ליום רביעי!!

McRafush

New member
...אני גם עילג ../images/Emo45.gif

משום מה קראתי רק ת'חלק הזה " היה לך חבר" ועניתי
אז לשאלה המלאה: היה לך חבר (או חברה לבנים)? כן

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifשלוצה../images/Emo23.gif

לפני שמתחילים: שם: רון גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 28.12 מקום מגורים: פ"ת אמונות (כן/לא): אלוהים? כן עצמך? כן? גן עדן וגהנום? לא החלטית. רוחות? כן, בחו"ל אבל פיות? לא יין - ויאנג? אמ? גורל? שיהיה אהבה? לפעמים שמאלניות? ימניות? אי פעם...? התנשקת? כן ודברים מעבר לנשיקה? :) עישנת סיגריה? כן עישנת סמים? לא היית בחו"ל? לא]; היה לך חבר (או חברה לבנים)? כן קנית דיסק מקורי? כן עיצבת את החדר מחדש? לא הנוכחי אבל כן הגבת באנונימיות בבלוגים? כן כתבת שיר? כן למדת נגינה יותר מחודש? אממ קנית בגדים ביותר מאלף שקל ביום אחד? לא נראלי באת לקנות משהו אחד ובסוף קנית מלא דברים? ישמצב זרקת מישהו? כן זרקו אותך? לא היית בהופעה חייה? כן אכלת משהו ממש לא כשר? כן קנית בגד שלא לבשת מעולם? כן \: מוזיקה: שומע רוק? כן ופופ? בקטנה ומזרחית? רק עידן יניב
חח סתם שיר אחד נו. וטראנסים? לא ממש זמרים אהובים: להקות אהובות: יש או אין? מיטה וחצי/זוגית? אמ לא פלאפון? כן פלאפון מתקדם, דור שלישי ושותפיו? אמ כן גיטרה? כן תופים? הלוואי היה מצלמה? כן אבל גוססת קצת MP3/MP4? אמפי3 אייפוד? לא מערכת סטריאו? כן מחשב בחדר? לא טלויזיה בחדר? לא. קצר:0

דורה17

New member
כואבות לי הרגליים../images/Emo122.gif

לפני שמתחילים: שם: דור גיל: 17 וחצי תאריך לידה: 21.11.89 מקום מגורים: כפר סבא אמונות (כן/לא): אלוהים?
עצמך? ממממממממממממממממ........................ לא נראה לי חחחח טוב אולי קצת גן עדן וגהנום?
רוחות?
פיות?
יין - ויאנג?
גורל?
אהבה?
שמאלניות?
ימניות?
אי פעם...? התנשקת? ודברים מעבר לנשיקה? עישנת סיגריה?
עישנת סמים?
היית בח"ול?
היה לך חבר (או חברה לבנים)?
קנית דיסק מקורי?
עיצבת את החדר מחדש?
הגבת באנונימיות בבלוגים?
כתבת שיר?
למדת נגינה יותר מחודש?
קנית בגדים ביותר מאלף שקל ביום אחד?
באת לקנות משהו אחד ובסוף קנית מלא דברים?
זרקת מישהו?
זרקו אותך?
היית בהופעה חייה?
אכלת משהו ממש לא כשר? בערך... אבל עבדו עליי.. לא התכוונתי חח קנית בגד שלא לבשת מעולם?
מוזיקה: שומע רוק?
ופופ? לא ממש.. ומזרחית?
וטראנסים?לא שומעת בזמני הפנוי אבל אוהבת זמרים אהובים: רון הופמן, רועי גפן [הם זמרים!], מוש בן ארי, יובל בנאי להקות אהובות: משינה, סינרגיה,כנסיית השכל, ניקלבק, אמ... יש מלא חח לא יודעת יש או אין? מיטה וחצי/זוגית?
וחצי פלאפון?
פלאפון מתקדם, דור שלישי ושותפיו? 2 וחצי חחח גיטרה?
תופים?
מצלמה?
MP3/MP4?
אייפוד?
מערכת סטריאו?
מחשב בחדר?
טלויזיה בחדר?

