ליום שבת!

את זה אני אוהב..

רשמו 10 אנשים מהפורום: 1. זוהר 2. אופיר 3. דפנה 4. אור 5. רון 6. מירי 7. שלומית 8. עומר 9. יוני 10. אורפז ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שהיא תוותר על גפן כמה זמן אתה מכיר את 1? הו.. הרבה. סתם היית יוצא/ת עם 3? אולי כן, אולי כן מה היית מביא ל5 במתנה? תלוי מה היא מעדיפה מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? הוא תמיד מצחיק
האם 1 ו7 מתאימים? אפשר לבדוק.. איזה שיר הכי מתאים ל7? לא יודע הגדר את 4 ב3 מילים: מנהלת פורום סינרגיה הגדר את 3 ב4 מילים: מאוד מאוד מאוד חמודה היית עושה את 8?: נו באמת.. ציין תכונה טובה של 5: היא מעלה תמונות יפות
ציין תכונה רעה של 8: לא יודע מה אתה הכי אוהב ב4: שהיא סבלנית הגדר את 9 ב8 מילים: אני נהנה לקרוא הודעות מצחיקות שלו וגרמות לחייך הגדר את 8 ב9 מילים: אני לא מכיר אותו כלכך. אתם באמת סופרים מילים? מה היית מביא ל2 במתנה?: מה עוד מתנה??
אופיר מה היית רוצה? איזה שיר הכי מתאים ל1?: לא יודע מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: לא זכור לי שהיה ריב דבר אחד שהיית משנה ב10: כלום משהו שלא היית משנה בחיים ב7: החיוך שלה בתמונות מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: לא יודע איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: למה רק שאלה אחת על 6? לא יודע מה מתאים לה, אבל מעכשיו שיהיה לה בהצלחה לאן שלא תלך. ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: משהו בקולנוע. מה עם הכתבה??

Ofiraaaa

New member
למה אצל כולם אני מספר 2?../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif

חחחחח אמ.. תופים!!

דורה17

New member
עונהנהנה

1. אופיר [הפעם את לא מקום שני חח] 2. עומר 3. אורפז 4. רון 5. נועה 6. זוהר 7. מורן 8. אלירן 9. דפנה 10. אור ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שהיא לא נחמדה כמה זמן אתה מכיר את 1? אמ... לא זוכרת... בערך מההופעה השנייה של סינרגיה בכפר סבא חחח כמה חודשים בקיצור היית יוצא/ת עם 3? אנחנו נשואות כבר.. מה היית מביא ל5 במתנה?בירה? מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? היום בועידה חחח האם 1 ו7 מתאימים? בוודאי! איזה שיר הכי מתאים ל7? כל דבר שיש בו מכבי? חחחח הגדר את 4 ב3 מילים: מזמן לא דיברנו הגדר את 3 ב4 מילים: לא הספקנו לדבר היום היית עושה את 8?: ברור.. ציין תכונה טובה של 5: רק אחת? היא מתוקה! ציין תכונה רעה של 8: לא מכירה אותו מספיק.. הספקתי להכיר רק תתכונות הטובות שלו
מה אתה הכי אוהב ב4: היא ממש חמודה! הגדר את 9 ב8 מילים: היום דיברנו בועידה והיה מצחיק ממש! והיה כיף! הגדר את 8 ב9 מילים: די נעלם בזמן האחרון! אלירן איפה אתה? מעו מעו מה היית מביא ל2 במתנה?: מראה נורמלית כדי שהוא יפסיק להגיד שהוא שמן... איזה שיר הכי מתאים ל1?: בואו נחשוב...... משו עם לחבקאותך אולי? חחח מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: מעולם לא רבנו... דבר אחד שהיית משנה ב10: מממ....לאיודעת חחח משהו שלא היית משנה בחיים ב7: את החיוך מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: מי זוכר? חחחח לא שמענו ממנו הרבה זמן.. איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: מדריכה נראה לי חח ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: בייביסיטר או משו עם ילדים חח

