ליום שישי!

דורה17

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמשעמם לי- שאלון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תהנו וזה.. שם: שם אמצעי: שם משפחה: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה אהובה: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידאלית: מוזיקה: להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך? מאמין באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? מאמין באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך למאושר? מה אתה אוהב לעשות? מקומות בילוי מועדפים? אתה אוהב להיות בבית? אתה נאמן? אתה אוהב ילדים? אתה ותרן או עקשן? אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים? החיים הטובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? *ברגע זה: לובש: מוזיקה: חושב על: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשן? ישן עם חיות פרווה? מנגן על כלי נגינה? מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? מאמין בנסים? מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? רואה בשוטרים חברים או אויבים? אוהב אלכוהול? מאמין באסטרולוגיה? מאמין בקסמים? מתפלל? מבקר בבית כנסת? לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? חובש כובעים? שונא את עצמך? מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אוהב את הכתב יד שלך? מאמין במכשפות? מאמין בשדים ורוחות? נותן אמון בקלות? אוהב לטייל בגשם? אוהב ציניות? מתנשק עם עיניים עצומות? שר במקלחת? *האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות מה תבקש? ובנימה אופטימית זו- יום שישי שמח!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאוי.. זה ארוך..חחח

אין לי כוח..חח

שלומיתת

New member
...

שם: שלומית שם אמצעי:--- שם משפחה:--- מין: נקבה מזל: דלי מאכל אהוב: ג'אנק פוד שתייה מועדפת: קולה/קפה סדרה אהובה: חברים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?תלוי על מי כמה כריות: המ? חיות מחמד: אין מכונית אידאלית:לא מעניין אותי מוזיקה: רוק כבד,מטאל להקה אהובה: סינרגיה כמה אחים/אחיות יש לך?3 מאמין באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?כן מאמין באהבה ממבט ראשון?כן מה הדבר שעושה אותך למאושר?הופעות,חברים טובים מה אתה אוהב לעשות?הופעות,לנגן,לישון מקומות בילוי מועדפים?די. אתה אוהב להיות בבית?כרגע לא. אתה נאמן?יאפ אתה אוהב ילדים?כן אתה ותרן או עקשן?עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?אמון ויתור ואופטימיות המרחק הפיזי כן קובע?כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?לא בטוח איזה פתגם אומר לך הרבה?איי ניד טו טינק אבאוט דט מה המשפט שמאפיין אותך?^ את בחורה קנאית?המ מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:המ האם אתה מאמין באלוהים?כן החיים הטובים לדעתך?כרגע לא היחסים עם ההורים טובים?נחמדים. *ברגע זה: לובש: מכנסיים שחורות וחולצה אדומה מוזיקה:לא שומעת כרגע חושב על:החלון הקרוב *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה:קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:שואפת לשלמות חתולים/כלבים: לא ולא אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: המ לשמוע:המ להיות כמו: מישו שלא נמצא פה עכשיו. *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: בופור בטלוויזיה: לא זוכרת במחשב: ? מספר אחרון שחייגת:לא זוכרת דבר אחרון ששתית: קפה דבר אחרון שאכלת: פיתה פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעה פעם אחרונה שבכית: אתמול פעם אחרונה שחייכת:אתמול פעם אחרונה שצחקת: אתמול הריח האחרון שהרחת: אוכל שאמא הכינה *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?לא מנגן על כלי נגינה?כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?לא מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?תלוי כלפי מי רואה בשוטרים חברים או אויבים?לא זה ולא זה אוהב אלכוהול? הממ מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?לא מתפלל?כן מבקר בבית כנסת?כן לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?מתכננת ללמוד מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לרוב חוסמת תוך דקה חובש כובעים?לא שונא את עצמך?
מביע משאלות מול כוכבים נופלים?לפעמים כן אוהב את הכתב יד שלך?כן מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?
נותן אמון בקלות?כן אוהב לטייל בגשם?כןןן אוהב ציניות?לא אוהבת,זה קיים. מתנשק עם עיניים עצומות?חח שר במקלחת?לפעמים *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו:לא פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית:את עצמי משתדלת לא להרדם מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:משו שקשור למוזיקה הדייט המושלם: לאדעת סרט אהוב:לא יודעת הבן אדם הכי שנוא:מה זה יעזור לכם שם? הדבר הכי קשור אלי: גיטרה הכי שונא בעצמי: להתחיל? אוהב בעצמי: צבע עיניים לפני המוות מה תבקש?פחית קולה

