לפני המשפט אני בטוח לא אזכור אותו
G go goldi New member 3/8/07 #379 ../images/Emo191.gifלפני המשפט הוא יותר יפה../images/Emo99.gif ז'בט דיי לדבר עם עצמך!!
G go goldi New member 3/8/07 #382 כבר אמרתי שהוא שקסי את לא רצית אותו בטענה שהוא מכוער, עכשיו זו בעיה שלך נה נה נה נה נהההה
נ נערת הפיגמטרון New member 3/8/07 #384 הוא מושךךך ננה בננההה זה שהוא המאומץ שלך זה לא אור שהוא שלך לגמרי ננה בננה את צריכה לפני כל משפט להשים אותו והוא נפגע כי לא שמת אותו עכשיו זה שהוא מושך לא אומר שהוא חתיך הוא עדיין מכוער ננה בננה
הוא מושךךך ננה בננההה זה שהוא המאומץ שלך זה לא אור שהוא שלך לגמרי ננה בננה את צריכה לפני כל משפט להשים אותו והוא נפגע כי לא שמת אותו עכשיו זה שהוא מושך לא אומר שהוא חתיך הוא עדיין מכוער ננה בננה
G go goldi New member 3/8/07 #386 ../images/Emo191.gifמרוב ננה בננה לא הבנתי כלום../images/Emo122.gif אני צריכה להתרגל אליו... יש בשרשור הזה את יותר מיד פעמים את הניק שלי
../images/Emo191.gifמרוב ננה בננה לא הבנתי כלום../images/Emo122.gif אני צריכה להתרגל אליו... יש בשרשור הזה את יותר מיד פעמים את הניק שלי
נ נערת הפיגמטרון New member 3/8/07 #389 טוב..אז רק הרשי לי פעם אחרונה ננה בננה את מתחתנת עם הטרול ואני לאא XDXDXD... ודרך אגב מזה ניק?
G go goldi New member 3/8/07 #391 ../images/Emo191.gifכינוי אז מה אם אני מתחתנת עם טרול? לפחות הוא שקסי!!! זה רק אני או שהשרשורים פה הולכים והופכים להזויים יותר ויותר....
../images/Emo191.gifכינוי אז מה אם אני מתחתנת עם טרול? לפחות הוא שקסי!!! זה רק אני או שהשרשורים פה הולכים והופכים להזויים יותר ויותר....
נ נערת הפיגמטרון New member 3/8/07 #398 אני חושבת שזה לא רק את...גמאני חושבת ככה אז את רוצה שזה יהיה שלי המאומץץ..?
G go goldi New member 3/8/07 #390 ../images/Emo191.gifהו כןXD החתונה בקרוב, אני קדום צריכה להכיר אותו יותר לעמוק... זאת אומרת הוא אותי, זאת אומרת... עזבי עדיין לא אימצת את |ז'בט| היו לי תקוות שמישהו יאמץ אותי
../images/Emo191.gifהו כןXD החתונה בקרוב, אני קדום צריכה להכיר אותו יותר לעמוק... זאת אומרת הוא אותי, זאת אומרת... עזבי עדיין לא אימצת את |ז'בט| היו לי תקוות שמישהו יאמץ אותי
G go goldi New member 3/8/07 #394 ../images/Emo191.gifמה את מי מהם? את |ז'בט|!! אבל נטע צריכה לאמץ אותי היא אמרה שהיא תאמץ