ליום שבת!

ובגלל זה,

אני חושבת שהם דיי החמירו עם המסר והכל, כי קרו מקרים מעולם, ואם כותב הסרט חושב ככה זה באמת לא טוב שזה מה שהחיים משדרים.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifיותר קיצוני יותר טוב../images/Emo3.gif

כי בדוגרי יש הרבה זוגות כאלה של ערבי/ה עם יהודי/ה [כל העירבובים האפשריים
] רק שאנחנו מתעלמים[?!]מי אמר בועה ולא קיבל?
הקטע של הסרט, לדעתי
היה להראות את המובן מאליו, כמה שאפשר, ואת הקיצוניות שבו, עוד אחד מהגורמים שנותנים לסרט את המשהו המיוחד הזה שאין בסרטים ישראלים/וואטאבר אחרים

Dark chocolate

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo211.gif

או מיי גאד, הסרט ממש סוטה.. כלומר, אי אפשר לעשות סרט טוב בלי הפאקינג סצינות אינטימיות
what the fuck

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifתראי../images/Emo3.gif

על הסצנות
בסרט יש סה"כ 3 סצנות סקס...אחת מהן מיותרת בטירוף של דניאלה וירצר ועוד שתי סצינות של אוהד ויוסף שהן לגמרי מוצדקות בתסריט[
] הסרט הזה לא כולו מדבר על סקס וזה מה שיפה בו...הוא אשכרה מדבר על דברים שכן קורים ביומיום. אנשים יוצאים מהסרט הזה והדבר האחרון שהם זוכרים/מדברים עליו זה כל קטע אחר חוץ מהסצינות סקס האלה כי הן פחות משמעותיות לעומת כל שאר הסרט...

טוב בעצם אין שם ספוילר../images/Emo122.gif

+
חשבתי לכתוב משהו והחלטתי שלא אבל השארתי תסימן

תמרוש5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

נו מה זה היה מצחיק לשבת בשורה השניה באולם ולשמוע אותך בקריאות בהלה מהשורה הלפני אחרונה. אבל סרט עצוב

mikmikonet

New member
גמאני רוצה לראות ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

מישהו מת בסוף
אני יודעת
לא רוצה!!!

RENI1

New member
אוץ' ../images/Emo2.gif

לא לנסות בבית
אמא'לה בחורה לסל

baril

New member
../images/Emo119.gif זה מ ח ר

אני טסה לשוויץ , עם החברות הכי טובות שלי , לשבועיים וחצי :)

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif חח אתם לא מאמינים את מי ראית

י היום ברבע לחמש לפנות בוקר... תראו.. אני כזה עובר בין הערוצים ברבע לחמש לפנות בוקר ואז ראיתי שבערוץ הילדים יש הפיג'מות אז אני מחכה אבל לפני הפיג'מות היה את התוכנית "בעקבות הסיפורים המופלאים" ואז נכון תמיד יש את הסבא הזה שמספר ליוני את הסיפורים
אז הפעם זה לא היה הוא זה היה הסבא השני של יוני וזה היה... גושגיצה הוא היה נחמד כזה חח..

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo6.gif מתאים לו ../images/Emo11.gifסבא של יוני../images/Emo11.gif

למעלה