עונה עונה

תהנו וזה.. שם: מיכל שם אמצעי: שם משפחה: מוסקוביץ' מין: נקבה מזל: דגים מאכל אהוב שניצל של אבא/אמא: שתייה מועדפת: לימונענע סדרה אהובה: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? אני אוהבת על כאלו שצוחקים עלי כמה כריות: אחד גדולה ועוד אחת קטנה חיות מחמד: חתולה מכונית אידאלית: מאזדה 3 כחולה אחרי שספרתי עשרות כאלה בקריה מוזיקה: רוק להקה אהובה נוו איך לא סינרגיה: כמה אחים/אחיות יש לך? אחות אחת מאמין באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? אם מבחינת אהבה לא אבל מבחינת ידידות וכאלה כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? שאנשים שמחים ומאושרים מה אתה אוהב לעשות? יש המון מקומות בילוי מועדפים? קניון חדר כושר אתה אוהב להיות בבית? אוהבת לא יותר מידי אתה נאמן? מאוד אתה אוהב ילדים? ילדים קטנים ובלונדים אתה ותרן או עקשן? ותרנית ולפעמים אקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? לדעתי אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? איזה פתגם אומר לך הרבה? אל תסתכל בקנקן אלה על מה שיש בתוכו מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי? (אבל אני בחורה) לפעמים מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: מה קורה? תכלס ועוד האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? החיים טובים ולפעמים מאכזבים היחסים עם ההורים טובים? מאוד (ברוך השם) *ברגע זה: לובש: חולצת בצפר מוזיקה: אין חושב על: על מה אני עושה בשישבת *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח ארת זה בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: את ידיד שלי לשמוע: שסוגדים לי להיות כמו: ידי שלי מתולתל יש לו חברים מפה ועד הודעה חדשה וממוצע 95 *האחרון סרט אחרון שראית: צרות להשכרה (סרט ישן מאוד) בקלונוע: בופור בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: לאמא דבר אחרון ששתית: לימונענע דבר אחרון שאכלת: שניצל פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: אתמול פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: היום *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? חתולה אמיתי זה נחשב? מנגן על כלי נגינה? לא אבל רוצה להתחיל על גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? אממ הייתי אומרת שכן מאמין בנסים? אממ עד שבוע שעבר לא ואז קרה מקרה שזה גרם לי לפקפק במחשבות שלי מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? מאוד מאוד רואה בשוטרים חברים או אויבים? אממ עם אמא ואבא מתנדבים במשטרה קצת קשה להגיד אוהב אלכוהול? לא טעמתי בחיים מאמין באסטרולוגיה? כן מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לפעמים לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכננת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לפעמים חובש כובעים? כן שונא את עצמך? חח מאוד מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן אוהב את הכתב יד שלך? לא מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? מאוד אוהב ציניות? לפעמים מתנשק עם עיניים עצומות? לא התנשקתי עוד שר במקלחת? כן *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: הופעה נחשב? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: תעשייה וניהול וכל מה שקשור לנושא הדייט המושלם: אהיה בעתיד סרט אהוב: יש המון הבן אדם הכי שנוא: אין הדבר הכי קשור אלי: החתולה לה לה שלי הכי שונא בעצמי: את השיער אוהב בעצמי: את הידיים לפני המוות מה תבקש? שהמשפחה שלי תהיה מאושרת

דורה17

New member
עונה לי

שם: דור(ה) חח שם אמצעי: מממ.... טוב נו.. ליאור חחח שם משפחה: מין: *בודקת* נקבה מזל: טוב חח סתם.. עקרב.. מאכל אהוב: אוכל של אמא שתייה מועדפת: מיץ מנגו חחחח זה ממש טעים! ותותבננה סדרה אהובה: מחשבות פליליות והאנטומיה של גריי האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא כמה כריות: אני ישנה על אחת אבל יש לי איזה ארבע על המיטה חח חיות מחמד: אין.. מכונית אידאלית: אחת שנוסעת.. מוזיקה: רוק להקה אהובה: נו נחשו חח כמה אחים/אחיות יש לך? אחת מאמין באהבה וירטואלית?: אמ.. בערך הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך למאושר? כמי שמסביבי מאושר מה אתה אוהב לעשות? כלום חח מקומות בילוי מועדפים? התנחלות עם חברים איפשהו אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? כן אתה ותרן או עקשן? ותרנית לפעמים חח אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? לא תמיד אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כן למה לא.. איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? "תפתחו את העיניים גם בחושך יש אור, תסתכלו אל השמים לא הכל שחור" אתה בחור קנאי? אני קצת קנאית כן חח אבל לא הרבה מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: יהיה טוב האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? כן *ברגע זה: לובש: גופייה לבנה ומכנס שגדול עליי ב3 מידות חחח מוזיקה: ניקלבק חושב על: זה שלא בא לי ללמוד *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תלוי.. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: את מי שכתב ת'בגרות במתמטיקה לשמוע: ממ.... אף אחד חח בא לי שקט להיות כמו: כמו עצמי *האחרון סרט אחרון שראית: פפפ לא זוכרת בקלונוע: נורביט בטלוויזיה: לא זוכרת במחשב: פריקי פריידיי (שישי הפוך או משו חחח אבל ממש ממש ממש מזמן) מספר אחרון שחייגת: לאבא דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: אתמול אולי חחח לא זוכרת פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה פעם אחרונה שבכית: פפפפ מזמן פעם אחרונה שחייכת: כל היום חחח פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל הריח האחרון שהרחת: הריח של הבושם שלי חח *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? לא ממש מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא יודעת.. מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? אם הם לא באים לכיון שלי אז הם חברים חחח אוהב אלכוהול? לא ממש.. מאמין באסטרולוגיה? לפעמים מאמין בקסמים?לא מתפלל? לפעמים מבקר בבית כנסת?לעיתים ממש ממש ממש רחוקות לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? רוצה ללמוד.. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? כתלוי באיזה שפה הם מדברים איתי חחח חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא ממש... מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לפעמים אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? מאוד!! אוהב ציניות? לא מתנשק עם עיניים עצומות? שר במקלחת? חחח רק כשאין אף אחד בבית חחח *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לפעמים פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: רפואה הדייט המושלם: סרט אהוב: קומדיות וזה.. הבן אדם הכי שנוא: השם שמור במערכת חח הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: להתחיל? אוהב בעצמי: יש כמה חח לפני המוות מה תבקש? אפשר חיבוק? חחח שבתשלום!

סינטטית

New member
משעמם..

