../images/Emo204.gifיאאלה לישון.
1.שם פרטי (השאר לא מעניין): רונקבב 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15 3.מזל: גדי 4.רוצה להחליף מזל? בחיים כן
סתם 5.תאריך לידה: 28.12 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? נחמד לי איתו, תודה 7.מאכל אהוב: המ דברים של אמא
8.למה אתה אוהב אותו? כי הם טעימים מאוט 9.מקום מגורים: פ"ת סיטי
10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כן מאכלים: 1.אוהב סושי? לא זכור לי שטעמתי 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? איכ כן 4.זה היה כיף? מאוט לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: חומוס 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חומוס, חצילים 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: המ 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? לאדעת
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?חח שיהיה להם בכייף 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? כלום
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אפשר שתיה? בננה\מוקה\קפה יטבתה
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: המ 17.שוקולד אהוב: קליק ירוק בחבילות לארג' האלה! 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אמא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? לא
20.מעדן אהוב: דניאלה! שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? כן 2.היית עושה את הוגו? בטח
3.והוגואית (אישתו של הוגו)? ברור
4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 1000 חלקים וגם זה בקושי חח 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא
זה מגעיל חח 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? חח לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? כי הם מגעילים וסקרנים? 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן
10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? זה קרה בלי קשר לאוזניות, נראלי
11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא 12.נהנת? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? אוך כן 14.היה כיף? נוראי 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? חחחחחחחחח כן
16.נהנים כשזה קורה? ממש
17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? טוב כוסאמק מזה
קרה! 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן
שונאת שזה ככה חח 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן
20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? חחחחחחח כן סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: שלוש שנים בערך 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: לאדעת 3.היתרון הכי טוב בכבשים?
4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? |: כלום? 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)?
7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: 8.ספורט מועדף? 9.צבע אהוב: ירוק
!!!! 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? פחח, לא. שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כנסיית השכל- תגידי שטוב 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: אין 3.על מה אתה חושב עכשיו? שאני מסיימת ועפה לישון 4.קר לך/חם לך? נעים 5. חרמן/ית עכשיו? לא וזה
6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא
7.כועס? לא 8.עצוב? לא 9.שמח? דיי 10.מדוכא? לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? לא 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? יום שלישי 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:
4.הברזת הרבה השנה? כן 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? ספורט, הייתי אולי ב5 שיעורים כל השנה 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? מבריזה שוב? 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לא, היא בהיריון
8.מרוצה מזה? האמת שכן 9.שיעור מועדף: ספרות 10.היית מאריך את החופש בחודש? כלכךךך!!!! ]; מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: הממ
2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף?
3.מי היית עושה מהפורום? יש יותר מידי, אאלה אורגיה?
4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? לא יותר מידי מקרוב חח 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? המ
6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? לי
7.מה עושה לך את זה? אנשים מסוימים 8.מגדיר את עצמך כחרמן? בטח 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? לא 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? רותי! פעם אחרונה ש: 1.אכלת: מקודם 2.שתית: מקודם 3.דיברת: מקודם 4.הרבצת לעצמך: יום שלישי
5.השתכרת: אני כבר לא זוכרת באמאשלי]; אמ שבועיים ככה אצל חברה 6.בכית: רביעי 7.צחקת כמו משוגע: שלישי- רביעי 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: המ 9.התקלחת: אתמול בלילה 10:צרחת עד שהיית צרוד: אני בנאדם עדין
שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: ה"פ 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: אילת? 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? כן 8.נהנת? ממש
9.הזיכרון הראשון שלך: נו זה 10.היום המאושר בחייך: ההוא לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? מי בחופש?
2.מרוצה ממנו? לא 3.יש עבודה? כן
4.מרוצה מהעבודה? כן 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? מצלמה
ולהתחיל ללמוד נהיגה וכלמיני
יש מספיק. 6.נהנת מהשאלון? כן 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? כפרעלייכם! (אני חושבת
) 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? ברור 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? בטח 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא.