ליום שישי .

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo32.gifליום שישי .

מצברוח מגעיל .
הלוואי שכל זה ייגמר>: ושהיא תחזור לארץ. ושהוא סופסוף יבין משהו מהחיים שלו

menori

New member
מקרה יפה?../images/Emo4.gif

זה המשפט שלי בד''א...
יום שישי שמחח!

EliranMaor

New member
פוטושופ חדש[../images/Emo58.gifלמי שלא ראה את דיסטורביה]

יצא מגניב

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifשאלון לפני השינה../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

נלקח מפורום שייגעצ
תהנו
1. יש לך כרגע אהבה? 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4. עם מי היא הייתה? . 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? 6. עם מי? 7.מתקשרים אליכם הרבה? 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} 11. יש לך טוקמן? 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? 2. אתה אוהב ללמוד? 3. מה ממוצע הציונים שלך? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? 5. האם מורות אוהבות אתכם? 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? 8. האם אתה מבריז משיעורים? 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? 12. אתה מתחצף למורה? שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? זה או זה? אבטיח או ענבים : פירותת או ירקות : ברקים או רעמים: אח או אחות : אחי הגדול...הוא גיבור מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? כאב בטן או ראש? מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? לאפה או פיתה: בנים או בנות? תלתלים או חלק? אמפי או אייפוד? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? צבעים: צבע שיער: צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: בבית? צבע פלאפון: צבע בלוג: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: האם יש לך: אחים/אחיות: דיסקמן: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: מחלה סופנית: חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת: נמשכת למישהו תפוס: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: התחרמנת על קופי אנאן: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל: שם: פירסינג: קעקועים: מידת נעליים: בת כמה את נראית: גשר? בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: עישון אצל בני עשרה: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כמה פעמים... היית מאוהבת: שברו לך את הלב? שברת ללבות? התחרטת על דבר שעשית? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הצחיק אותך: גרם לך לחייך במבוכה: וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? אתה משועמם/ת? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

../images/Emo204.gifועונה..

1. יש לך כרגע אהבה? לא בדיוק 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? שלוש שנים בערך 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? 4 חודשים 4. והכי קצר? יומים?
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם חשובים, אבל אופי יותר. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? המ, כן? חח 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? כן 8. מה עשית? חתכתי 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? הרבה 10. באיזה שעות זה היה? המ 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? שיבושם להם (ושיחנקו
סתם וזה) 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? המ לא ממש שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? צמוד ל100 ככה בד"כ. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4 שעות בערך, אבל זה היה מהבית
4. עם מי היא הייתה? היו כמה חח 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? כמה דקות 6. עם מי? מאיה'לה
7.מתקשרים אליכם הרבה? נאא 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? נאא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא במיוחד, תלוי עם מי 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} לאדעת יש הרבה 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? לא בשמיים בכלל 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אתכם? כלכך לא
7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? לא 8. האם אתה מבריז משיעורים? כן 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא סופרת 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? המ בערך 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לישון 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? בטח
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מגיל 0
4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? לא מספיק לצערי 6. זה עולה כסף? לא, מזל שלא! 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? הלוואי
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כייף 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כןD: אני מקווה 10. מה אנשים חושבים על זה? מאיפה לי
11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? חלילה 12. למה? לישון
זה או זה? אבטיח או ענבים : ענבים פירותת או ירקות : פירות ברקים או רעמים: ברקים אח או אחות : יש לי רק אחים. אז המ אחות
מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : אחת גדולה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? אפחד]; מגרש ביתי או האו סי? מגרש ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? אפחת הוואי או ארצות הברית? המ לא ניסתי אפחד
לאפה או פיתה: בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? חלק
אמפי או אייפוד? לא משנה כלכך סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע צבעים: צבע שיער: חום אדמדם אומשו כזה כרגע צבע ציפורנים: רגיל צבע קיר בחדר: המ צבע מצעים: תכלת כזה צבע מקלדת: אפור בהיר משו צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: אדום צבע בלוג: המ צבע חולצה: שחור צבע מכנס: תכלת צבע תחתונים: ירוק
צבע גרביים: אין האם יש לך: אחים/אחיות: 3 אחים דיסקמן: לא חיית מחמד: לא]; טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן
מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו תפוס: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא בדיוק ניהלת רומן סודי: לא התחרמנת על קופי אנאן: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא שזכור לי אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן חח בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן
הרגת מישהו: בטח! פגעת במישהו: המ אני מניחה שכן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: \: החג האהוב עלייך: סוכות הסרט האחרון שראית: ה"פ הסדרה האחרונה שראית: האלופה
הדבר האחרון ששתית: וודקה רדבול המחשבה האחרונה שלך: שעשעמם השיר האחרון ששמעת: מטאליקה- נאתינג אלס מאטרס
אנלי כוח לאנגלית P: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן
זרקו עלייך מאכל: ישמצב שם: רון פירסינג: אין קעקועים: יהיו מידת נעליים: בת כמה את נראית: לאדעת גשר? אין בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: נגד עישון אצל בני עשרה: כל אחד שיעשה מה שטוב לו
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד כמה פעמים... היית מאוהבת: 2-3 שברו לך את הלב? ממ שברת ללבות? התחרטת על דבר שעשית? המון האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חברה הצחיק אותך: אופיר גרם לך לחייך במבוכה: וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? להשתעמם? אתה משועמם/ת? כן!!! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? או אה.
עבר מהר!