אאאאני

לפני שמתחילים: שם:
מורן גיל:
ביום
שני
אני
אהיה
בת
20
תאריך לידה:
3.9.87 מקום מגורים:
ת"א אמונות (כן/לא): אלוהים?
כן עצמך?
לפעמים גן עדן וגהנום?
כן רוחות?
אמא טוענת שהיא ראתה אחת במטבח פעם. אז כנראה... פיות?
כן יין - ויאנג?
הממ לא ממש גורל?
כן אהבה?
כן שמאלניות?
לא ימניות?
כן אי פעם...? התנשקת?
כו ודברים מעבר לנשיקה?
המממ עישנת סיגריה?
ניסיתי עישנת סמים?
לא היית בח"ול?
כן היה לך חבר (או חברה לבנים)?
לא קנית דיסק מקורי?
כן עיצבת את החדר מחדש?
אוהו כן הגבת באנונימיות בבלוגים?
חחח לא באנונימי יש לי חיים כתבת שיר?
לא למדת נגינה יותר מחודש?
6 שנים זה גוד אינאף? קנית בגדים ביותר מאלף שקל ביום אחד?
לא
חחחחחחח כן זרקת מישהו?
הממ זרקו אותך?
הממ היית בהופעה חייה?
ברור! אני חיה על זה! אכלת משהו ממש לא כשר?
לא קנית בגד שלא לבשת מעולם?
לא מוזיקה: שומע רוק?
כן ופופ?
גלגל"צ וכל השיט ברדיו בבסיס ומזרחית?
ע"ע פופ וטראנסים?
מועדונים זמרים אהובים:
עברי, יוני בלוך להקות אהובות:
סינרגיה, בית הבובות, היהודים יש או אין? מיטה וחצי/זוגית?
וחצי פלאפון?
כמובן. אפילו 2 פלאפון מתקדם, דור שלישי ושותפיו?
אחד מהם כן השני ישן בקוב יעבור ל 2.5 גיטרה?
יש! ואפילו מנגנת טיפה! תופים?
לא מצלמה?
בפלא
ועוד אחת לא טובה במיוחד MP3/MP4?
MP4 כנגן ועוד MP3 בפלא אייפוד?
לא מערכת סטריאו?
חחחח כן בסלון מחשב בחדר?
היה. כבר אין
טלויזיה בחדר?
כן

עונהה

לפני שמתחילים: היי?! שם:נוי גיל:15 ומשהו תאריך לידה:21.4.92!! מקום מגורים:יבנה! אמונות (כן/לא):כן אלוהים?כן עצמך?כן גן עדן וגהנום?כן רוחות?אמ.. לא יודעת. פיות?לא יין - ויאנג?עם אני מאמינה ביין? הסבר? גורל?כן אהבה?כן שמאלניות?אני בת 15 הדעה הפוליטית שלי עדיין לא ממש מגובשת! ימניות?כנ"ל אי פעם...? התנשקת?לא ודברים מעבר לנשיקה?לא עישנת סיגריה?לא איכססססססססססססס עישנת סמים?לא!! היית בח"ול?כן כמה וכמה פעמיים היה לך חבר (או חברה לבנים)? לא. קנית דיסק מקורי?כן. עיצבת את החדר מחדש?כן הגבת באנונימיות בבלוגים?כן כתבת שיר?כן הרבה..(אבל אתם לא יודעים על זה ולא רשמתי את זה!) למדת נגינה יותר מחודש?חחחחחחחחחח...... אני הולכת ללמוד גיטרה נראה עם אני החזיק מעמד. קנית בגדים ביותר מאלף שקל ביום אחד?לא. באת לקנות משהו אחד ובסוף קנית מלא דברים?כן. זרקת מישהו?לא זרקו אותך?לא היית בהופעה חייה?כן של סינרגיה!! אכלת משהו ממש לא כשר?לא!!! קנית בגד שלא לבשת מעולם?כן עדיין זה בגדים חדשים ואין טעם ללבוש אותם בבית! מוזיקה: שומע רוק?כן!! ופופ?קצת ומזרחית?ברדיו וטראנסים?כן! זמרים אהובים:רון הופמן הראל מויאל שי גבסו קצת.. אמ.. יש עוד לא זוכרת חח.. להקות אהובות:סינרגיה, כנסיית השכל ועוד כמה באנגלית אין לי כוח לרשום יש או אין? מיטה וחצי/זוגית?יש פלאפון?יש פלאפון מתקדם, דור שלישי ושותפיו?חהחהחהחה גם עם הייתי ממש רוצה גיטרה?יש.!!!!! תופים?אין מצלמה?יש MP3/MP4?אתם באמת רוצים להיכנס להיסטוריית הMP שלי? אוקיי אז ככה היה לי MP4 שברתי אותו 3 פעמיים והחליפו לי פעמיים אז הביאו לי MP3 שברתי אותו גם ועכשיו יש לי MP3 של אחותי הגדולה כי יש לה חדש. חהחה. אייפוד?לא מערכת סטריאו?יש מחשב בחדר?לא כל השלושה במרתף. טלויזיה בחדר?יש זהו? קצר..! חהחה

