ליום רביעי!

McFreaKy

New member
יו, גם אני! ../images/Emo2.gif

איזה שווה לי, אני לובש אותו בוקסר כמו סינרגיה.
שווה לי.
(התעוררתי, כמו שחזיתי, אפילו מוקדם יותר, רציתי לחזור לישון והיה טלפון ועכשיו אין לי כוח לישון
)

niro levi

New member
על מי את עובדת?!?!?!

את לא עובדת על אף אחד.. לא נראה לי שמישהי בת 23 תיהיה כזאת קשת הבנה.. להבין את משרשרים אחרי שהסבירו לה 318567 פעמים... וכל היום תפתח הודעות של.. "שלחו לי תמונות של סינרגיה" "שמישהו ידבר איתי על סינרגיה פליזזזז" או "תגיבו לי כדי שאני ידע שהתקבלתי פליזזזז"...

ערב/לילה טוב../images/Emo29.gif

פוף משעמם לי מוות ועוד יותר מעצבן שמכריחים אותי אכול ארוחת ערב ומה זה לא בא לי

אכלתי אחרת לא היו נותנים לי לישון

חח אבל לא הרבה רק כדי שאמא תהיה מרוצה כי ממש ממש אין לי חשק

מספיק יש לי הורים שוטרים בבית../images/Emo6.gif

חח יותר מתנדבים אבל זה אותו דבר וגם בן דוד חוקר במשטרה

דורה17

New member
חזרתי מירושלים!!! היה מטורף! חחחח

וואי היה פשוט מזג אוויר מטורף! והיה ממש מצחיק חחח אוקיי ככה, נסעתי עם אחותי באוטובוס לירושלים והיה לנו תכנון לעשות סיור עם איזה אוטובוס מגניב כזה, לרדת בתחנות וללכת למקומות מגניבים בירושלים.. לאט לאט במהלך היום התוכניות השתנו לאט לאט, בגלל יום ירושלים אי אפשר היה לרדת בתחנות והיינו צריכות לעשות את הסיור (במשך שעתיים) באוטובוס ולשמוע זיבולי שכל של מדריך.. טוב לא נורא התפשרנו, היינו אופטימיות אולי זה יכול להיות כיף... כשהגענו לירושלים היה לנו בערך שעתיים עד שיתחיל הסיור אז אמרנו "טוב ניסע בינתיים לכותל" (יש לציין שמעולם לא הייתי בכותל, היום זאת היתה פעם ראשונה..)בשנייה שהרגל שלנו דרכה ברחבה של הכותל התחיל לטפטף (והיה חם!!) אמרנו טוב סבבה מגניב זה בטח זה תכף יפסיק.. המשכנו בטיול שלנו בכותל ולאט לאט הגשם התחיל להתחזר עד שפשוט נהיה מבול!! אבל ממש! כמו אמצע החורף! וברקים מטורפים ורעמים וחם! כולם (והיו מלא בכותל) ברחו לאיזה מקום כזה מערה כזאת... כולם נדחסו שם והייתה אמורה להיות צעדה עם דגלים ועניינים והיו מלא משפחות עם ילדים קטנים וכולם עם חולצות קצרות וכובעים ויורד מבול! היינו שם מלא זמן (מידי פעם שהגשם נחלש יצאנו לעשות סיבוב) באיזשהו שלב הייתה הפסקת חשמל, והיה שם מישו מטורלל כזה ופתאום הוא נעמד באמצע המערה והתחיל לצעוק "הר הבית בידינו!!" חחחח והתחיל לשיר שירי ירושלים כאלה וכולם הצטרפו אליו והיה כזה מצחיק! ואז שנחלש טיפה הגשם החלטנו ללכת לכיוון התחנות אוטובוס כדי לתפוס אוטובוס, הגענו לתחנה וראינו מלאאאא אנשים כמו חתולים כאלה מנסים לתפוס פיסת תיקרה להתחבא מהגשם וכולם רטובים, חיכינו לאוטובוס איזה שלושת-רבעי שעה והוא לא הגיע וכולם כבר התחילו להתחרפן (כל הזקנים היו עם שקיות על הראש וזה היה מבדר מאוד חח) בסוף מסתבר שבכלל חסמו את הכבישים בגלל ההצפות ואין אוטובוסים ויש תחנה ממש ממש רחוקה וזה היה הפיתרון היחיד חחח אז התחלנו לעשות צעדה לכיוון התחנה, בפוקס מצאנו איזה מונית אז עלינו עליה והייתה שם זקנה שממש לא רצתה שנעלה חחח אז כששאלנו את הנהג אם אפשר להצטרף היא צעקה כזה "לא לא! אי אפשר! תפוס!" ורק היא הייתה במונית חחחח בקיצור נכנסנו ונסענו לתחנה המרכזית שהיא ממש מגניבה, כמו קניון כזה, והיינו רטובות ממש אז הלכנו לחנויות וקנינו בגדים יבשים והלכנו לסופרפארם לשים בושם ולהתאפר קצת והתרענן חחחח ואז פשוט נשארנו שם והיה ממש ממש ממש מבדר חחחחח וזהו.. חפרתי לכם... אבל לא נורא.. הייתי חייבת חחחח זה היה היום ירושלים הראשון שלי אי פעם שבאמת עשיתי בו משו וזאת גם הייתה הפעם הראשונה שלי בכותל חחחח חוויה שלא תישכח חחחח

GiLi73

New member
חחח גשם באמצע הקיץ??

זאת הייתה הפעם הראשונה שלך בכותל?? אני רק השנה הייתי שם 6-7 פעמים..

דורה17

New member
כן! והיה חם! חחח זה היה ממש הזוי...

וכן מעולם לא הייתי בכותל.. אפילו לא מבצפר... זה מחדל חחח אבל עכשיו הייתי! חחחח יותר קטן ממה שחשבתי... אבל מגניב! חחח

GiLi73

New member
כן.. מקום יפה..

לפני פסח היה לנו ``מסע ישראלי`` ובחמישי-שישי-שבת היינו בירושלים.. והאכסניה הייתה 5 דק` מהכותל, אז הלכנו לשם הרבה בשבת חחח...

דורה17

New member
אהההה ושכחתי להגיד!!

הכון יש ת'תמונה הזאת הינה שמראים את הצנחנים בכותל (מתי שכבשו את הר הבית וזה...) אז היום כשבאנו לכותל באותו מקום ראינו שלושה אנשים שעומדים ומצלמים אותם וזה ושאלנו מי אלה ואמרו לנו שאלה אותם צנחנים מהתמונה, צילמו אותם לכבוד יום ירושלים מלא שנים אחרי באותה פוזה ובאותו מקום חחח וואי זה היה ממש מגניב!

דורה17

New member
כן חחחח ועברנו גם במאה שערים (עם האוטובוס)

וממש בידר אותי מה שהלך שם חחחח כן היה ממש מגנוב! זה פעם ראשונה שאני ממש עושה טיול בירושלים תמיד נסעתי למשפחה או סתם כזה.. לא רציני.. אז כל דבר הלהיב אותי חחח אפילו התחנה המרכזית חחח

GiLi73

New member
חחח את מזכירה לי את אחים שלי הקטנים

היה להם השנה סיור לירושלים.. וזה היה פעם ראשונה שהם היו שם.. אז הם חזרו הביתה מזה מתלהבים חחח וכל הלילה שגעו את השכל..

למעלה