ליום שישי .

דורה17

New member
עכשיו יש לי כוח לענות ../images/Emo13.gif

1. יש לך כרגע אהבה? כבר לא... 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? אממ...... אי שם בתחילת היסודי חחחח 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? ביסודי הייתי חברה של מישו מלא זמן חחח אבל זה סיפור ארוך 4. והכי קצר? יום 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? ממ.... קרה לי שהתאהבתי בחבר של חברה שלי חחחח 8. מה עשית? כלום 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? אני מניחה שזה אמור להיות "עם בן..." לא יודעת... 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? איזה כיף להם.. 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? שתיים וחצי 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 130+ 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה++ 4. עם מי היא הייתה? לברה/אחותי.. לא זוכרת 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום בצהריים 6. עם מי? אמא של חניכה 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אחותי חח או חברות שלי 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? אם כבר אז אהבתי חחח ו.... כן למה לא.. 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? לא יודעת 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אתכם? כן
7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? אמ... בבצפר היו לי הרבה חח אבל לא ממש יצא לי לשמור איתם על קשר.. 8. האם אתה מבריז משיעורים? הברזתי הרבה חח 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לפחות אחד 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? לפעמים חח 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לעשות כלום 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מהיום שנולדתי 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כמה שיותר 6. זה עולה כסף? לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? תלוי במה אני עובדת חחח אבל זה אפשרי... 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי לעשות כלום זה כיף! 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? אני מקווה חחח סתם אני מקווה לעשות משו מועיל בחיים 10. מה אנשים חושבים על זה? על מה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא.. 12. למה? כי זה כיף! זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח פירותת או ירקות : פירות ברקים או רעמים: ברקים אח או אחות : אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : הרבה קטנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? בטן מגרש ביתי או האו סי? מגרש ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? אני חייבת? הוואי או ארצות הברית? הוואי לאפה או פיתה: כלום בנים או בנות? בנות לייק דה.. אנחנו המין השולט! תלתלים או חלק? משו באמצע אמפי או אייפוד? אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? מחשב.. בקולנו זה יקר צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: רגיל צבע קיר בחדר: תכלת צבע מצעים: משו בין צהוב לירוק לכחול חחח גוונים כאלה צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: בבית? אפור צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: אין צבע חולצה: עכשיו? פסים כאלה של כתום ירוק וצהוב חחח וציור של פילון חחחח צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: אין לי כוח לבדוק צבע גרביים: אין האם יש לך: אחים/אחיות: אחות דיסקמן: כן חיית מחמד: לא
טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חם וכרפס! חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לאוידעת מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו תפוס:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת:
התאהבת בידיד: תדרכו לי על הפצעים למה לא...
נמשכת למורה בבצפר:
לא.. ניהלת רומן סודי:
התחרמנת על קופי אנאן:
לא.. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: אם הוא עוד לא התקלקל אז כן.. חח הלכת מכות: בקטנה כזה.. חחח קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
חח בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו: פיזית? לא יודעת.. מקווה שלא.. מישהו הציל את חייך:
לאיודעת.. איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: אחותי החג האהוב עלייך: פורים הסרט האחרון שראית: לאזוכרת הסדרה האחרונה שראית: לאזוכרת הדבר האחרון ששתית: נסטי אפרסק המחשבה האחרונה שלך: "האם להישאר בבית או לצאת..." השיר האחרון ששמעת: יובל המבולבל חחח שמים לנו את זה הרבה בקייטנה עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מאוהב/ת: נראה לי שכבר לא.. אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
... זרקו עלייך מאכל: יש מצב חחח שם: דור פירסינג:
קעקועים:
מידת נעליים: 40 נראה לי.. בת כמה את נראית: יותר קטנה ממה שאני.. גשר?
בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: תלוי.. עישון אצל בני עשרה:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
כל אחד ומה שטוב לו כמה פעמים... היית מאוהבת: 4 חחח שברו לך את הלב? לא יודעת.... כרגע אני יכולה לחשוב רק על מקרה אחד.. נראה לי שהוא היחיד.. שברת ללבות? מקווה שאף לא אחד.. התחרטת על דבר שעשית? המוןןןןןןןן האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא.. אבל זה היה מזמן.. הצחיק אותך: דודה שלי גרם לך לחייך במבוכה: לאיודעת חח וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? לאיודעת אתה משועמם/ת? מעוד מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? באלי שיתנו לי חיבוק.. אבל באופן כללי.. כל מי שיבקש חיבוק יקבל...