שם: אור שם אמצעי: פיצ שם משפחה: כהן מין:
מזל: סרטן מאכל אהוב: שניצל תירס שתייה מועדפת: קולה סדרה אהובה: החיים זה לא הכל האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? תלוי על מי ולמה כמה כריות: 2 חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: מוזיקה: רוק להקה אהובה: סינרגיה כמה אחים/אחיות יש לך? 1 מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? אפשר להגיד מאמין באהבה ממבט ראשון? אולי מה הדבר שעושה אותך למאושר? אהבה מה אתה אוהב לעשות? לישון מקומות בילוי מועדפים? המ אתה אוהב להיות בבית? תלוי מתי אבל כן בתכלס אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? יאפ אתה ותרן או עקשן? תלוי אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? כנות, הבנה, פתיחות המרחק הפיזי כן קובע? לא תמיד אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא, אני לא אצליח. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אולי איזה פתגם אומר לך הרבה? דברים טובים באים באריזות קטנות מה המשפט שמאפיין אותך? המ אתה בחור קנאי? לפעמים מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: חח לא יודעת האם אתה מאמין באלוהים? אולי החיים הטובים לדעתך? לפעמים ככה ולפעמים ככה היחסים עם ההורים טובים? בסדר *ברגע זה: לובש: פיג'מה מוזיקה: יוני בלוך חושב על: .. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: תלוי קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: חח לשמוע: .. להיות כמו: עצמי זה בסדר *האחרון סרט אחרון שראית: לא זוכרת בקלונוע: בופור בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: לאורן דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: רוגעלך פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: היום פעם אחרונה שחייכת: אתמול פעם אחרונה שצחקת: אתמול הריח האחרון שהרחת: שניצלים שאמא עשתה *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים? אולי מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? תלוי אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? אולי מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? אולי מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? תלוי אוהב ציניות? תלוי מתנשק עם עיניים עצומות? כן שר במקלחת? לא *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: צניחה חופשית הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: ... הדבר הכי קשור אלי: המ הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות מה תבקש? הודגש באמצעות מדגישומטיק

בת אלי91

New member
סופ''ש נעים :)

שם: בת-אל שם אמצעי: שם משפחה: מין: נקבה מזל: אריה מאכל אהוב: לזניה שתייה מועדפת: קולה סדרה אהובה: חברים,האנטומיה של גריי האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא ממש כמה כריות: 2 חיות מחמד: כלבה :] מכונית אידאלית: העיקר שתיסע כמו שצריך מוזיקה: רוק,פולק,מטאל להקה אהובה: יש הרבה :) כמה אחים/אחיות יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? המ כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? משפחה,חברם טובים,מוזיקה מה אתה אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה,לנגן,ים,להיות עם חברים מקומות בילוי מועדפים? ים אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? כן אתה ותרן או עקשן? עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון,כנות ופשרות. המרחק הפיזי כן קובע? כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? יכול להיות איזה פתגם אומר לך הרבה? המ יש כמה :] מה המשפט שמאפיין אותך? וואו,לא יודעת.. אתה בחור קנאי? לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? לרוב, כן היחסים עם ההורים טובים? כן *ברגע זה: לובש: מכנס קצר וחולצה לבנה מוזיקה: Radiohead - Creep (Acoustic) חושב על: המ
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: שוקו! :) שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות. חתולים/כלבים: כלבים! אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד לשמוע: המ להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: בופור בטלוויזיה: לא זוכרת את השם במחשב: וואו זה היה מזמןXD מספר אחרון שחייגת: לרותם דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: שניצל פעם אחרונה שהתקלחת: היום פעם אחרונה שבכית: היום פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: אוכל של אמא *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא ממש מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לפעמים רואה בשוטרים חברים או אויבים? בני אדם. אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?לא מתפלל? כן מבקר בבית כנסת?כן לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?מתכננת ללמוד. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים?כשיוצא אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? כן :) אוהב ציניות? תלוי מתנשק עם עיניים עצומות?XD שר במקלחת? חח לפעמים *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: המ מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: יש כמה.. הדייט המושלם: המ לא יודעת סרט אהוב: יש כמה הבן אדם הכי שנוא: אין שנוא הדבר הכי קשור אלי: מוזיקה הכי שונא בעצמי: לא חסר מה אוהב בעצמי: עיניים לפני המוות מה תבקש? תמונה אחרונה? :]

XxXSynergitXxX

New member
עונה D::

