ליום שבת!

Dark chocolate

New member
../images/Emo32.gifליום שבת!

כל מה שלא קשור לאלופה
לפה
כל מה שלא
למקומות המתאימים.

Dark chocolate

New member
יאיי פעם ראשונה שאני פותחת ../images/Emo32.gif^^

+
ה' ישמור לפני 12 שעות הייתי אצל הקוסמטיקאית לטיפול פנים ועכשיו כל העור התנפח ונהייתי כמו בלון

adar cahlon

New member
שלום לכולם ולילה טוב../images/Emo9.gif

אני פה בתל אביב אצל בני דודים... כל השבוע היינו בטייולים בכל גוש דן והשרון, היה כיף
, כל הפעילויות במרכז בחינם לילדי הצפון
התגעגעתי אליכם

adar cahlon

New member
ובקשר לקטיושות../images/Emo12.gif

מצטערת לבאס את האווירה, אבל נפלה לי קטיושה ממש ליד הבית
% 5 דק' הליכה... מזל שאין נפגעים ובקושי שיש הרס... 60% מתושבי צפת כבר לא בצפת
יאללה ליל"ט לכוווווווולם

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifהייתי היום חצי דקה מהמחבלים

בתל אביב........ לגלות את זה לא היה כיפי! וכל היום שמעתי על הפצצות על חיפה!

חחח נהנת../images/Emo35.gif היו שם קטעים

מאד מאד מענינים
וכן .. באמת טיפה עצוב, אבל מסתיים כמו שצריך להסתיים

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifנהנתי כ"כ../images/Emo99.gif

הסרט הזה הוא מעולה!הכי טוב שראיתי בזמן האחרון
ולמה מסתיים כמו שצריך להסתיים?
הדעה שלי לגמריי בכיוון השני

כי כל הסרט

הראו כמה קשה להם להיות ביחד, שהשנאה בין העמים מפרידה בינהם, ורק במוות יוכלו להיות ביחד. אני יודעת שזה דיי קיצוני אבל זה המסר של הסרט.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifאהההה אוקיי../images/Emo6.gifהבנתי../images/Emo6.gif

מצד אחד זה באמת סוף קיצוני מידי שברגע שרואים את זה הכל קורה יותר מידי מהר...כשאשרף נכנס לחדר שצילמו שם את ג'יהאד לקראת הפיגוע אני הייתי בטוחה שהוא הולך למנוע את זה/החברים האלה של ג'יהאד יהרגו אותו...ופתאום הוא אומר שהוא יחליף אותו, שניה אחרי הוא כבר בדרך לאורנה ואלה:S, מסתכל על נועם, נועם רואה שיש לו מטען, נועם יוצא הם מתנשקים מסך לבן.זהו. הכל נגמר כ"כ מהר שזה אפילו לא נותן זמן לעכל את מה שראיתי ברגע הזה... ומצד שני זה נראה כ"כ נורמלי[?!לא יודעת אם זאת המילה הנכונה] שאחרי שהם ניסו להלחם על אהבה כזאת כמו שהייתה להם והם לא הצליחו ואיכשהו 'נכשלו' אז שאשרף יחליט שהוא רוצה להתאבד...אבל למה דווקא בשינקין?
באורנה ואלה?ליד הבנאדם שהוא אוהב?
יש בזה משהו נורא היגיוני אבל מצד שני מוזר
איףףף חפרתי

חחח את צודקת לגמרי,

לא חופרת בכלל, האמת ששעתיים דיברתי עם ידיד שלי על הסרט כי הוא אמר שהוא השתעמם ולא הבנתי למה, אז אני עצמי חפרתי לא בשכל. וכן.. וחוצמזה שהמסר הוא קיצוני מדי, שרק במוות יהודי וערבי/ה יוכלו להיות יחד, ובכלל שערבי יהיה חבר של יהודי, זה רק מראה את המסר הבאמת קיצוני, כי אני חושבת שקרו מקרים מעולם, וערבי התאהב ביהודיה ולהפך, למרות שדיי קשה למצוא ערבי באזור שלי, אני בקושי רואה ערבים ביומיום אפילו שהם גרים במדינה שלנו והכל.

למעלה