menori

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. יש לך כרגע אהבה? לא.. אבל מזה בא לי
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? באמת זה מצחיק ומוזר אבל אמיתי.. [גיל 6 עד 12 בערך... אבל בעיקרון אני מכירה אותו מגיל 3 ככה
] 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? רשמתי למעלה.. תחשבו.. [6 בערך.. שניםם...] 4. והכי קצר? יומיים
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי ברור! 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? חברים רגיל או חבר חבר? 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כן 8. מה עשית? כלום.. מה יוכלתי לעשות? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? שעתיים או אפילו יותר 10. באיזה שעות זה היה? צהריים ולילה.. אני ישנה בבוקר
11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? הלב בתחתונים..
אבל שיהיה להם בכיףף 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? לאא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? הלוואי.. 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? מאה, מאתיים 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 2 ככה [אבל לא להגיד לאמא..
חח] 4. עם מי היא הייתה? .חברה טובה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום באיזה שבע.. 6. עם מי? מהה.?? 7.מתקשרים אליכם הרבה? אפשר לומר 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? אפשר לומר 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? מאוד 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חברה טובה שלי 11. יש לך טוקמן? 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 90\91 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא מעתיקה בכל 5. האם מורות אוהבות אתכם? כן.. יש לי פרוטקציות 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? לפעמיים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? אחד פעם ב.. 10. פעם רבת מכות בבית ספר? תגדירו מכות 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לשיר 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? שנתיים 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? הרבה מאודדדדד 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל הזמן 6. זה עולה כסף? שאני רוצה כלים יחד עם זה אז כן.. אבל אם לא אז לא.. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לפעמיים 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? זה הוא מספק אותי מבחינת היכולת שלי 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? בטח! 10. מה אנשים חושבים על זה? לא יודעת.. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא.. רק שאני אהיה בעתיד זקנה מתפרקת כלשהי ולא יהיה לי כל אולי אז.. 12. למה? רשמתי תסיבה כבר זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח פירותת או ירקות : פירותת ברקים או רעמים: ברקים אח או אחות : אחות.. מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : אחת גדולה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה טובה.. כאב בטן או ראש? בטן.. מגרש ביתי או האו סי? ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? אפחת.. הוואי או ארצות הברית? הוואי.. לאפה או פיתה: לאפה בנים או בנות? בנות...ובנים.. תלתלים או חלק? חלק..
אמפי או אייפוד? איייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע צבעים: צבע שיער: שטני צבע ציפורנים: שחור וורוד ביחד.. צבע קיר בחדר: אדום
צבע מצעים: אדום צבע מקלדת: לבן ואפור משהו.. צבע טלפון: בבית? יש לי שבעה טלפונים בבית.. יותר מידי חח.. אז הרבה צבעים.. צבע פלאפון: לבן ואפור צבע בלוג: אין..
צבע חולצה: אדום צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: צבע גרביים: יחפה8-| האם יש לך: אחים/אחיות: לצערי דיסקמן: לא חיית מחמד: כלבה, דגים [פעם היו לי שבעה תוקים] ואח גדול
ועכבר במחסן חח טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר:לא מחלה סופנית: מממ..אולי? חח ולא סיפרו לי עליה?
? חברים סטרייטים: לא חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו תפוס: כן נמשכת למישהו פנוי: כן.. התאהבת: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא!! ניהלת רומן סודי: לא חח התחרמנת על קופי אנאן: ? ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כולל להירדם באמצע? אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא..~! הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: למה? הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: לא נראה לי בישלת: בטח! עשית בייביסיטר: בטח! הרגת מישהו: לא.. בעצם.. ת'דג שלי בטעות חח פגעת במישהו: לא יודעת.. אם כן סליחה מישהו הציל את חייך: כן.. הרופא בניתוחים וזה.. סיפור ארוך.. איחרת לבית-ספר: כן אבל לא השנה.. הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: סודי החג האהוב עלייך: סוכות.. הסרט האחרון שראית: ממ.. הארי פוטר והאסיר מאזקבן אני חושבת.. הסדרה האחרונה שראית: אינויאשה הדבר האחרון ששתית: מים.. המחשבה האחרונה שלך: לא מגלה השיר האחרון ששמעת: שבי בר- מעיל אחד בגשם עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: שמפניה נחשב? נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: יש לי הרבה לבבות.. מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: תעיפרון במבחן לרוב חח נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: במבה שם: ספיר פירסינג: באוזניים קעקועים: לא.. מידת נעליים: 39 בת כמה את נראית: הרבה אומרים שש עשרה שבע עשרה ככה.. גשר? לא בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: בעד עישון אצל בני עשרה:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיעשו מה שטוב להם כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה שברו לך את הלב? הרבה שברת ללבות? לא יודעת.. אבל לא הרבה התחרטת על דבר שעשית? הרבה מאוד האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אני הצחיק אותך: כל הזמן אני צוקת.. זה מסביר למה אני שמנה
גרם לך לחייך במבוכה: ממ.. הרבה גרמו לי וזה..
וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? לקפוץ מהגג כדי להכחיש שכתבתי את זה? חחח
אתה משועמם/ת? אפשר להגדיר את זה גם ככה.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? סבתא שלי לא יודעת למה פשוט בא לי..

../images/Emo103.gifעונה

1. יש לך כרגע אהבה? ממ ככה... 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לפני.. אממ... כמעט 3 שנים 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? חודשיים בערך 4. והכי קצר? לא יודעת
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? הא? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? שנים חח 10. באיזה שעות זה היה? מה זה הבולשיט הזה? 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? מגניב להם.. 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? בערך 100 ש"ח 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? אין לי מושג 4. עם מי היא הייתה? . 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול 6. עם מי? אבא 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? ככה 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? מממ תלוי 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חברות שלי 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא 2. אתה אוהב ללמוד? כן 3. מה ממוצע הציונים שלך? עדיף שלא... 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? תלוי במה המבחנים
5. האם מורות אוהבות אתכם? ממ כן די 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? רק בסופשנה 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? .... 10. פעם רבת מכות בבית ספר? בכיתה ג' ככה... 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? תלוי כמה השיעור משעמם 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? יש כמה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 10 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? לא הרבה 6. זה עולה כסף? כן לפעמים 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא כרגע 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי הוא לא ריאלי
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן 10. מה אנשים חושבים על זה? המממ.. כל הכבוד 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן 12. למה? ככה נמאס לי >__________<

בוקר טוב לכולם ../images/Emo13.gif

שוב הגיע יום שישי ושבת
איך הזמן רץ.. השבוע טס כמו כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
שונא את יום שבת שונא
אבל... שיהיה לכולם אחלה יום ואחלה סופ"ש !!

למעלה