר!!! 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא, כי אני כבר מכירה את זה
8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? איכסX: 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? פעם כן, איזה מביך
10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן 12.נהנת? לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא
14.היה כיף? לנקות אוזניים זה כיף! אם זה יקרה זה לא יהיה כיף 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן!!!! יו! איזה עצבים זה!!! 16.נהנים כשזה קורה? לא זה מעצבן! 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כן זה לא יפה לעשות את זה חחח , חוצמזה שאני עצלנית מידי כדי לקום נו
18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? חחחחחחחח כן! 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן! זה כיף! פעם כמעט דרסתי מישהו והוא צעק עליי
20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן זה מעצבן לאללללללללה! סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: אני אהיה ביום ראשון! 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: יום וחצי 3.היתרון הכי טוב בכבשים? צמר גפן! 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? חושבת 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: לא ממליצה להוריד! [וגם אסור לדבר על זה בפורום
מאיפה הבאתי את השאלון הזה
] 8.ספורט מועדף? צניחה חופשית 9.צבע אהוב: כחול 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא הולכת שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? גלעד שגב - סליחה [זה המקום להגיד תודה לשלומית. תודה שלומית!
] 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: כאב לב? 3.על מה אתה חושב עכשיו? על כלמינידברים 4.קר לך/חם לך? נעיםלי! 5. חרמן/ית עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 7.כועס? קצת 8.עצוב? אהא
9.שמח? לא כלכך 10.מדוכא? לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? יאפ 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא זוכרת..95 נראהלי 4.הברזת הרבה השנה? יותר מידי
5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? אזרחות 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? מה ז"א ? ישנתי! 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לא
8.מרוצה מזה? - 9.שיעור מועדף: מחשבים 10.היית מאריך את החופש בחודש? כן מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: לא מעניין אותי חח 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לא [ז"א, לא נכנסתי לסופרפארם לקנות קונדומים!] 3.מי היית עושה מהפורום? את גברת פוז 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? אפשר להגיד.. ז"א! לא בקטע כזה
חח 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? 7.מה עושה לך את זה? 8.מגדיר את עצמך כחרמן? 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו?

סינטטית

New member
המשך

פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני כמה דקות 2.שתית: לפני כמה דקות 3.דיברת: לפני כמה דקות 4.הרבצת לעצמך:
5.השתכרת: אף פעם 6.בכית: אתמול 7.צחקת כמו משוגע: לפני שבוע בערך 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: חחחחחחח תמיד! 9.התקלחת: אתמול 10:צרחת עד שהיית צרוד: ממזמן לא שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? לא 3.הספר הכי ארוך שקראת: לא זוכרת 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן!! 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא אבל אני ואחותי עשינו את זה לבתדודה שלי
7.אושפזת בביה"ח? חס וחלילה 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: המ 10.היום המאושר בחייך: לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? סבביבבי 2.מרוצה ממנו? מאוד 3.יש עבודה? יש 4.מרוצה מהעבודה? תלוי איך מסתכלים על זה! 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? הרבה דברים 6.נהנת מהשאלון? מאוד! 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? לא
8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? המממממממ 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? אולי 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? בכייייייף הודגש באמצעות מדגישומטיק

niro levi

New member
../images/Emo216.gifעונה

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): ניר 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15 וחצי 3.מזל: אריה 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 17.8.1991 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא, אני אוהבת את התאריך הזה 7.מאכל אהוב: הכלל חוץ מפירה 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים 9.מקום מגורים: מושב רוויה 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כןןןן מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? כן 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן [אתמול בעל האש] 4.זה היה כיף? לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי אותו חח 6.צמחוני? לאאא 7.טבעוני? לאאא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: סושי 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חזיר 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: סושי 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלד'ס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא שמעתי על זה בכלל 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלד'ס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: נקניקיות 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: קובה [מאכל של כורדים חח] 17.שוקולד אהוב: לבן [אני לא אוהבת שוקולד חום] 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ביתי של אמא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? כנראה 20.מעדן אהוב: גמדים שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? ברוררר שלא 2.היית עושה את הוגו? ברוררר שלא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לאא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 150 חלקים 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? כןןן 6.מגיע על הלשון למרפק? לא [אין מישהו בעולם שיכול לעשות דבר כזה] 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לאא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? לא יודעת 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן 12.נהנת? ממה? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? כןןן 14.היה כיף? לאא 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן 16.נהנים כשזה קורה? לאאא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לאא 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? חחח כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? חח כן 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני שנתיים
2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 20 שעות משהו כזה 3.היתרון הכי טוב בכבשים? שאוכלים אותם 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? בשר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? רק מתקלחת 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: יש הרבההה 8.ספורט מועדף? כדורגל 9.צבע אהוב: ירוק 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא
שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? בכלליות רוק 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: שהלב שלי מנופץ למילאדי חתיכות קטנות קטנות 3.על מה אתה חושב עכשיו? על איך אני אמשיך את החיים שלי בלעדיו 4.קר לך/חם לך? חם 5. חרמן/ית עכשיו? לאאא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 7.כועס? מאודד 8.עצוב? כןןן 9.שמח? לאאאא 10.מדוכא? כןןןןן לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? ב26.6 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? הוא כבר עומד להיגמר 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא קיבלנו תעודות 4.הברזת הרבה השנה? לא 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? של"ח וספורט 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? חושבת איזה תירוץ אני אגיד לאבא ואמא אם ישאלו 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לא 8.מרוצה מזה? כן ולא 9.שיעור מועדף: אין 10.היית מאריך את החופש בחודש? כן מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: זה לא מעניין אותי כל אחד והחיים שלו 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לאא 3.מי היית עושה מהפורום? 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? לא 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? 7.מה עושה לך את זה? ריבועים בבטן 8.מגדיר את עצמך כחרמן? לא 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? לאאא 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? לאף אחד פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני 3 שעות 2.שתית: לפני שעתיים 3.דיברת: לפני שעה 4.הרבצת לעצמך: אף פעם 5.השתכרת: אף פעם 6.בכית: לפני 5 דק' בערך 7.צחקת כמו משוגע: אתמול 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: כל היום חח 9.התקלחת: אתמול בלילה 10:צרחת עד שהיית צרוד: לפני שנה שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: לא זוכרת בכלל מה קראתי 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת [5 שעות בערך] 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? אף פעם 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? אף פעם 7.אושפזת בביה"ח? אף פעם [בלי עין הרע טפו טפו טפו] 8.נהנת? ממה? 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: לא זוכרת לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? משעמם 2.מרוצה ממנו? ממש לא 3.יש עבודה? לא
4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? 6.נהנת מהשאלון? כן.. קצת חופר אבל לא נורא 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? לא 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? מי זאת רותם שיפית? 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? כן 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לאאא