שם: אורפז שם אמצעי: סינרגית שם משפחה: -- מין:
מזל: בתולה
מאכל אהוב:פיצ[ה]
, במבה. שתייה מועדפת: ספרייט וקולה , נסטי אפרסק סדרה אהובה: חברים , מועדון לילה [ז"ל] , אמאלה כלמיני. וכמובן כמובן, החיים זהלא הכל ! ה-סדרהD:
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? תלוי בטיימניג כמה כריות: 2 חיות מחמד: לא. [ הייתה אוגרת , מזמן מזמן ): ] מכונית אידאלית: במוו , שחורה D:: מוזיקה: רוק. להקה אהובה: סינרגיה 33>
כמה אחים/אחיות יש לך? 2 חורגות. מאמין באהבה וירטואלית?: ועוד איך . הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן. הרבה. מאמין באהבה ממבט ראשון? לפעמים. מה הדבר שעושה אותך למאושר? הרבה דברים. [אני כ'כ אוהבת את השאלה הזו.] מה אתה אוהב לעשות? כנ"ל. מקומות בילוי מועדפים? סרט, קניון ,בית, חברים , הופעות. אתה אוהב להיות בבית? כן, אבל שוב, תלוי בטיימינג אתה נאמן? כן. אתה אוהב ילדים? אהא D:: [אני ילדה בעצמי^^] אתה ותרן או עקשן? עקשנית. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? נאמנות וחברות טובה ,כנות , שיתוף . המרחק הפיזי כן קובע? כן. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? אם זה לרע אז אולי , ואם לטוב ברור שלא ! ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? מייבי. איזה פתגם אומר לך הרבה? 'תפתחו את העיניים , גם בחושך יש אור[פיצ!] , תסתכלו על השמיים לא הכל שחור..' [תמיד שאני שרה את השורה הזו אני הכי מדגישה.] מה המשפט שמאפיין אותך? 'מתאים לך ככה כשאת צוחקת.' אתה בחור קנאי? בחורה! , קצת . מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: ז'תומרת . האם אתה מאמין באלוהים? כן. החיים הטובים לדעתך? כשהם רוצים להיות.
היחסים עם ההורים טובים?עם אמא מצויינים! עם אבא אין יחסים ! *ברגע זה: לובש:גופייה לבנה ומכנסיים 3/4 ירוקות בהירות. מוזיקה: שוב - מישהו לרוץ איתו .
חושב על: עליו. :X
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית . קפה/תה: קפה ! שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואף מאודמאודמאוד לשלמות. חתולים/כלבים: כלבים ! , אבל חתולים מקובלים מאוד. אוכל/ממתקים: אוכל. בתאכלס, ממתקים לא משו עוזרים לי . קולה/פפסי: קוקהקולה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: אבא.
לשמוע: גפן
להיות כמו: מישי.שאנילא אגיד את שמה. *האחרון סרט אחרון שראית: הו , הייתי בסינימה סיטי , ראיתי את גיבורים קטנים , סרט על גוף האדם ועוד אחד על האוורסט עם חברשלי [ לא ממש ראינו אותו , יותר דיברנו .] בקלונוע: ^ בטלוויזיה: מישהו לרוץ איתו ? במחשב: לארואה פה. מספר אחרון שחייגת: חברה. דבר אחרון ששתית: מיים. דבר אחרון שאכלת: גלידה ! פעם אחרונה שהתקלחת: מקודם. פעם אחרונה שבכית: אולי אתמול. פעם אחרונה שחייכת: היום. פעם אחרונה שצחקת: כנל. הריח האחרון שהרחת: הדשן המסריח שהביאו לקרייה. *האם אתה: מעשן? כן בטח.[NOT !] ישן עם חיות פרווה?לאלא. מנגן על כלי נגינה?בערך. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?יצורים כן, אינטליגנטיים? לא. מאמין בנסים?כן . מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? אהא. רואה בשוטרים חברים או אויבים? שומדבר. אוהב אלכוהול? לא. מאמין באסטרולוגיה? כן. מאמין בקסמים? לא. מתפלל? בערך. מבקר בבית כנסת? ימי כיפור נחשבים ? לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? ברור. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא. אני כבר לא שם. חובש כובעים?אהא D: שונא את עצמך? לרוב ): מביע משאלות מול כוכבים נופלים? עוד לא ראיתי כאלה];
אוהב את הכתב יד שלך? כן. בערך. מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? המ. נותן אמון בקלות? כן. :X אוהב לטייל בגשם? לא. אוהב ציניות? לפעמים. מתנשק עם עיניים עצומות? והו. לא. שר במקלחת? כןןן. *האם יש לך: סודות: כן , כמו לכל אחד. חלום שחוזר על עצמו: הרבה. פירסינג/קעקועים:לא. חוויה אחרונה שחויית:בצפר זו חוויה ? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אדריכלות D: הדייט המושלם: בבית. בעצם לאיודעת. סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו , יומני הנסיכה , אקווהמרין. הבן אדם הכי שנוא: כןןןןןןןןןןןןןןןן
הדבר הכי קשור אלי: גיטרה [למרות שאני עוד לא מנגנת] ,מצלמה,צמידים שקשורים לי על היד כמעט שנה ! D: הכי שונא בעצמי: רק חלק אחד ?
אוהב בעצמי: עיניים . לא ממש אבל ניחא. לפני המוות מה תבקש? לא יודעת :/ ובנימה אופטימית זו- יום שישי שמח!

