ליום שבת!

שאלון!

אני לא בטוחה אם זה היה, אבל לי אין בעיה לעשות שוב
[גנוב מפורום יוני בלוך!] רשמו 10 אנשים מהפורום: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? כמה זמן אתה מכיר את 1? היית יוצא/ת עם 3? מה היית מביא ל5 במתנה? מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? האם 1 ו7 מתאימים? איזה שיר הכי מתאים ל7? הגדר את 4 ב3 מילים: הגדר את 3 ב4 מילים: היית עושה את 8?: ציין תכונה טובה של 5: ציין תכונה רעה של 8: מה אתה הכי אוהב ב4: הגדר את 9 ב8 מילים: הגדר את 8 ב9 מילים: מה היית מביא ל2 במתנה?: איזה שיר הכי מתאים ל1?: מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: דבר אחד שהיית משנה ב10: משהו שלא היית משנה בחיים ב7: מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:

..

רשמו 10 אנשים מהפורום: 1. פיצ 2. אופירה 3. שלומצ 4. עומר 5. אמיר 6. דורה 7. נועה 8. רונקי 9. רייצ' 10. מואני! ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שהיא לא אוהבת אותי![
] תאהבי תאהבי אותי חבובה! עכשיו הכרחתי אותך באיזשהי דרך! כמה זמן אתה מכיר את 1? מקיץ לפני שנתיים?
היית יוצא/ת עם 3? כמובן!!|מואהב| מה היית מביא ל5 במתנה? 150 הודעות בפורום שיעקוף אותי בסטטיסטיקות
מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? חחחחחח היא תמיד מצחיקה אותי! האם 1 ו7 מתאימים? ממ לא, כי פיצ שלי!אבל בעקרון נועה כפרהעליה!
איזה שיר הכי מתאים ל7? נועה?
תעזרי לי פה:( הגדר את 4 ב3 מילים: נששמה לאללה וזהו[
] הגדר את 3 ב4 מילים: הכי יפה בעולם ומכולם! היית עושה את 8?: כן
ציין תכונה טובה של 5: לא הכרתי עוד תכונה לא טובה שלו
ציין תכונה רעה של 8: היא מותק כ"כ! מה אתה הכי אוהב ב4: את הסמיילים שהוא מכין![סתם לא הכי, אבל רציתי להכניס את זה
] הגדר את 9 ב8 מילים: הבנאדם הכי מצחיק שפגשתי בחיים + היא נוסעת מהר הגדר את 8 ב9 מילים: היא מותק לאללה ואני אוהבת אותה ומתגעגעת נורא נורא
מה היית מביא ל2 במתנה?: נשיקה וחיבוק ועוגת שוקולד
איזה שיר הכי מתאים ל1?: הכי יפה בעולם- מאור כהן מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: לא היה לשמחתי! דבר אחד שהיית משנה ב10: כלום!
משהו שלא היית משנה בחיים ב7: את התכונה שלה בקשר לאהבת חיות! מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: אתמול איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: גננת
ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: להיות הגננת שלי!ושתסרק אותי כמו שהיא הבטיחה!

אה!בקשר לרונקי 'היא מותק כ"כ'

חשבתי שהיה כתוב שם 'ציין תכונה טובה של 8'
אל תשני את זה!

Ofiraaaa

New member
חיבוק ונשיקה בכיף!../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif כפרעלייך!

אבל עוגת שוקולד? בשביל שאני אשמין?
אין צורך! תודה

זוהרוש15

New member
עונה../images/Emo13.gif

אני לא בטוחה אם זה היה, אבל לי אין בעיה לעשות שוב [גנוב מפורום יוני בלוך!] רשמו 10 אנשים מהפורום: 1.נועה 2.אופיר 3.מיכל 4.דורה 5.מירי 6.אורפז 7.יוני 8.שלומית 9.אור 10.דפנה ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10?אממ שהיא כמה זמן אתה מכיר את 1?מאז שאני בפורום? היית יוצא/ת עם 3?אממ למה לא?!חח מה היית מביא ל5 במתנה?אממ לא יודעת.. מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך?אמממ האם 1 ו7 מתאימים?נועה ויוני..? לא נראה לי...יש לנועה חבר..חיחיחי איזה שיר הכי מתאים ל7?"יום יפה"?חחחחחחחח הגדר את 4 ב3 מילים:ילדה חמודה מאוד הגדר את 3 ב4 מילים:ילדה חמודה מאוד מאוד היית עושה את 8?:את שלומית????
ציין תכונה טובה של 5:חמודה ציין תכונה רעה של 8:אממ לא נראה לי שיש כזאת..חח מה אתה הכי אוהב ב4:את הצורת כתיבה שלה ...ממש מוכשרת הגדר את 9 ב8 מילים:אמ אני לא ממש מכירה אותה טוב כדי להגדיר אותה הגדר את 8 ב9 מילים:אני לא ממש מכירה אותה טוב כדי להגדיר אותה.. מה היית מביא ל2 במתנה?:טבעול? איזה שיר הכי מתאים ל1?:אממ שיר היקינטון? מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?:לא היה! דבר אחד שהיית משנה ב10:כלום? משהו שלא היית משנה בחיים ב7:אמממ מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8:לפני יותר משבוע אני חושבת.. איזו קריירה הכי מתאימה ל6?:אמממ ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:אמ לא יודעת

Ofiraaaa

New member
טבעול? עם כל הסיפור עכשיו שיש?../images/Emo6.gif

חחח יא אללה רוצים שאני אמות!
סתם סתם.. חחחחח אני בעצמי הכרחתי אתמול את אמא לקנות לי טבעול רק בגלל הסיפור שיש עכשיו

למעלה