תתחדשי:)
ב בלינדה belinda New member 3/8/07 #426 שש שש ששש היא הייתה שלי לפנייך! והיא חייבת לי מלא מלא מלא ילדים
נ נערת הפיגמטרון New member 3/8/07 #427 בסדרר תעשו ילדים אבל לא את טרוליי הוא שלי אז שששש ששש ששששש XDXDXD
נ נערת הפיגמטרון New member 3/8/07 #436 |ז'בט| אנחנו כבר לא דיברנו על זה שהוא שלי? את מרגישה שהוא צריך להיות שלך? את מרגישה שהוא אוהב אותך? לאאא נכון כי ככה אני מרגישההה
|ז'בט| אנחנו כבר לא דיברנו על זה שהוא שלי? את מרגישה שהוא צריך להיות שלך? את מרגישה שהוא אוהב אותך? לאאא נכון כי ככה אני מרגישההה
Y YugiBoy New member 3/8/07 #363 זה לא ממש מצויר... זה נראה כאילו שמת על הוידאו פילטר ושרפת אותו יותר מידי... ויש פילטרים שיכלו לעשות את זה מצויר.. אגב, לא כותבים APIJAMOT, אלה HAPIJAMOT....
זה לא ממש מצויר... זה נראה כאילו שמת על הוידאו פילטר ושרפת אותו יותר מידי... ויש פילטרים שיכלו לעשות את זה מצויר.. אגב, לא כותבים APIJAMOT, אלה HAPIJAMOT....
P professional noob New member 3/8/07 #364 אלא* וגם לא נכון../images/Emo22.gif על הדיסק שלהם כתוב- The pigam's ובIMDB כתוב- The Pyjamas. אז לפני שאת\ה מעיר\ה, תבדיקי\תבדוק את עצמך.
אלא* וגם לא נכון../images/Emo22.gif על הדיסק שלהם כתוב- The pigam's ובIMDB כתוב- The Pyjamas. אז לפני שאת\ה מעיר\ה, תבדיקי\תבדוק את עצמך.
Y YugiBoy New member 3/8/07 #365 דבר ראשון, לא התכוונתי לאיך שכותבים את זה, אלה לזה שזה "הפיג'מות" ולא "אפיג'מות"... ודבר שני, אתה בעצמך רוצה שכל אחד כותב את זה אחרת... ולא יודע למה יצא לי אלה... אין לי שגיאות בדרך כלל.. לא במילה הזו בכל אופן. תודה על התיקון..
דבר ראשון, לא התכוונתי לאיך שכותבים את זה, אלה לזה שזה "הפיג'מות" ולא "אפיג'מות"... ודבר שני, אתה בעצמך רוצה שכל אחד כותב את זה אחרת... ולא יודע למה יצא לי אלה... אין לי שגיאות בדרך כלל.. לא במילה הזו בכל אופן. תודה על התיקון..
ז זאתי בפיגמה New member 1/8/07 #301 mazal tov!!!../images/Emo65.gif../images/Emo176.gif lo yaholti lihtov po kshehaiti hatzi shana baforum
mazal tov!!!../images/Emo65.gif../images/Emo176.gif lo yaholti lihtov po kshehaiti hatzi shana baforum
צ צינצילה2 New member 1/8/07 #302 מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif