ליום שישי!

אתם פשוט לא מבינים...

די אתם פשוט לא מבינים, ואתם לא יכולים להבין ניראה לי... די.. יוווו כולי צמרמורת... למי שלא מבין חחחח... אני כרגע שומע את ברייקינג בנג'מין, והלהקה הזאת עושה לי צמרמורת עם השירים שלה.. איזה לחנים.. איזה מילים [עצובות] , איזה אנרגיה [בלי קשר לסינרגיה] , איזה חשמל... אמאאאאאאאאאאאאאאאאא די אני לא יכול... הם עושים לי צמרמורת בגוף הלהקה הזאת... יאאאא הם כאלה טובים... בקיצור, בוקר טוב לכולם וסופ"ש מוצלח ונעים... אני עדיין חולה למי ששואל חחח.. כע אומנם יותר טוב בהרבה , אך אני עדיין חלש פה ושם.... יהיה בסדר
כרגע כשאני שומע ברייקינג בנג'מין שום מחלה לא מפריעה לי
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני בהלם !

המצעד העברי 90FM רדיו אמצע הדרך14.6.07

זה ששומר עליי שרית חדד 1 לא מכירים אותך הראל מויאל 2 עכשיו אתה חוזר בחזרה מירי מסיקה 3 הייתכן דניאל סלומון 4 החיים שלמה ארצי ומוקי 5 יחפה נינט טייב 6 הסודות דנה עדיני 7 אני גרה מול המים ריטה 8 בינונימי אריק ברמן 9 תישאר הילה זיתון 10 לא ולנטינו מומי לוי 11 הבוקר יאיר שירה גבריאלוב 12 כמה חסר איציק שמלי 13 תנו לי לשתות כנסיית השכל 14 נוף אחר יוני בלוך 15 מים דודי לוי 16 כבד לי רוי אדרי 17 אין לך מקום היהודים 18 עד אלייך סינרגיה 19 מתמלאת אהבה מזי כהן 20 בגללך גילת הלל 21 מעיל אחד בגשם שבי בר 22 בוליווד אקספרס המשפחה וראג'ה 23 נגמר בחזרה ifty 24 מקום עזוב יוני רועה 25 יש רגעים משה פרץ 26 השתיקות שבפרידה יוסי עידן 27 אני שר בשבילך אופיר כהן 28 אין סוף לאהבה לירן טל 29 אני שלך ניר כרמלי 30 הפינה לשיפוטכם מקום בלילה מורן גמליאל 31 חיים צבעוניים זוהר בן שטרית 32 אין יאוש אחרית הימים 33 קיץ מים 34 מאורתם של יוניפילו יוניפילו 35 שווים רן דנקר ועילי בוטנר 36

menori

New member
חח../images/Emo140.gif יום שישי שמח לכולם.!../images/Emo140.gif

חחחחח

דורה17

New member
בוקר טוב!../images/Emo42.gif

יום שישי שמח לכולם! חחחחחחח וואי צריך לסדר ת'חדר דחוווווווווווווווווף חחחח לא סידרתי אותי מלא זמן כי לא היה לי זמן [וכוח] אבל אי אפשר להתחמק מזה יותר.... וצריך להתכונן לביולוגיהההההההההה עא יש לי רק יומיים ללמוד 3 ספרים נראה לי... (2 וחצי יותר נכון אבל לא נורא) וזה מלא חומר.. הו וול.. זה קל חחח אז שיהיה לי בהצלחה חחח והמון בהצלחת לכל המתכוננים למיניהם... שיהיה לכם יום נפלא! -
-

שלומיתת

New member
Hello!

אמא שלי מעצבנת אותי. שאלתי אותה איפה זה 'להבות חביבה' אז היא ישר שאלה אותי אם סינרגיה מופיעים שם.
אז אמרתי לה שכן ושזו ההופעה האחרונה ואפילו לא הספקתי להגיד לסבב והיא כבר התחילה לשמוח!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחחחח../images/Emo6.gif

למה היא כ"כ לא אוהבת אותם..? חחח כשביקשתי מאבא שלי ללכת להופעה האחרונה לסבב במרכז..(זאת ביום שישי..) אז הוא בהתחלה לא הסכים בגלל שזה ביום שישי אז אמרתי לו "בקשה.. הייתי רק בהופע האחת שלהם.." |פרצוףמתחנן| (למרות שהייתי ב2..
) אז הוא אמר לי "מה?? כבר היית בהופעה אחת!? למה עוד.. לא את לא הולכת..!" חחחח ומה זה בכלל "להבות חביבה"!?
בחיים לא שמעתי שם כזה..חח

שלומיתת

New member
חחחחחחחחח אז מה אני אגיד?../images/Emo6.gif

הייתי בקצת יותר מ2
וזה חור או משו:-\

Lilosh95

New member
יום טוב :)

מישהו שיודע מתמטיקה טוב יכול להסביר לי מה זה חציון? :/ אינלי מושג מה זה והיום למדנו במתמטיקה ואני לא הייתי בכיתה [הכנתי את הכיתות לערב שורשים]. מישהו?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחציון...אממ זה מוכר לי..חחח

אני לא יודעת מאיפה.. זה קשור לסטטיסטיקה.. ממוצע..? חחח זיכרון מחוק!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאהה אז יש מצב שאני יודעת..

ד"א, התכוונתי לזיכרון מחוק שלי!! חחח למדתי את זה בתחיל שנה.. זה נראה לי אם יש 5 מספרים נגיד: 2 3 5 7 9 אז החציון פה הוא ברור=>5 המספר האמצעי.. אבל אם יש מספר זוגי של מספרים נגיד 4 מספרים: 2 5 8 10 אז עושים חציון.. לוקחים את שני המספרים האמצעים {פה הם 5 ו-8..) ועושים להם ממוצע.. שנראה לי שזה 6 וחצי..חח וזה החציון.. אני כמעט בטוחה שזה זה.. אבל תבדקי בכל זאת..חח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif"בוקר" טוב..../images/Emo122.gif

קמתי ב13:40...חחחח הייתי חייבת להשלים שעות שינה כי בשבת אני לא יכולה..
יומטוב!

למעלה