ליום רביעי... יום מגניב לכולם,,,, ואחלה סוף שבוע...
ל ליהי 24 New member 5/9/07 #1 ../images/Emo32.gif ליום רביעי... יום מגניב לכולם,,,, ואחלה סוף שבוע...
ר רונקיפליצית New member 5/9/07 #2 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifמקווה שהיום יהיה טוב יותר מאתמול. אע אני בבצפר עד 5 |חבולמוות| יאאלה לילה נעים
../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifמקווה שהיום יהיה טוב יותר מאתמול. אע אני בבצפר עד 5 |חבולמוות| יאאלה לילה נעים
N niro levi New member 5/9/07 #5 ../images/Emo216.gifבוקר טוב היום יום קצר.. עד 12 וחצי מקווה לשרוד.. יום מצויין שיהיה לכולם
L Lior Maman New member 5/9/07 #7 בוקר טוב ../images/Emo9.gif עוד חצי שעה בצפר :\ אללה יום טוב שיהיה לכולם
י יוני יוני היחיד New member 5/9/07 #8 בוקר טוב ואימתי ../images/Emo3.gif איזה מגניב לפתוח את הבוקר בסרט אימה ב 8:00 חחחחחחח זה ממש קול... למי שתוהה איזה סרט ראיתי, אז זה "28 יום אחרי". סרט פצצתי ביותר יומטוב לכולם
בוקר טוב ואימתי ../images/Emo3.gif איזה מגניב לפתוח את הבוקר בסרט אימה ב 8:00 חחחחחחח זה ממש קול... למי שתוהה איזה סרט ראיתי, אז זה "28 יום אחרי". סרט פצצתי ביותר יומטוב לכולם
N niro levi New member 5/9/07 #9 ../images/Emo216.gifאוחחח איזה חוםםם מזה החום הזה? אוףף נמאס לי.. וזה היה יום מתיש לא ארוך אבל בכל זאת הוא היה מתיש.. מחר רק 3 שעות ויום שישי יום חופשיייי איזה פאנןןן...
../images/Emo216.gifאוחחח איזה חוםםם מזה החום הזה? אוףף נמאס לי.. וזה היה יום מתיש לא ארוך אבל בכל זאת הוא היה מתיש.. מחר רק 3 שעות ויום שישי יום חופשיייי איזה פאנןןן...
L Lior Maman New member 5/9/07 #12 אנשששששים אני עכשיו באמצע שיעור בעיצוב גרפי ונורא משעמם לי, אז אני מגיבה P: שיהיה לכולם המשך יומנעים אני עד 3 פה
אנשששששים אני עכשיו באמצע שיעור בעיצוב גרפי ונורא משעמם לי, אז אני מגיבה P: שיהיה לכולם המשך יומנעים אני עד 3 פה
N niro levi New member 5/9/07 #14 ../images/Emo216.gifאשתי האהובההה../images/Emo99.gif התגעגעתי אלייך מלאאא לא דיברנו הרבה זמן.. לא נורא לא נשאר עוד הרבה עד שתסיימי ללמוד.. [ענקקקקקק]
../images/Emo216.gifאשתי האהובההה../images/Emo99.gif התגעגעתי אלייך מלאאא לא דיברנו הרבה זמן.. לא נורא לא נשאר עוד הרבה עד שתסיימי ללמוד.. [ענקקקקקק]
L Lior Maman New member 6/9/07 #65 בעלי היקררר../images/Emo99.gif גמני התגעגעתי, ומתגעגעת מללאא ולא דיברנו הרבה זמן כי אני בקושי מתחברת :\ אחותי תפסה השתלטות רצינית על המחשב :S ממחר - זה נפסק חח D: ודווקא היה כיף בחלק השני של השיעור שעבדנו עם הפוטושופ וזה .. [ יותר ענקי משלך P: ] .
בעלי היקררר../images/Emo99.gif גמני התגעגעתי, ומתגעגעת מללאא ולא דיברנו הרבה זמן כי אני בקושי מתחברת :\ אחותי תפסה השתלטות רצינית על המחשב :S ממחר - זה נפסק חח D: ודווקא היה כיף בחלק השני של השיעור שעבדנו עם הפוטושופ וזה .. [ יותר ענקי משלך P: ] .
N niro levi New member 6/9/07 #73 ../images/Emo216.gifאת רוצה שאני אטפל בה? חחח.. אויי נחמד פוטושו בשיעור.. הלוואי ואני הייתי נכנסת בכלל למעבדה של המחשבים..חח לא הייתי שם מכיתה ז'...
../images/Emo216.gifאת רוצה שאני אטפל בה? חחח.. אויי נחמד פוטושו בשיעור.. הלוואי ואני הייתי נכנסת בכלל למעבדה של המחשבים..חח לא הייתי שם מכיתה ז'...
N niro levi New member 6/9/07 #109 ../images/Emo216.gifטוב אם את אומרת.. ואם את רוצה שאני אטפל בה רק תגידי... נדב קדמון? האמיתי?חח ז'תומרת מכוכב נולד?
../images/Emo216.gifטוב אם את אומרת.. ואם את רוצה שאני אטפל בה רק תגידי... נדב קדמון? האמיתי?חח ז'תומרת מכוכב נולד?
L Lior Maman New member 7/9/07 #113 ממ כן זה יעזור חח D: חחח כן זה די נחמד אאא.. בעלי , התעשה לי ילדים ?