גמאני עונה ../images/Emo13.gif

שם: = יוני גיל:= 18.5 תאריך לידה: מקום מגורים: = פ"ת אמונות (כן/לא): אלוהים?= כן עצמך?= כן גן עדן וגהנום? = כן רוחות?= לא פיות?= לא יין - ויאנג?= אע? גורל?= כע אהבה?= כע שמאלניות?= לא ימניות?= לא אי פעם...? התנשקת?= כע ודברים מעבר לנשיקה?= כע עישנת סיגריה?= כע עישנת סמים?= לא היית בח"ול?= כע בלבנון ל 3 דקות.
[זה סיפור ארוך, לא משנה כרגע חח] היה לך חבר (או חברה לבנים)? = כע קנית דיסק מקורי?= כע עיצבת את החדר מחדש?= כע הגבת באנונימיות בבלוגים?= כע כתבת שיר?= כע למדת נגינה יותר מחודש? = לא קנית בגדים ביותר מאלף שקל ביום אחד?= לא באת לקנות משהו אחד ובסוף קנית מלא דברים?= כע זרקת מישהו?= לא זרקו אותך?= כע היית בהופעה חייה?= כע אכלת משהו ממש לא כשר?= לא קנית בגד שלא לבשת מעולם?= כע מוזיקה: שומע רוק?= כע ופופ?= לעיתים ומזרחית?= לא וטראנסים?= לעיתים זמרים אהובים:= יש הרבה להקות אהובות:= כנ"ל יש או אין? מיטה וחצי/זוגית?= מיטה וחצי פלאפון?= יש פלאפון מתקדם, דור שלישי ושותפיו?= יש גיטרה?= אין תופים?= אין מצלמה?= יש MP3/MP4?= יש אייפוד?= אין מערכת סטריאו? = אין מחשב בחדר?= יש טלויזיה בחדר?= אין

Lior Maman

New member
עונה ../images/Emo13.gif

לפני שמתחילים: שם: ליאור גיל: 15 תאריך לידה: 24.7.92 מקום מגורים: יקנעם .. חור ליד חיפה :\ אמונות (כן/לא): אלוהים?
עצמך? ממ.. גן עדן וגהנום?
רוחות? לא כ'כ .. פיות?
יין - ויאנג?
גורל?
בערך .. אהבה?
שמאלניות? אה ? ימניות? ^ אי פעם...? התנשקת?
ודברים מעבר לנשיקה? עישנת סיגריה?
עישנת סמים?
היית בח"ול?
קנית דיסק מקורי?
עיצבת את החדר מחדש?
אתמול .. הגבת באנונימיות בבלוגים? חח
כתבת שיר?
הרבה .. למדת נגינה יותר מחודש?
יותר מחצי שנה .. ועדיין . קנית בגדים ביותר מאלף שקל ביום אחד?
זרקת מישהו?
זרקו אותך?
היית בהופעה חייה?
בהמווון אכלת משהו ממש לא כשר?
קנית בגד שלא לבשת מעולם?
ופופ? לפעמים . ומזרחית?
וטראנסים? רק במסיבות זמרים אהובים: עברי לידר ואביב גפן
להקות אהובות: סינרגיה, nickelback, כנסיית השכל, finch ועוד ועוד .. יש או אין? מיטה וחצי/זוגית? יש .. וחצי . פלאפון?
פלאפון מתקדם, דור שלישי ושותפיו?
גיטרה?
תופים?
מצלמה?
אפילו 3 .. MP3/MP4?
MP 3 .. אייפוד?
מערכת סטריאו?
מחשב בחדר?
טלויזיה בחדר?

