עכשיו... בכלל אני מקנאה בךךךךךךך הלוואי עלייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!
ל לירוני27 New member 17/5/07 #181 עכשיו... בכלל אני מקנאה בךךךךךךך הלוואי עלייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!
O Ofiraaaa New member 17/5/07 #182 עכשיו הרגת אותי לגמרי. לשמוע את הקול של הופמן כל יום איייי אייי כמה קנאהההההההה!@#$% אני לא מסוגלת לעמוד בזה יותר.
עכשיו הרגת אותי לגמרי. לשמוע את הקול של הופמן כל יום איייי אייי כמה קנאהההההההה!@#$% אני לא מסוגלת לעמוד בזה יותר.
O Ofiraaaa New member 17/5/07 #175 ויש לך תמונות איתו?! כאילו עם הופמן לייק דעה! המושימושלמי הזההההההה!$#!~3
O Ofiraaaa New member 17/5/07 #178 שיואואואואואו!@#$%^ עכשיו אני הכי מקנאה בך בעולם!@#$%^ את יכולה לשלוח ליייייייי?!?!?!? איזה כיף לך!!#!@$@ את נגעת בו!!@!!!!
שיואואואואואו!@#$%^ עכשיו אני הכי מקנאה בך בעולם!@#$%^ את יכולה לשלוח ליייייייי?!?!?!? איזה כיף לך!!#!@$@ את נגעת בו!!@!!!!
O Ofiraaaa New member 17/5/07 #183 אז תשלחי!@# אם הייתי נוגעת בהופמן לא הייתי מתקלחת כל החיים!!@##@%#@$%^$ #@$RE
ד דורה17 New member 17/5/07 #186 אם היא לא הייתה מתקלחת כל החיים אז היא לא הייתה נוגעת בו יותר בחיים (כי הוא לא היה המתקרב אליה מהסירחון חחחח)
אם היא לא הייתה מתקלחת כל החיים אז היא לא הייתה נוגעת בו יותר בחיים (כי הוא לא היה המתקרב אליה מהסירחון חחחח)
ד דורה17 New member 17/5/07 #196 כן שיואואואואו יש לי מלאאאא!!!!! הוא כזה שווה!#$^%&%&%&^$%#@@!!212 ארררררררררר מה הייתי עושה לו!#@#@@#$#%^^%$#^!@~
כן שיואואואואו יש לי מלאאאא!!!!! הוא כזה שווה!#$^%&%&%&^$%#@@!!212 ארררררררררר מה הייתי עושה לו!#@#@@#$#%^^%$#^!@~
O Ofiraaaa New member 17/5/07 #197 נכון?!?!?! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif