..
רשמו 10 אנשים מהפורום: 1. פיצ 2. אופירה 3. שלומצ 4. עומר 5. אמיר 6. דורה 7. נועה 8. רונקי 9. רייצ' 10. מואני! ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שהיא לא אוהבת אותי![
] תאהבי תאהבי אותי חבובה! עכשיו הכרחתי אותך באיזשהי דרך! כמה זמן אתה מכיר את 1? מקיץ לפני שנתיים?
היית יוצא/ת עם 3? כמובן!!|מואהב| מה היית מביא ל5 במתנה? 150 הודעות בפורום שיעקוף אותי בסטטיסטיקות
מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? חחחחחח היא תמיד מצחיקה אותי! האם 1 ו7 מתאימים? ממ לא, כי פיצ שלי!אבל בעקרון נועה כפרהעליה!
איזה שיר הכי מתאים ל7? נועה?
תעזרי לי פה

הגדר את 4 ב3 מילים: נששמה לאללה וזהו[
] הגדר את 3 ב4 מילים: הכי יפה בעולם ומכולם! היית עושה את 8?: כן
ציין תכונה טובה של 5: לא הכרתי עוד תכונה לא טובה שלו
ציין תכונה רעה של 8: היא מותק כ"כ! מה אתה הכי אוהב ב4: את הסמיילים שהוא מכין![סתם לא הכי, אבל רציתי להכניס את זה
] הגדר את 9 ב8 מילים: הבנאדם הכי מצחיק שפגשתי בחיים + היא נוסעת מהר הגדר את 8 ב9 מילים: היא מותק לאללה ואני אוהבת אותה ומתגעגעת נורא נורא
מה היית מביא ל2 במתנה?: נשיקה וחיבוק ועוגת שוקולד
איזה שיר הכי מתאים ל1?: הכי יפה בעולם- מאור כהן מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: לא היה לשמחתי! דבר אחד שהיית משנה ב10: כלום!
משהו שלא היית משנה בחיים ב7: את התכונה שלה בקשר לאהבת חיות! מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: אתמול איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: גננת
ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: להיות הגננת שלי!ושתסרק אותי כמו שהיא הבטיחה!