N o y 1 6

New member
אני../images/Emo9.gif

תהנו וזה..תודה לך וזה
שם: נוי שם אמצעי:אין שם משפחה: נממ מין: (אם הייתי בן הייתי אומרת) יש בשפע תודה
..אבל אני לא מגעילה ולכן אגיד נקבה
מזל: דלי מאכל אהוב: תפו"א ושוקולד
שתייה מועדפת: אייס קפה של ארומה סדרה אהובה: חבברייייםםם
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן
כמה כריות: אע?
חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: עגולה XD מוזיקה: כל מיני..אני פתוחה להצעות
להקה אהובה: נו באמת
כמה אחים/אחיות יש לך? 3 מאמין באהבה וירטואלית?:ממממממ לא בטוחה בקשר לזה.. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?כן
מאמין באהבה ממבט ראשון? לא תמיד אבל בעיקרון כן.. מה הדבר שעושה אותך למאושר? מוזיקה..תמיד
מה אתה אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה
לראות טלויזיה...ממ לכתוב מקומות בילוי מועדפים? הופעות 0_0 אתה אוהב להיות בבית? כן
אתה נאמן?נראה לי אתה אוהב ילדים?כןןןן הם חמודיים
איזה אחד אתמול עשה לי שלום בנסיעה
אתה ותרן או עקשן? יותר עקשנית מותרנית אבל יש מקרים אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אההה...חיבה
ו......מממממ שאלה קשה XD המרחק הפיזי כן קובע? ברור אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא אכפת לי ממך עד כדי כך
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כמה שצריך לשנות פה את המין XD מממ...אם זה אחד אז כן XD איזה פתגם אומר לך הרבה? היה משהו אבל שכחתי..יש הרבה XD מה המשפט שמאפיין אותך?אף פעם לא חשבתי על זה אתה בחור קנאי? בהתחשב בזה שאני לא בחור אז לא
אבל בתור בחורה (
) קצת.. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "טוב" ברצינות..כל מילה שנייה שלי
ו...כל מיני
האם אתה מאמין באלוהים?כן החיים הטובים לדעתך?ברור היחסים עם ההורים טובים?כן
*ברגע זה: לובש: חולצה של מוזיאון הילדים שאני צבעתי
ומכנס כזה.. מוזיקה: כלום כרגע
חושב על: השיר שהיה כרגע בפרסומת XD *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטי קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: בקלות XD חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אויי...שניהם באותה מידה
קולה/פפסי: לא ולא *מה/מי היית רוצה? להרוג:
מממ...אני במצב רוח טוב אז אף אחד
לשמוע: מוזיקה...אבל אין לי כוח לשים XD להיות כמו: מישהו שכבר יצא לחופש
*האחרון סרט אחרון שראית: סרט אתמול..לא זוכרת איך קוראים לו.. בקלונוע: סטפ אפ בטלוויזיה: סדרה? חברים
במחשב: קטעים מחברים באינטרנט XD אני מכורה נו
מספר אחרון שחייגת: חברה שלי דבר אחרון ששתית:מים דבר אחרון שאכלת: אורז פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול..*שורק* פעם אחרונה שבכית: היום קצת..כי נשרטי ביד ושמתי פלסטר וזה היה ממש כואב להוריד אותו 0_0 פעם אחרונה שחייכת:כשראיתי חברים לפני רבע שעה בערך
פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל הריח האחרון שהרחת: מפיות לחות *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה? מה פתאום...
מנגן על כלי נגינה? בערך XD מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא ממש מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?כן רואה בשוטרים חברים או אויבים?מממ...אבא שלי קצת שוטר אז.....אויבים
סתם סתם..חברים
אוהב אלכוהול? מסטיק אלכוהול
מאמין באסטרולוגיה?כן מאמין בקסמים? ממממ מתפלל?כן מבקר בבית כנסת?כן
לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לא חובש כובעים?לא XD שונא את עצמך?ממממ..לא שונאת
מביע משאלות מול כוכבים נופלים?בפעם וחצי שראיתי בערך כן
אוהב את הכתב יד שלך?כן...מה..הוא מסודר והכל XD מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?לא אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות?עד גבול מסוים מתנשק עם עיניים עצומות?לא יודעת
שר במקלחת? לעצמי...
*האם יש לך: סודות: כנראה.. חלום שחוזר על עצמו: כן 0_0 פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: אתמולללללל
אין לי כוח לפרט
מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מוזיקה
או עיצוב פנים
הדייט המושלם:סוג של ארוחה בבית
סרט אהוב: ממ..יש המון הבן אדם הכי שנוא: בן לאדן ונסראללה
הדבר הכי קשור אלי: ממממממממ..החדר שלי אולי... הכי שונא בעצמי: שומנים
אוהב בעצמי: די נו...
לפני המוות מה תבקש? לא למות 0_0 ובנימה אופטימית זו- יום שישי שמח!
שבת שלום

EliranMaor

New member
זה ארוך../images/Emo178.gif

שם: אלירן שם אמצעי: שוגי
שם משפחה: מאור מין: בכיף
[זכר
] מזל: נאחס?סתם אממ קשת
מאכל אהוב: שניצל תירס שתייה מועדפת: ספרייט סדרה אהובה: גיבורים, נמלטים
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?הרבה
כמה כריות: 2 חיות מחמד:כלב - שוקו מכונית אידאלית: לודע..משו נוח... מוזיקה: כמה שיותר, יותר טוב
להקה אהובה: סינרגיה, אוונסנס, מקפליי, MCR כמה אחים/אחיות יש לך? 2 אחיות מאמין באהבה וירטואלית?:
לא עובד.. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?
מאמין באהבה ממבט ראשון?
מה הדבר שעושה אותך למאושר? מילה טובה מה אתה אוהב לעשות?כלום
. מקומות בילוי מועדפים? מקדולנדס
[לא באמת..בזמןה אחרון אני עובד שם הרבה:X] או אממ טיילת[?] אתה אוהב להיות בבית?
אתה נאמן?
אתה אוהב ילדים?
פדופיליה רולז!
אתה ותרן או עקשן?עקשן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? קשר טוב, אמון, להתסכל מעבר לדברים שנראים לעין המרחק הפיזי כן קובע?
]; אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?אהה...תלוי איך השיחה תלך איזה פתגם אומר לך הרבה? כל אחד מוצא עוד טעם לשנות אצלי הפעם את מה שלא נראה אצלו נכון
מה המשפט שמאפיין אותך? [אל] תחשוב לפני שאתה מדבר אתה בחור קנאי?
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: מה קורהP: האם אתה מאמין באלוהים?
החיים הטובים לדעתך?
היחסים עם ההורים טובים?
*ברגע זה: לובש: חולצה כחולה וג'ינס מוזיקה: תראי זה אני מהבארבי
חושב על: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות חתולים/כלבים: חתולים
אוכל/ממתקים: ממתקים זה אוכל
קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: הופעה אקוסטית של סינרגיה להיות כמו: כמוני *האחרון סרט אחרון שראית: בקולנוע? ספיידי 3, בבית? אמרתי לך בקלונוע: ^ בטלוויזיה: אממ מלחמת הכוכבים הטרילוגיה במחשב: אמרתי לך מספר אחרון שחייגת: אסף דבר אחרון ששתית: ספרייט דבר אחרון שאכלת: מקדולנדס
פעם אחרונה שהתקלחת: הבוקר, וכשאני אסיים ת'שאלון פעם אחרונה שבכית: מזמן פעם אחרונה שחייכת: לא מזמן פעם אחרונה שצחקת: ^ הריח האחרון שהרחת: הריח של הבגדים של מק'
*האם אתה: מעשן?
איכ. ישן עם חיות פרווה?
מנגן על כלי נגינה?
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לודע
מאמין בנסים?
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?
עד גבול מסוים
רואה בשוטרים חברים או אויבים?חברים אוהב אלכוהול?
תלוי עד כמה
מאמין באסטרולוגיה?
לפעמים זה נכון, לפעמים לא מאמין בקסמים?
זה מגניב מתפלל?
מבקר בבית כנסת?
לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?
מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?
חובש כובעים?
שונא את עצמך?
מביע משאלות מול כוכבים נופלים?
אוהב את הכתב יד שלך?
מאמין במכשפות?
מאמין בשדים ורוחות?
נותן אמון בקלות?
אוהב לטייל בגשם?
אוהב ציניות?
מתנשק עם עיניים עצומות?
שר במקלחת?
*האם יש לך: סודות:
חלום שחוזר על עצמו:
]; פירסינג/קעקועים:
הליקס באוזן שמאל חוויה אחרונה שחויית: עבדתי כל היום? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: פראמדיק הדייט המושלם: פיקניק ביתי עם המוןהמון נרות סרט אהוב: Latter Days הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: האייפוד? הכי שונא בעצמי: אף:X אוהב בעצמי: לודע.. לפני המוות מה תבקש? שלא יבכו עליי ובנימה אופטימית זו- יום שישי שמח! לכולם
!

