חזרתי מירושלים!!! היה מטורף! חחחח
וואי היה פשוט מזג אוויר מטורף! והיה ממש מצחיק חחח אוקיי ככה, נסעתי עם אחותי באוטובוס לירושלים והיה לנו תכנון לעשות סיור עם איזה אוטובוס מגניב כזה, לרדת בתחנות וללכת למקומות מגניבים בירושלים.. לאט לאט במהלך היום התוכניות השתנו לאט לאט, בגלל יום ירושלים אי אפשר היה לרדת בתחנות והיינו צריכות לעשות את הסיור (במשך שעתיים) באוטובוס ולשמוע זיבולי שכל של מדריך.. טוב לא נורא התפשרנו, היינו אופטימיות אולי זה יכול להיות כיף... כשהגענו לירושלים היה לנו בערך שעתיים עד שיתחיל הסיור אז אמרנו "טוב ניסע בינתיים לכותל" (יש לציין שמעולם לא הייתי בכותל, היום זאת היתה פעם ראשונה..)בשנייה שהרגל שלנו דרכה ברחבה של הכותל התחיל לטפטף (והיה חם!!) אמרנו טוב סבבה מגניב זה בטח זה תכף יפסיק.. המשכנו בטיול שלנו בכותל ולאט לאט הגשם התחיל להתחזר עד שפשוט נהיה מבול!! אבל ממש! כמו אמצע החורף! וברקים מטורפים ורעמים וחם! כולם (והיו מלא בכותל) ברחו לאיזה מקום כזה מערה כזאת... כולם נדחסו שם והייתה אמורה להיות צעדה עם דגלים ועניינים והיו מלא משפחות עם ילדים קטנים וכולם עם חולצות קצרות וכובעים ויורד מבול! היינו שם מלא זמן (מידי פעם שהגשם נחלש יצאנו לעשות סיבוב) באיזשהו שלב הייתה הפסקת חשמל, והיה שם מישו מטורלל כזה ופתאום הוא נעמד באמצע המערה והתחיל לצעוק "הר הבית בידינו!!" חחחח והתחיל לשיר שירי ירושלים כאלה וכולם הצטרפו אליו והיה כזה מצחיק! ואז שנחלש טיפה הגשם החלטנו ללכת לכיוון התחנות אוטובוס כדי לתפוס אוטובוס, הגענו לתחנה וראינו מלאאאא אנשים כמו חתולים כאלה מנסים לתפוס פיסת תיקרה להתחבא מהגשם וכולם רטובים, חיכינו לאוטובוס איזה שלושת-רבעי שעה והוא לא הגיע וכולם כבר התחילו להתחרפן (כל הזקנים היו עם שקיות על הראש וזה היה מבדר מאוד חח) בסוף מסתבר שבכלל חסמו את הכבישים בגלל ההצפות ואין אוטובוסים ויש תחנה ממש ממש רחוקה וזה היה הפיתרון היחיד חחח אז התחלנו לעשות צעדה לכיוון התחנה, בפוקס מצאנו איזה מונית אז עלינו עליה והייתה שם זקנה שממש לא רצתה שנעלה חחח אז כששאלנו את הנהג אם אפשר להצטרף היא צעקה כזה "לא לא! אי אפשר! תפוס!" ורק היא הייתה במונית חחחח בקיצור נכנסנו ונסענו לתחנה המרכזית שהיא ממש מגניבה, כמו קניון כזה, והיינו רטובות ממש אז הלכנו לחנויות וקנינו בגדים יבשים והלכנו לסופרפארם לשים בושם ולהתאפר קצת והתרענן חחחח ואז פשוט נשארנו שם והיה ממש ממש ממש מבדר חחחחח וזהו.. חפרתי לכם... אבל לא נורא.. הייתי חייבת חחחח זה היה היום ירושלים הראשון שלי אי פעם שבאמת עשיתי בו משו וזאת גם הייתה הפעם הראשונה שלי בכותל חחחח חוויה שלא תישכח חחחח