אני../images/Emo9.gif

1. יש לך כרגע אהבה? אהבה יש תמיד! 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? שנה נדמה לי. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? חבר של מישהי? אני חושבת שכמה שנים טובות
! 4. והכי קצר? חצי שנה
אבל מדובר פה על חבר של מישהי כן?
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי! 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? מה, כמה ביחד כאילו? למה לבגוד?
7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? אני מאוהבת בכל כך הרבה בו זמנית! אעאעאע! קשה לאהוב מישהי אחת רק, מה לעשות
8. מה עשית? הייתי עם כולן
9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? יותר משעתיים
10. באיזה שעות זה היה? גם ביום וגם בלילה
11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? תשכירו חדר
12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? זה מה שטענתם למעלה לא?
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? יותר מ-100 :| 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? בפלאפון? רון כמה זמן אנחנו מדברות בלילה?
4. עם מי היא הייתה? . רונקי..
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני רבע שעה.. 6. עם מי? רונקי. 7.מתקשרים אליכם הרבה? אמ לא כלכך
8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? גם לא כלכך
9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} גילי. 11. יש לך טוקמן? לא! 12. של כמה כסף? אבל אמרתי שלא! שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? הכי בעולםםםםםםםםםםםםםם!!! שיייגמר כבר החופש המסריח הזה! 2. אתה אוהב ללמוד? כן! כלכך! 3. מה ממוצע הציונים שלך? 100!
סתם, לא חישבתי
בעצם, לא קיבלנו תעודה
4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא|: 5. האם מורות אוהבות אתכם? ממש מעט
7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? אממ ככה.. 8. האם אתה מבריז משיעורים? כן. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא זוכרת. 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא|: 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן. 12. אתה מתחצף למורה? לא שזכור לי
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לרקודדדדדדדדדדדדדדדדד!!! 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? שנה הבאה!! וזין על הבריאות שלי
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מגיל קטן מאוד. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? אממ כן
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? השנה לא
6. זה עולה כסף? לא אז זה חינם. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא. 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה לרקוד
!! 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?
!!!!!! 10. מה אנשים חושבים על זה? אנשים, מה אתם חושבים על זה?
11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? חס וחלילה חס ושלום!! 12. למה?
זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיחחחחחחחחחח!! פירותת או ירקות : ירקות! ברקים או רעמים: ברקים! רעמים זה מפחיד
אח או אחות : אחות! גדולה כמובן! מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : אם מתנה אחת גדולה זה תופים אז ברור שמתנה אחת גדולה!
חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה
כאב בטן או ראש? לא זה ולא זה
מגרש ביתי או האו סי? שניהם
בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? |מקיא| הוואי או ארצות הברית? אני חייבת לבדוק למה הרבה אנשים טסים לארה"ב, אז ארה"ב
לאפה או פיתה: דיאטה
בנים או בנות? מאיזו בחינה?
תלתלים או חלק? חלק!!!!
! אמפי או אייפוד? אמפי
סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? תלוי כמה כסף יש לי באותה תקופה
צבעים: צבע שיער: חום כהה. צבע ציפורנים: רגיל?
צבע קיר בחדר: צהוב-כתום צבע מצעים: ירוקים. צבע מקלדת: כסוף ושחור. צבע טלפון: לבן. צבע פלאפון: כסוף. צבע בלוג: אין. צבע חולצה: כחולה. צבע מכנס: הוא צבעוני
צבע תחתונים: כחול יפה כזה
צבע גרביים: אין
האם יש לך: אחים/אחיות:
דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו תפוס:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר: איכ, לא! ניהלת רומן סודי: בערך..
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן! |: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן
ניסיתי למות, לא הלך|: הלכת מכות: בטח! קיבלת פנס בעין: לא
הרכבת עדשות: לא
דחפת מזלג לשקע חשמל: לא! הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: לא! בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו: יש מצב|: מישהו הציל את חייך: לא זוכרת
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: מה אתם רוצים?
החג האהוב עלייך: פסח ושבועות! פסח בגלל החופש הארוך ושבועות בגלל האוכל
הסרט האחרון שראית: יומנה של ברידג'ט ג'ונס. הסדרה האחרונה שראית: מלרוז פלייס
!! הדבר האחרון ששתית: קפה
!! המחשבה האחרונה שלך: הוא סנוב. השיר האחרון ששמעת: לחבק אותך מקוקהקולה
!! עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נו ברור. נסעת בכבאית: לא, אבל ישבתי בכבאית
אוסף משהו: בערך, לא מתמידה בכלום
מאוהב/ת:
לצערי. אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:
שם: מאיה |: פירסינג:
קעקועים: דוביחמודימתוקי
שמתקלף ובקרוב לא ישאר ממנו זכר
בת כמה את נראית: לא יודעת
גשר?
בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: אני אומרת שצריך לנסות ולראות<im

