ליום רביעי

menori

New member
אני?

"אני רוצה לישון יותר ממך לשים ת'כרית מתחת לראש.. לחלום על עבדיי עובדים בפרך וליייישששוווןןןןן לעולמיםיםםיםיםםםיםםםם!"

niro levi

New member
../images/Emo216.gifבוקר טוב|עייף|

נרדמתי רק ב6 בבוקר ואמא העירה אותי ב11 וחצי כדי שאני אתחיל להתארגן.. ואני עייפההה ורוצה לישון ובכלל לא בא לי ללכת ללונה גל... יום נעים לכולםםםםםםם

זוהרוש15

New member
היום שלי../images/Emo13.gif

אז ככה, הילדה הייתה היום מקסימה..ומקסימה זאת לא מילה! בא לי לאכול אותה! היא חיבקה אותי ונשקה אותי כל הזמן,והיא לא בכתה וצעקה.. היא הקשיבה לכל מה שאמרתי, היא לא השתוללה יותר מידי.. אויי אני מתה עלייה!!! גם שני הבנים מתוקים לאללה ועזרו לי הם הביאו עוד שני חברים הבייתה ושירדנו לגינה והם קצת שיגעו אותי אבל היה בסדר.. סבתא אחת של איזה ילד בן שנה וחצי ראתה אותי בגינה עם הילדים ואמרה שיכול להיות שהאמא תרצה שאני אשמור עליו בלילה...
הילדה עשתה קקי...והייתי צריכה לנגב לה..
והיום אני נפגשת עם חברה שלי ונמשיך במתמטיקה.. ומחר בייביסיטר!! וכסף של השבוע!!
יום טוב

יום רביעי ההא?

משעמם לי נורא!! אתמול היה נחמד אחרי הנסיעות למרות שאני קצת לא מרגישה טוב הכל זז לי....אחרי זה ישנתי ואז קמתי כזה והיה משעמם בסוף ראיתי איזה סדרה חדשה קייל XY משו כזה ואז ראיתי ורוניקה מארס (חחחח עכשיו הדבקתי גם את אחותי התאומה כי אני כל הזמן רואה ורוניקה מארס אז היא גם התחילה לראות חחחחחחח...) עכשיו אני סתם רואה טלויזיה (שוב) ורושמת בפורום חחח.... יומנעים לכולם!!

זוהרוש15

New member
גאמני ראיתי קייל xy !!

איזה יפה זה!! זה מזה מגניב.. והוא ממש חתיך
וחמודדדד

Lilosh95

New member
גמאני ראיתי קייל XY

איזה סדרה יפה.. ואיזה עיניים יש לו

למעלה