ליום רביעי!!

McRafush

New member
אני בשתיים-עשרה וחצי ../images/Emo45.gif

זה נשמע כאילו את התלוננת על השינה עד מאוחר

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifברור שאני מתלוננת!../images/Emo4.gif

אני לא ישנתי כ"כ מאוחר.. אלמה אני קמה בשעות כאלו?! זה שורף לי את כל היום!! וגם ככה החופש הזה נגמר..
עכשיו אתה מבין..?

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifהלוואי עלי!!!

קמתי ב- 6:30 אני כ"כ צריכה שינה!! אני בקושי ישנה בחופש הזה ואני קורעת את עצמי בבייביסיטר! אני עייפה..
ומתי אני אשן?! יש לימודיםפ כבר צריך לישון מוקדם..

menori

New member
ואווו אני מאושרת...

איזה כיף חחח.. קיבלתי גם 300 דולר זה בערך 1200 ש''ח ככה.. וקיבלתי חולצות ושרשרת של עקרב מאאגגניניייבבבבההההה.. ואני מאושרת ואני אצל בת דודה שלי ואני כותבת פה ובסלון כמה רעש אבל אני שמחהה!! [והפסדתי האלופה
] יאהווווווווו.. ולימדתי את דודה להגיד כאשר שואלים אותה "מקורה?" אז שתגיד "סבבה" והיא למדה ואני מלמדת אותה מלאאאא דבריםםםםםםם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיאאא איזה יופי לך!! גם אני רוצהה

למה קיבלת 1200 שקל בכלל!? חח

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifצהרים טובים../images/Emo9.gif

חזרתי מהבייביסיטר ואכלתי.. יש לי לסיים את אלגברה היום ולעשות עוד שאלה אחת בבוק ריפורט באנגלית
וביום שישי אני וחברה עושות את גאומטריה.. מחר בייביסיטר ו-400 ש"ח

שלומיתת

New member
../images/Emo20.gifשאלונוש../images/Emo20.gif

לפני שמתחילים: שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: אמונות (כן/לא): אלוהים? עצמך? גן עדן וגהנום? רוחות? פיות? יין - ויאנג? גורל? אהבה? שמאלניות? ימניות? אי פעם...? התנשקת? ודברים מעבר לנשיקה? עישנת סיגריה? עישנת סמים? היית בח"ול? היה לך חבר (או חברה לבנים)? קנית דיסק מקורי? עיצבת את החדר מחדש? הגבת באנונימיות בבלוגים? כתבת שיר? למדת נגינה יותר מחודש? קנית בגדים ביותר מאלף שקל ביום אחד? באת לקנות משהו אחד ובסוף קנית מלא דברים? זרקת מישהו? זרקו אותך? היית בהופעה חייה? אכלת משהו ממש לא כשר? קנית בגד שלא לבשת מעולם? מוזיקה: שומע רוק? ופופ? ומזרחית? וטראנסים? זמרים אהובים: להקות אהובות: יש או אין? מיטה וחצי/זוגית? פלאפון? פלאפון מתקדם, דור שלישי ושותפיו? גיטרה? תופים? מצלמה? MP3/MP4? אייפוד? מערכת סטריאו? מחשב בחדר? טלויזיה בחדר? להלה. :)

שלומיתת

New member
פאף

לפני שמתחילים: שם:שלומית גיל:16 וחצי תאריך לידה:27.1.91 מקום מגורים:חיפה אמונות (כן/לא): אלוהים?כן עצמך?ממ באמצע גן עדן וגהנום?כן רוחות?לא פיות?לא יין - ויאנג?כן גורל?לא אהבה?כן שמאלניות?לא ימניות?כן אי פעם...? התנשקת? ודברים מעבר לנשיקה? עישנת סיגריה? עישנת סמים? היית בח"ול? היה לך חבר (או חברה לבנים)? קנית דיסק מקורי?יאפ עיצבת את החדר מחדש? הגבת באנונימיות בבלוגים?מציק לי כתבת שיר?
למדת נגינה יותר מחודש?
קנית בגדים ביותר מאלף שקל ביום אחד?
באת לקנות משהו אחד ובסוף קנית מלא דברים?
זרקת מישהו? זרקו אותך? היית בהופעה חייה?
אכלת משהו ממש לא כשר?
קנית בגד שלא לבשת מעולם?
מוזיקה: שומע רוק?כן ופופ?לא ומזרחית?לא וטראנסים?לא זמרים אהובים:אורן ברזילי ועוד.אין לי כוח. להקות אהובות:סינרגיה,רדיוהד,קספרים,אלטר,כנסיית השכל יש או אין? מיטה וחצי/זוגית?מעו פלאפון?מעו פלאפון מתקדם, דור שלישי ושותפיו?מעו גיטרה?יש תופים?לא מצלמה?יש מעפנה MP3/MP4?אמפי 3 שיתחלף מתישהוא בזמן הקרוב הי"ד
אייפוד?נהה מערכת סטריאו?לא מחשב בחדר?
טלויזיה בחדר?

McRafush

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: רפי. גיל: בקרוב 18. תאריך לידה: 22.03.90 מקום מגורים: ת"א. אמונות (כן/לא): אלוהים?
עצמך?
גן עדן וגהנום?
רוחות?
פיות?
יין - ויאנג?
גורל?
אהבה? ...
שמאלניות?
ימניות?
אי פעם...? התנשקת? ייפ. ודברים מעבר לנשיקה? אולי.
עישנת סיגריה? אולי.
עישנת סמים? אולי.
היית בח"ול? ייפ. היה לך חבר (או חברה לבנים)? נייט. קנית דיסק מקורי? אכן. עיצבת את החדר מחדש? ייפ
הגבת באנונימיות בבלוגים? נייט
כתבת שיר? אולי
למדת נגינה יותר מחודש? כן
קנית בגדים ביותר מאלף שקל ביום אחד? לא
באת לקנות משהו אחד ובסוף קנית מלא דברים? כן. זרקת מישהו? מישהי, אבל כן
זרקו אותך? ייפ. היית בהופעה חייה? ייפ. אכלת משהו ממש לא כשר? נופ. קנית בגד שלא לבשת מעולם? ...כן
מוזיקה: שומע רוק? כן. ופופ? כן. ומזרחית? כן. וטראנסים? כן. זמרים אהובים: יש המון... ממירי מסיקה ועד לקלי קלארקסון, וכל מה שבין-לבין. להקות אהובות: כנ"ל... מסינרגיה ועד לבלאק-אייד פיז, וכל מה שבין-לבין. יש או אין? מיטה וחצי/זוגית? יש. פלאפון? יש. פלאפון מתקדם, דור שלישי ושותפיו? יש. גיטרה? יש. תופים? הייתה מערכת תופים בגיל חמש
מצלמה? יש. MP3/MP4? יש. אייפוד? אין. מערכת סטריאו? לא צריך
מחשב בחדר? ברור
טלויזיה בחדר? בבבברור

למעלה