זוהרוש15

New member
עונההה

1. יש לך כרגע אהבה? 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4. עם מי היא הייתה? . 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? 6. עם מי? 7.מתקשרים אליכם הרבה? 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} 11. יש לך טוקמן? 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? 2. אתה אוהב ללמוד? 3. מה ממוצע הציונים שלך? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? 5. האם מורות אוהבות אתכם? 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? 8. האם אתה מבריז משיעורים? 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? 12. אתה מתחצף למורה? שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? זה או זה? אבטיח או ענבים : פירותת או ירקות : ברקים או רעמים: אח או אחות : אחי הגדול...הוא גיבור מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? כאב בטן או ראש? מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? לאפה או פיתה: בנים או בנות? תלתלים או חלק? אמפי או אייפוד? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? צבעים: צבע שיער: צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: בבית? צבע פלאפון: צבע בלוג: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: האם יש לך: אחים/אחיות: דיסקמן: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: מחלה סופנית: חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת: נמשכת למישהו תפוס: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: התחרמנת על קופי אנאן: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל: שם: פירסינג: קעקועים: מידת נעליים: בת כמה את נראית: גשר? בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: עישון אצל בני עשרה: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כמה פעמים... היית מאוהבת: שברו לך את הלב? שברת ללבות? התחרטת על דבר שעשית? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הצחיק אותך: גרם לך לחייך במבוכה: וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? אתה משועמם/ת? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