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifעונה../images/Emo13.gif

לפני שמתחילים: שם:זוהר גיל:14.11 תאריך לידה:25.9.92 מקום מגורים:רמת גן אמונות (כן/לא): אלוהים?
עצמך?
גן עדן וגהנום?
רוחות?
פיות?
יין - ויאנג?
גורל?
אהבה?
שמאלניות?
ימניות?
בערך אי פעם...? התנשקת?
ודברים מעבר לנשיקה?
עישנת סיגריה?
עישנת סמים?
היית בח"ול?
קנית דיסק מקורי?
עיצבת את החדר מחדש?
הגבת באנונימיות בבלוגים?
כתבת שיר?
למדת נגינה יותר מחודש?
קנית בגדים ביותר מאלף שקל ביום אחד?
זרקת מישהו?
זרקו אותך?
היית בהופעה חייה?
אכלת משהו ממש לא כשר?
קנית בגד שלא לבשת מעולם?
ופופ?לפעמים ומזרחית?
וטראנסים?
זמרים אהובים:בועזזזזזזז מעודההההההה להקות אהובות:סינרגיה,היהודים,אונסנס,הובסטנק יש או אין? מיטה וחצי/זוגית?
פלאפון?
פלאפון מתקדם, דור שלישי ושותפיו?
גיטרה?
תופים?
מצלמה?
MP3/MP4?
אייפוד?
מערכת סטריאו?
מחשב בחדר?
של אח שלי
טלויזיה בחדר?

מירוש 18

New member
אני

לפני שמתחילים: שם:מירי גיל:18 תאריך לידה:30.4 מקום מגורים:אופקים אמונות (כן/לא): אלוהים?כן עצמך?לפעמים גן עדן וגהנום?כן רוחות?לא פיות?לא יין - ויאנג?כן גורל?לא אהבה?כן שמאלניות?לא ימניות?כן אי פעם...? התנשקת? ודברים מעבר לנשיקה? עישנת סיגריה?לא עישנת סמים?לא היית בח"ול?כן היה לך חבר (או חברה לבנים)? קנית דיסק מקורי?כן עיצבת את החדר מחדש?כן הגבת באנונימיות בבלוגים?לא כתבת שיר?כן למדת נגינה יותר מחודש?לא קנית בגדים ביותר מאלף שקל ביום אחד?לא באת לקנות משהו אחד ובסוף קנית מלא דברים?כן זרקת מישהו? זרקו אותך? היית בהופעה חייה?כן אכלת משהו ממש לא כשר?לא קנית בגד שלא לבשת מעולם?יש מצב מוזיקה: שומע רוק?כן ופופ?כן ומזרחית?לא וטראנסים?לא זמרים אהובים:אין לי כוח לפרט להקות אהובות:כנ"ל יש או אין? מיטה וחצי/זוגית?כן פלאפון?יש פלאפון מתקדם, דור שלישי ושותפיו?לא גיטרה?לא תופים?לא מצלמה?כן MP3/MP4?כן אייפוד?לא מערכת סטריאו?כן מחשב בחדר?לא טלויזיה בחדר?לא

XxXSynergitXxX

New member
יש לי את הכוס הכחולהההה ../images/Emo99.gif.

לפני שמתחילים: שם:אורפזיק
תאריך לידה:10.09.94 מקום מגורים:קריות אמונות (כן/לא): אלוהים?
עצמך?
,אבל עובדת על זה גן עדן וגהנום?
רוחות?
פיות?
יין - ויאנג?
! ויש לי קעקוע של זה על היד כרגע
גורל?
. אהבה?
שמאלניות?המ ימניות?^ אי פעם...? התנשקת?אהמ.כן. ודברים מעבר לנשיקה? עישנת סיגריה?פאסיבית. עישנת סמים?לא היית בח"ול?כן
היה לך חבר (או חברה לבנים)?כן. קנית דיסק מקורי?מלא. עיצבת את החדר מחדש?לא ממש את כל החדר אבל כן. הגבת באנונימיות בבלוגים?כן.אולי. כתבת שיר?המון. למדת נגינה יותר מחודש?כן, בבצפר למדתי אורגנית. קנית בגדים ביותר מאלף שקל ביום אחד?כן באת לקנות משהו אחד ובסוף קנית מלא דברים?כן. זרקת מישהו?כן זרקו אותך?וכן היית בהופעה חייה?כן
. אכלת משהו ממש לא כשר?אני חושבת שכן, למרות שאני לא יודעת על זה בוודאות ><" קנית בגד שלא לבשת מעולם?כן. מוזיקה: שומע רוק?כן
ופופ?לא. ומזרחית?ממש . וטראנסים?הכי אחי.
.לא! זמרים אהובים:הופמן,גייפ
,עברילידר
,צ'אד קרוגר!
,אביב גפן,איימי לי
.. להקות אהובות:סינרגיה
,ניקלבאק
,אוונסנס!!%^#&#$%
,הובסטאנק,אלטר ברידג'
. יש או אין? מיטה וחצי/זוגית?זוגית. פלאפון?כן. פלאפון מתקדם, דור שלישי ושותפיו? 3.5
גיטרה?כן. 3. תופים?חחח לא. מצלמה?אהא D: MP3/MP4?גם וגם , שניהם הרוסים בזכותי! אייפוד?לא
מערכת סטריאו?כן מחשב בחדר?אהא טלויזיה בחדר?כן

