בוקר טוב
ז זוהרוש15 New member 27/7/07 #27 ../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם!../images/Emo42.gif החיים יפים! "זה יום יפה,חושב על איך הרגשתי עד עכשיו,בחוץ כבר שמש, זה יום יפה פתאם רוצה ,לשכוח את הכל,לראות אחרת"
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם!../images/Emo42.gif החיים יפים! "זה יום יפה,חושב על איך הרגשתי עד עכשיו,בחוץ כבר שמש, זה יום יפה פתאם רוצה ,לשכוח את הכל,לראות אחרת"
X xlulitx New member 27/7/07 #28 ../images/Emo221.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif למרות שכבר צהריים . לא חשוב P:
X xlulitx New member 27/7/07 #29 ../images/Emo221.gifאמ. משהו שהכנתי בפוטושופ../images/Emo3.gif לא אחד הטובים שלי מצפה לתגובות ^_^
M McRafush New member 27/7/07 #31 זה דווקא דיי מגניב! ../images/Emo45.gif הצעונת קטנה ממני: אם התכוונת שהטקסט יזרח בצהוב לכל האורך שלו, את יכולה לשנות את ה-blendng mode של ה-glow לנורמלי, ואז זה לא יעלם ויחזור כל פעם שהצבע בהיר יותר אהבתי
זה דווקא דיי מגניב! ../images/Emo45.gif הצעונת קטנה ממני: אם התכוונת שהטקסט יזרח בצהוב לכל האורך שלו, את יכולה לשנות את ה-blendng mode של ה-glow לנורמלי, ואז זה לא יעלם ויחזור כל פעם שהצבע בהיר יותר אהבתי
X xlulitx New member 27/7/07 #32 ../images/Emo221.gifהא D: , אוקיי ותודה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif
M McRafush New member 27/7/07 #30 בוקר טוב =) טוב, כבר לא ממש בוקר... אני יודע לפי זה שאני גמור מעייפות לנקות את כל הבית זה הדבר שאני הכי שונא לעשות, ולמרות זאת אני עושה כל שישי. בעעעעע. יום טוב לכולם
בוקר טוב =) טוב, כבר לא ממש בוקר... אני יודע לפי זה שאני גמור מעייפות לנקות את כל הבית זה הדבר שאני הכי שונא לעשות, ולמרות זאת אני עושה כל שישי. בעעעעע. יום טוב לכולם
ר רונקיפליצית New member 27/7/07 #33 ../images/Emo204.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif היה כייף לישון .
א אין מלאכים בשמיים New member 27/7/07 #37 סופשבוע מהנה לכולם!! השבוע רץ והגיע יום שישי ממ..... שיהיה לכולם סופשבוע רגוע(בגלגלגלצ חח סתם)וכיפי!!
סופשבוע מהנה לכולם!! השבוע רץ והגיע יום שישי ממ..... שיהיה לכולם סופשבוע רגוע(בגלגלגלצ חח סתם)וכיפי!!
X XxXSynergitXxX New member 27/7/07 #41 חחחח תהרגי אותי ../images/Emo3.gif גם אני הייתי היום בבריכה! איזה מגניב
X XxXSynergitXxX New member 27/7/07 #42 תפוזבל חתך ת'תגובה ../images/Emo4.gif ואני שמחה שנהנת D: אני עשיתי משהו בסביבות ה - 30 בריכות זה היה כ"כ משחרר .
תפוזבל חתך ת'תגובה ../images/Emo4.gif ואני שמחה שנהנת D: אני עשיתי משהו בסביבות ה - 30 בריכות זה היה כ"כ משחרר .