זוהרוש15

New member
עונה:]

שם: זוהר שם אמצעי:אין שם משפחה:--- מין: נקבה מזל: מזנאיים מאכל אהוב: יש כל כך הרבה.. שתייה מועדפת: מים סדרה אהובה: מדיום האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?לא...(טוב נו לפעמים...חח...סתםם..) כמה כריות: כרית אחת חיות מחמד: אין...:( מכונית אידאלית: לא אכפת...חח.. מוזיקה: כל מיני סוגים... להקה אהובה: סינרגיה...חחח כמה אחים/אחיות יש לך?2...בנים... מאמין באהבה וירטואלית?:אממ... הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?לא מאמין באהבה ממבט ראשון?אמממ מה הדבר שעושה אותך למאושר?ריקוד ומוזיקה... מה אתה אוהב לעשות?לרקוד מקומות בילוי מועדפים?אמממ אתה אוהב להיות בבית?לפעמים... אתה נאמן?כהה אתה אוהב ילדים?כהה מאודדד אתה ותרן או עקשן?עקשניתת אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?נאמונות,כנות ו...לא יודעת! המרחק הפיזי כן קובע?כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא... ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?לא...למה סתם...?? איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך?הכל לטובה...(בלי ה"תן חיוך"..חחח) אתה בחור קנאי?לא..לפחות מקווה שלא... מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:לא עולה לי כרגע.. האם אתה מאמין באלוהים?כן...מאודד החיים הטובים לדעתך?תלוי איך מסתכלים אליהם.. היחסים עם ההורים טובים?לפעמים כהה ולפעמים לא.. *ברגע זה: לובש: גופיה לבנה ומכנס שחור מוזיקה: לא שומעת עכשיו.. חושב על: מישהווווו *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי במה.. חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים:אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג:אף אחד...חס וחלילה.. לשמוע: מישהוו... להיות כמו: אף אחד..כמו עצמי...חחח.. *האחרון סרט אחרון שראית:סיפור אהבה בלתי נשכח בקלונוע: סטאפ אפ בטלוויזיה: סיפור אהבה בלתי נשכח במחשב:סיפור אהבה בלתי נשכח מספר אחרון שחייגת:של חברה שלי דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: במבה פעם אחרונה שהתקלחת: היום פעם אחרונה שבכית: ואווו אמ....לפני שבוע אני חושבתת.. פעם אחרונה שחייכת: לא מזמן פעם אחרונה שצחקת: לא מזמן הריח האחרון שהרחת: בושם אופוריה..חח *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?לא...אבל יש לי מלא.. מנגן על כלי נגינה?היית מנגנת פעםם מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים?כה מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?כה רואה בשוטרים חברים או אויבים?אמממ אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה?כה מאמין בקסמים?לא מתפלל?כה מבקר בבית כנסת?כה לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?כה..מתכננת.. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לא חובש כובעים?לא שונא את עצמך?לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?לא אוהב את הכתב יד שלך?לאאאאאאא מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?כה נותן אמון בקלות?לא אוהב לטייל בגשם?לא אוהב ציניות?לפעמים... מתנשק עם עיניים עצומות?אמ...לא יודעת עדיין... שר במקלחת?ברווורר *האם יש לך: סודות: אממ כהה חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית: אממ.... מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: כה הדייט המושלם: לא סרט אהוב:כה הבן אדם הכי שנוא:לא הדבר הכי קשור אלי: כה הכי שונא בעצמי: כה אוהב בעצמי: אממ..לא..חחח לפני המוות מה תבקש?לא יודעת!...לחיות אולי..??

McFreaKy

New member
נו, אם אני כבר לא נרדם....