מירוש 18

New member
עונה

רשמו 10 אנשים מהפורום: 1.דורה 2.נועה 3.זוהר 4.אמיר 5.יוני 6.אור 7.שלומית 8.אופיר 9.אורפז 10.גל ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10?לא יודעת
כמה זמן אתה מכיר את 1?אני לא ממש מכירה אותה היית יוצא/ת עם 3?כן!!! היא חמודה
מה היית מביא ל5 במתנה?כל מה שיעשה אותו מאושר מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך?אממ לא יודעת האם 1 ו7 מתאימים?אפשר לבדוק את זה איזה שיר הכי מתאים ל7?את יפה-שייגעצ הגדר את 4 ב3 מילים:אמיר הוא נחמד הגדר את 3 ב4 מילים:זוהר היא ממש מתוקה היית עושה את 8?:
ציין תכונה טובה של 5:לא יודעת ציין תכונה רעה של 8:שלא אכפת לה מהבריאות שלה מה אתה הכי אוהב ב4:לא יודעת הגדר את 9 ב8 מילים:אורפז היא ממש ממש ממש ממש ממש חמודה הגדר את 8 ב9 מילים:אופיר היא ממש ממש ממש ממש ממש ממש חמודה מה היית מביא ל2 במתנה?:נועה מה את רוצה מתנה? איזה שיר הכי מתאים ל1?:לא יודעת מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?:לא רבתי איתו אף פעם דבר אחד שהיית משנה ב10:שלא יהיה מכור לטלוויזיה משהו שלא היית משנה בחיים ב7:לא יודעת מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8:לא זוכרת איזו קריירה הכי מתאימה ל6?:ניראה לי שהיא תצליח בכל דבר ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:זוהר מה את רוצה להיות שתגדלי?

זוהרוש15

New member
תודה../images/Emo9.gif

ו...אני חושבת שאני רוצה להיות רקדנית אבל אם לא זה אז פסיכולוגית..חח

שלומיתת

New member
עונה../images/Emo13.gif

1.אופיר 2.רון 3.עומר 4.דפנה 5.אור 6.אלירן 7.גל 8.רייצ' 9.מואני 10.שרון ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10?שהיא לא אוהבת פירסינגים
כמה זמן אתה מכיר את 1?אמ..כמה חודשים..לא יודעת בדיוק כמה זמן היית יוצא/ת עם 3?בארור!!
מה היית מביא ל5 במתנה?מהבהבים! מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך?אמ,לא יודעת תמיד כשאני מדברת איתה
האם 1 ו7 מתאימים?לא יודעת,לא נראלי
איזה שיר הכי מתאים ל7?יש מלא..אני לא רוצה סתם להגיד
הגדר את 4 ב3 מילים:הילדה הכי יפה!
הגדר את 3 ב4 מילים:הבנאדם הכי מוכשר בעולם
היית עושה את 8?:כמובן!
ציין תכונה טובה של 5:אמיתית ציין תכונה רעה של 8:רעה?!אין דבר כזה
מה אתה הכי אוהב ב4:שהיא נששששששמה
הגדר את 9 ב8 מילים:משקיעה הכל במה שהיא אוהבת,ואמא שלי נשמה
הגדר את 8 ב9 מילים:מוכשרת ברמות מפחידות, ואני אוהבת אותה נורא נורא [נורא
]! מה היית מביא ל2 במתנה?:את בנואה
איזה שיר הכי מתאים ל1?:וואי המ..לחבקותך!
מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?:אני לא חושבת שהיה... דבר אחד שהיית משנה ב10:אין דבר כזה
אולי את המיקום של הבית שלה..שיהיה יותר קרוב
משהו שלא היית משנה בחיים ב7:את ההומור שלו
מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8:לפני שניה אם אפשר לקרוא לזה שיחה
איזו קריירה הכי מתאימה ל6?:שאלה טובה..אני לא יודעת
ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:משו שקשור במוזיקה

שבוע טוב לכולם ../images/Emo13.gif

איזה שבת ארוכה ומשעממת.. סוף סוף, ניגמרהההההההההה
ושוב יש כאן דיליי רציני.... ושוב, זה רק כאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ראיתם את הפרסומת של סלקום והיהודים?

עם הזקנה שיושבת באוטובוס ובאה מישהי לשבת לידה, ובאותו זמן מי שיושבת שומעת ושרה "אין לך מקום". אותי זה הצחיק

למעלה