זוהרוש15

New member
הפעם אני לא יהיה מפגרת..חח

1. יש לך כרגע אהבה? לא
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?בגיל 9...אני יודעת שצעיר אבל זה נמשך המון זמן וזה גרם לי להבין שאין דבר כזה גיל לאהבה.. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? לא היה לי חבר
4. והכי קצר? לא הייההההה ליי חברררר!!!
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? א-ו-פ-י 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים?אממ כה אבל אני מעדיפה יותר חבר אחד טוב מאשר הרבה.. 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? לא היה לי חבר
8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?אממ שעתתים.? 10. באיזה שעות זה היה? לילה 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? "איזה כיף להם...גם אני רוצה" 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך?לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? לפחות 150 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה 4. עם מי היא הייתה? .בת דודה שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?אתמול 6. עם מי? עם בת דודה שלי..חחח 7.מתקשרים אליכם הרבה? אממ לא
8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא ממש 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אמא 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לאאא 2. אתה אוהב ללמוד? לאאאא 3. מה ממוצע הציונים שלך? לא יודעת לא קיבלתי תעודה אבל אני מניחה שבסביבות ה-80 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא 5. האם מורות אוהבות אתכם? אמממ תלוי איזה 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? כה 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא.. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא הנוחכי אבל הקודם כן פעם אחת אבל זה לא היה ממש מכות 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כןןןן 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?ריקוד 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כה 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? משאני מכירה את עצמי 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? אממ כה 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? פעם 6. זה עולה כסף? כה 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה עושה לי טוב...כיף לי 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? אני מקווה 10. מה אנשים חושבים על זה? אמממ 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לאאאא 12. למה? כי אני אוהבת את זה! זה או זה? אבטיח או ענבים : ענבים פירותת או ירקות : ירקות ברקים או רעמים: ברקים אח או אחות : אחותתת מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה כאב בטן או ראש? ראשששש מגרש ביתי או האו סי? לא זה ולא זה בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? לא זה ולא זה הוואי או ארצות הברית? ארצות הברית לאפה או פיתה: פיתה בנים או בנות? אממ מאיזו בחינה? תלתלים או חלק?חלק אמפי או אייפוד?אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? בקולנוע צבעים: צבע שיער:שחור צבע ציפורנים: בלי לק צבע קיר בחדר: סגול צבע מצעים: אדום צבע מקלדת:לבן צבע טלפון: בבית?לבן וכסף צבע פלאפון: כסף צבע בלוג: אדום צבע חולצה:לבן צבע מכנס: שחור צבע תחתונים:לבן ושחור..חח צבע גרביים:אין עלי האם יש לך: אחים/אחיות:
דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חס וחלילה חס ושלום חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו תפוס:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
התחרמנת על קופי אנאן: אה??? ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
אני לא רוצה להרוג את עצמי הלכת מכות:
אבל בקטנה אהה בעצם לא בקטנה...עם האחים שלי..חח קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
וגם עכשיו!!! הרגת מישהו:
חס וחלילה פגעת במישהו: אני מניחה ש
מישהו הציל את חייך: אממ לא זכור לי איחרת לבית-ספר: כה אבל רק פעם אחת... אני שונאת לאחר הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב:אממ יש המון..אבל הכי: בת דודה שלי,אמא שלי ואבא שלי..נו טוב ואחים שלי.. החג האהוב עלייך:אממ פסח וראש השנה הסרט האחרון שראית:מעודדות צמודות 2 ו-3 הסדרה האחרונה שראית: הבורר הדבר האחרון ששתית: פטל? המחשבה האחרונה שלך: אמממ לא יודעתתת השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת עזבו אותי על הבוקר.. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מאוהב/ת: \כן| לצערי! אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:
שם: זוהר פירסינג:
קעקועים:
מידת נעליים: 38 בת כמה את נראית: בת 13 או 12 חח גשר?
בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים:תלוי עישון אצל בני עשרה:נגד...נגד עישון בכלל מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: איש איש באמנותו יחיה.. כמה פעמים... היית מאוהבת:אחת ואחת יותר מידי שברו לך את הלב? מאודדד שברת ללבות?לא...לפחות לא שאני יודעת התחרטת על דבר שעשית? אממ כה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:חברה שלי ראה אותך בוכה: אממ הצחיק אותך:בת דודה שלי גרם לך לחייך במבוכה:ידיד שלי וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה?לא יודעת אתה משועמם/ת? כה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אממממ המון...

למעלה