...

לפני שמתחילים: שם: מיס מזמוזלה 'גברת פוז' גיל: הו הו.. תאריך לידה: לא לא לא, זה יותר מדי חבריקוס מקום מגורים: הרצליה אמונות (כן/לא): בטח, אומנות זו אחותי הקטנה אלוהים? נה עצמך? מיס מזמוזלה בר רפאלה תמיד מאמינה בעצמה גן עדן וגהנום? אוהו.. מה לא.. רוחות? כשיוצא פיות? אני לא מאמינה בפיות! חה!הרגתי פיה יין - ויאנג? כן גורל? ולא אהבה? כן שמאלניות? כן ימניות? ולא אי פעם...? התנשקת?
נראה לכם???? שאני אלכלך את פי בנשיקה עם בני עמי? ודברים מעבר לנשיקה? זה כמובן, נשיקה דבר ראשון ומשם ממשיכים לעבר השקיעה עישנת סיגריה? זה מקלקל את הבריאות עישנת סמים? כן, למען האמת ברגע זה אני מדליקה לי אחת שנייה היית בח"ול? בח"ול לא, בחול כן היה לך חבר (או חברה לבנים)? היה לי ידיד בשם מתתיהו קנית דיסק מקורי?רק מקורים עיצבת את החדר מחדש? בעתיד הגבת באנונימיות בבלוגים? כן ברור מה נראה לכם? שכן? כתבת שיר? אני מסוגלת לכתוב עכשיו על לק וציפור שעפו יחדיו למדת נגינה יותר מחודש? כן! קנית בגדים ביותר מאלף שקל ביום אחד? כןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באת לקנות משהו אחד ובסוף קנית מלא דברים? לא, אני אף פעם לא קונה מלא דברים, במיוחד לא בגדים..אני שונאת בגדים זרקת מישהו? בפועל? זרקו אותך?
היית בהופעה חייה? כן! אכלת משהו ממש לא כשר? נראה לכם? אני מסוגלת לאכול משהו לא כשר? קנית בגד שלא לבשת מעולם? חיחיחיחי, כן! מוזיקה: שומע רוק? לא ופופ?כן ומזרחית?לא וטראנסים?כן זמרים אהובים:לא להקות אהובות:כן יש או אין?אולי מיטה וחצי/זוגית? לא פלאפון?כן פלאפון מתקדם, דור שלישי ושותפיו?כן גיטרה?ולא תופים?כן מצלמה?כן MP3/MP4?אין אייפוד?אין מערכת סטריאו?אין מחשב בחדר?אין טלויזיה בחדר?יש!!!!!!!!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gifתות|אעאעאע אני לא אוהבת אותך יותררר

הרגת פיה!!! איך את יכולה!?

סינטטית

New member
חחחח מה זה

מי שאומר שהוא לא מאמין בפיות אז הוא הורג פיה? אני זוכרת שגם אחות של אלונה התעצבנה מזה
חחחחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכן!!../images/Emo88.gif../images/Emo46.gif שששששששש

I do believe in fairies I do! I do!!!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאם משעמם את רוצחים!?../images/Emo2.gif

אוי ואבוי...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאז*../images/Emo122.gif

שנים עד שאני רואה טעויות..חחח

למעלה