שלומיתת

New member
../images/Emo122.gif

1.שם פרטי (השאר לא מעניין):שלומית 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי:וואט דה פאק?!15 3.מזל:דלי 4.רוצה להחליף מזל?לא 5.תאריך לידה:27.1 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה?לא 7.מאכל אהוב:ג'אנק פוד 8.למה אתה אוהב אותו?ככה 9.מקום מגורים:חיפה 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?יאפ מאכלים: 1.אוהב סושי?לא 2.אוהב ברוקולי?בערך 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?כן
4.זה היה כיף?לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?העפתי אותו?! 6.צמחוני?לא 7.טבעוני?לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:כבד 9.מאכל שלא תגע בו בחיים:^ 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:המ איזה נודלס 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?איכ 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?וואט? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?בורגראנץ'
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:המ 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו:חומוס!1 17.שוקולד אהוב:חלב 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?של אמא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"?נכון 20.מעדן אהוב: שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש?לא 2.היית עושה את הוגו?לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)?לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת:לא זוכרת 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?חח כן
6.מגיע על הלשון למרפק?לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא?איכ!! 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?לא
10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?חח לא אבל יש מצב שזה יקרה
11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?לא 12.נהנת?לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?לא
14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש?כן 16.נהנים כשזה קורה?לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?חח כן! 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6?כןןןןן!!! 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה?כן
סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת:לילה 3.היתרון הכי טוב בכבשים?הא?! 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר?צמר נראלי
5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?ממש לא! 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?
7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד:רדיוהד והקספרים 8.ספורט מועדף?שחיה זה נחמד 9.צבע אהוב:שחור אדום סגול לבן כחול בלה בלה בלה 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו?לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב?כלום 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו:גב 3.על מה אתה חושב עכשיו?שבאלי לישון 4.קר לך/חם לך?סביר 5. חרמן/ית עכשיו?
6.מרגיש רצון לנקום במישהו?כרגע לא 7.כועס?לא 8.עצוב?לא 9.שמח?לא 10.מדוכא?לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)?מה התחיל?!עוד מעט נגמר!
2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:100 מן הסתם 4.הברזת הרבה השנה?אמ סביר 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה?תנ"ך 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז?הולכת להופעה? 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה?לא 8.מרוצה מזה?לא 9.שיעור מועדף:ספורטספרות 10.היית מאריך את החופש בחודש?בטח! מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? 3.מי היית עושה מהפורום? 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? 7.מה עושה לך את זה? 8.מגדיר את עצמך כחרמן? 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? פעם אחרונה ש: 1.אכלת:צהריים 2.שתית:לפני דקה 3.דיברת:מקודם 4.הרבצת לעצמך:חחח
מצאתי סימן כחול על הרגל אולי זה אומר שהרבצתי לעצמי מתישהוא? 5.השתכרת: 6.בכית:המ 7.צחקת כמו משוגע:בשלישי 8.עשית פרצופים מפגרים למראה:חח זה קורה הרבה 9.התקלחת:לפני חצי שעה 10:צרחת עד שהיית צרוד:הממ שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות?לא 2.החזרת לו אחר כך?
3.הספר הכי ארוך שקראת:בטח הארי פוטר או משו כזה 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:לא זוכרת 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול?לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?כן 7.אושפזת בביה"ח?כן 8.נהנת?לא 9.הזיכרון הראשון שלך:אמ 10.היום המאושר בחייך: לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו?סביר 2.מרוצה ממנו?לא 3.יש עבודה?כן 4.מרוצה מהעבודה?בערך 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף?קניתי אקוסטית ונראה מה יהיה..אולי מצלמה דיגיטלית,בגדים 6.נהנת מהשאלון?לא 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי?לא וזה לא מעניין אותי
8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר?לא 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד?לא 10. היית עונה על עוד 120 שאלות?לא

למעלה