שם: גל. שם אמצעי: - שם משפחה: אתם לא רוצים לדעת, באמת. מין:
מזל: חרא?
גדי. מאכל אהוב: שוקולד. שתייה מועדפת: דיאט קולה. סדרה אהובה: אין לי כוח לזה. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא. כמה כריות: 1? חיות מחמד: כבר לא.
מכונית אידאלית: כרגע ממש לא בא לי לחשוב על מכוניות. מוזיקה: אין לי כוח. להקה אהובה: אוונסנס, שיהיה. כמה אחים/אחיות יש לך? אחת. מאמין באהבה וירטואלית?: לא. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?
מאמין באהבה ממבט ראשון? לא באהבה, אבל במשהו מאד קרוב, אני מניח. אי אפשר לאהוב, אפשר להרגיש וכאלה. מה הדבר שעושה אותך למאושר?עד כמה זה עצוב אם אני אגיד כלו, לא יודע או טלויזיה? מה אתה אוהב לעשות? למות. אה, כלומר, לישון. ולראות טלויזיה. ולרוץ. ולעצב ולצלם, כשיש עצבים. מקומות בילוי מועדפים? החדר שלי.
אתה אוהב להיות בבית? הכי. אתה נאמן? לא יודע. אתה אוהב ילדים? כן. אתה ותרן או עקשן? עקשן. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אני האחרון בעולם שידע. המרחק הפיזי כן קובע? לא. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? אולי. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא יודע. איזה פתגם אומר לך הרבה? חיה כל יום כאילו היה יומך האחרון? מה המשפט שמאפיין אותך? "אין לי כוח". אתה בחור קנאי? לא חושב. תלוי. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "אין לי כוח". האם אתה מאמין באלוהים? לא. החיים הטובים לדעתך?
היחסים עם ההורים טובים? חה. *ברגע זה: לובש: טישטרט ושארוול. מוזיקה: Kelly Clarkson - maybe. שיר עצוב, עושה לי חשק לבכות. חושב על: ... *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שלמות. חתולים/כלבים: חתולים. אוכל/ממתקים: ממתקים. קולה/פפסי: קולה? *מה/מי היית רוצה? להרוג: עצמי? לשמוע: לא יודע. להיות כמו: בראד פיט, אנערף? *האחרון סרט אחרון שראית: לא זוכר, אולי בקולנוע משו, נו, שבוע שעבר... חסין מוות, כן. בקלונוע: נו, חסין מוות. ]; בטלוויזיה: אנג'ל, אם אפשר להחשיב את זה. במחשב: וויל וגרייס או סקרבס. מספר אחרון שחייגת: ידידה. דבר אחרון ששתית: מים, הרבה. דבר אחרון שאכלת: שוקולד. פעם אחרונה שהתקלחת: לפני איזה 12 שעות. פעם אחרונה שבכית:
פעם אחרונה שחייכת: הערב. פעם אחרונה שצחקת: הערב. הריח האחרון שהרחת: דיאונדורנט. *האם אתה: מעשן?
ישן עם חיות פרווה?
מנגן על כלי נגינה?
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא יודע. מאמין בנסים? אחרי היום, קצת. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כה. רואה בשוטרים חברים או אויבים? אויבים. אוהב אלכוהול? לא. מאמין באסטרולוגיה? לא. מאמין בקסמים? לא. מתפלל? לא. מבקר בבית כנסת? לא. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? אולי. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לעיתיפ. חובש כובעים? פעם ב, אולי. שונא את עצמך?
מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא. אוהב את הכתב יד שלך? לא. מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? לא. נותן אמון בקלות? יותר מידי בקלות. אוהב לטייל בגשם? בהחלט. אוהב ציניות? כה. מתנשק עם עיניים עצומות? כמובן. איך אפשר עם פתוחות.
שר במקלחת? נופ. *האם יש לך: סודות: לא יותר מידי. חלום שחוזר על עצמו: |סדגש לא שזכור לי.| פירסינג/קעקועים: כה, לשון. חוויה אחרונה שחויית: הו, near death experience, הלילה. היה מפחיד. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משחק. הדייט המושלם: אני חושב שזה תלוי בבנאדם שאיתו אתה בדייט. סרט אהוב: לא יודע. הבן אדם הכי שנוא: וואלה, לא יודע. הדבר הכי קשור אלי: גם לא יודע. הכי שונא בעצמי: מבחינת אישיות - רגישות יתר וחוסר יכולת להרפות מן העבר, פרפקציוניזם ואובססיביות. מבחינה חיצונית - כל הגוף מתחת לצואר בערך. אוהב בעצמי: אני יפה. ואני חושב שלרוב אני בן אדם דיי טוב ואני עושה שמח לאנשים ומשתדל לעזור להם. לפני המוות מה תבקש? לא לחיות את החיים האלה שוב. שלווה.

...בזמן שאני לא נמצאת במסנג'ר, להעסיק את עצמי

שם: דפנה שם אמצעי: אין! שם משפחה: ששון מין: נ מזל: עקרב מאכל אהוב: הכל שתייה מועדפת: מים, קולה, פאנטה גם הכל?
סדרה אהובה: אנטומיה, הירוז, דספרט, גילמור.. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן כמה כריות: 1 לפעמים 2 חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: עזבו אותי P: מוזיקה: הרבה להקה אהובה: דרים כמה אחים/אחיות יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית?: אא..לא יודעת הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? המון![פיצ
] מאמין באהבה ממבט ראשון?אאא... מה הדבר שעושה אותך למאושר? אוכל ופיצ! מה אתה אוהב לעשות? לישון והמון
ולאכול! מקומות בילוי מועדפים? בית אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? לא אתה ותרן או עקשן? עקשנית בדרכ אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אאאאאאאאאאאאאאאאאאא המרחק הפיזי כן קובע? תלוי אם יש אוטו P: אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? תלוי מבאיזה בחינה הוא לא מצא חן בעיניי איזה פתגם אומר לך הרבה? שום פתגם מה המשפט שמאפיין אותך? 'אאאאאאאאאאאאאאאאא' אתה בחור קנאי? קצת
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: 'וואי וואי וואי וואי/אאאאאאאאא/נששששמה/פיצ' וזהו האם אתה מאמין באלוהים? לא החיים הטובים לדעתך? הם בסדר: ) היחסים עם ההורים טובים? הם בסדר *ברגע זה: לובש: בוקסר וחולצה מוזיקה: דרים חושב על: עודד פארן! *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:מסיבה פרטית קפה/תה: תלוי מתי, חושבת אבל שתה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות! חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: את החומר בהיסטוריה לשמוע: 'עלית לגמר בירושלים!' להיות כמו: כמוני וכאילו *האחרון סרט אחרון שראית: ברטון פינק, וואי וואי וואי וואי בקלונוע: 300 נראה לי חח בטלוויזיה: גילמור במחשב: דרים מספר אחרון שחייגת: הפלאפון לא לידי אבל בטח פיצ.חח דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: אמא הכינה לי ארוחת ערב:) פעם אחרונה שהתקלחת: היום פעם אחרונה שבכית: בערב מגמה שלי פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: בערב מגמה שלי הריח האחרון שהרחת: של אוכל *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה? חחחח כן מנגן על כלי נגינה? לא, חבל מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? אולי מאמין בנסים? לפעמים מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? אם הם רוצים לשלול לי את הרישיון אז ברור שאויבים:( אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?לא מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?לא|: לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?כמובן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? אין לי אייסקיו, אבל לא חובש כובעים?לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אף פעם לא ראיתי כוכב נופל! אוהב את הכתב יד שלך?הוא בסדר מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?לא אוהב לטייל בגשם?כן! אוהב ציניות?זה בסדר מתנשק עם עיניים עצומות?כן שר במקלחת?כן *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו:כן פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: מה הקשר לשאלה הזאת פתאום בקטגוריה הזאת! מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: כן, קולנוע הדייט המושלם: ? סרט אהוב: המסור! הבן אדם הכי שנוא: חח..ד......... הדבר הכי קשור אלי: הסרט שלי הכי שונא בעצמי: אאא..כל מיני אוהב בעצמי: גם לפני המוות מה תבקש? לא יודעת

../images/Emo204.gifמצ'עמם.

שם: רון שם אמצעי: שם משפחה: קי
מין: נקבה מזל: גדי מאכל אהוב: אממ שתייה מועדפת: בירה הייניקן! ונסקפה. סדרה אהובה: האוס כרגע
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לפעמים :X כמה כריות: 1? חיות מחמד: אני רוצה]; כשאעבור דירה. מכונית אידאלית: אופנוע
מוזיקה: לא מוגדר. כלמיני. להקה אהובה: סינרגיה כמה אחים/אחיות יש לך? 3 אחים מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? פורומים וכאלה מאמין באהבה ממבט ראשון? לא, זה משיכה מה הדבר שעושה אותך למאושר? ממ. מה אתה אוהב לעשות? מה שכייף חח מקומות בילוי מועדפים? בארבי כפ"ס
והפארק שלי! אתה אוהב להיות בבית? כשאני לבד בעיקר :) אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? לא ממש אתה ותרן או עקשן? תלוי מתי, אבל עקשנית כשצריך אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, כנות, אכפתיות המרחק הפיזי כן קובע? מאוד, כן
אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אממ. איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי? כן. בחורה כאילו
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: גור\גורה\גורים. אמאשלוזונה. וכלמיני. האם אתה מאמין באלוהים? אממ בכללי כן :X החיים הטובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? עם אמא. *ברגע זה: לובש: פיג'מה מוזיקה: יפתי- הלילה יעבור חושב על: איך הרגשתי עד עכשיו בחוץ כבר שמש! סתם אמ. על איזה אנש. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית קפה/תה: קפה! שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: באמצע, תלוי מה חתולים/כלבים: כלבים! אני לא אוהבת חתולים
אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: איכ פפסי! *מה/מי היית רוצה? להרוג: אמ לשמוע: אותו שר לי את ** ***** להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראית: לאזוכרת בקלונוע: 300 בטלוויזיה: לא זוכרת נו במחשב: מישהו לרוץ איתו מספר אחרון שחייגת: של חברה דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: חביתה פעם אחרונה שהתקלחת: צהרים פעם אחרונה שבכית: אתמול בלילה פעם אחרונה שחייכת: לפני דקה פעם אחרונה שצחקת: כמה דקות הריח האחרון שהרחת: אש, מישו עושה קומזיץ בחוץ *האם אתה: מעשן? כן ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? ]; מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים? לאדעת מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לפעמים רואה בשוטרים חברים או אויבים? אין תשובה אוהב אלכוהול? אוהבת, אוהבת
מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא ממש מבקר בבית כנסת? חח או אה. פעם אחרונה הייתי לפני שלוש שנים בערך. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לאדעת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? בחורף כובעי גרב
שונא את עצמך? בטח מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא ראיתי אף פעם
אוהב את הכתב יד שלך? שונאת אותו
הוא עקום ומכוערD: מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? אממ כן. לא בארץ אבל. נותן אמון בקלות? בערך :X אוהב לטייל בגשם?
!!! אוהב ציניות? לפעמים מתנשק עם עיניים עצומות? בטח שר במקלחת? לפעמים *האם יש לך: סודות: אממ חלום שחוזר על עצמו: היה פירסינג/קעקועים: יהיה חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:
הדייט המושלם: וואי. אני והוא עם גיטרה בים בלילה. עם אלכוהול
סרט אהוב: החיים בלעדיי. הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: אממ הכי שונא בעצמי: 99% ממני אני שונאת. להתחיל לפרט?
אוהב בעצמי: נחשו את האחוז הזהD: לפני המוות מה תבקש? לשתות הייניקן בפעם האחרונה.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשיהיה לכם שבת שלום!!../images/Emo24.gif

סופ"ש נעים!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלמה את מזכירה לי..../images/Emo5.gif

נשאר לי כ"כ הרבההה ויש לי מתכונת חוזרת ביום ראשון זה אומר יום אחד פחות ללמוד..
שיהיה בהצלחהה

oRTaLi 612

New member
ואאאאאי. ההוא שהעיפו מכוכב נולד ../images/Emo12.gif

שמעתם עליו? חח אני וחברה שלי גילינו עכשו שזה המורה הוקדם לגיטרה שלה
מפחיד משו..

למעלה