יאא אני שמחה שנהנת!! ותתחדשי [חח שוב..] בהצלחה מחר בביביסיטר.. לפחות לך אין ארבעה בנים.. לילה טוב!!
S shilgiah New member 8/8/07 #6 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיאא אני שמחה שנהנת!!../images/Emo24.gif ותתחדשי [חח שוב.. ] בהצלחה מחר בביביסיטר.. לפחות לך אין ארבעה בנים.. לילה טוב!!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיאא אני שמחה שנהנת!!../images/Emo24.gif ותתחדשי [חח שוב.. ] בהצלחה מחר בביביסיטר.. לפחות לך אין ארבעה בנים.. לילה טוב!!
מ מ א י ה 9 0 New member 8/8/07 #9 תתחדשי מותק! ../images/Emo13.gif בהצלחה מחר ושמחה שהיה לך יומטובD:
N niro levi New member 8/8/07 #12 ../images/Emo216.gifתתחדשי שמחה שהיה לך יום טוב.. כן ירבו חח שיהיה בהצלחה מחר בבייביסיטר
S shilgiah New member 8/8/07 #15 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאבא לא מרשה!!אעאעאע../images/Emo10.gif מי שואל אותו!?
S shilgiah New member 8/8/07 #23 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני לא מאמינה שאני קוראת על התרבות +היפנית כדי להוכיח לאבא שלי משו כדי שהוא יסכים לי
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני לא מאמינה שאני קוראת על התרבות +היפנית כדי להוכיח לאבא שלי משו כדי שהוא יסכים לי
ד דורה17 New member 8/8/07 #31 אורנית [סופר ניצק] כנסי שנייה יש לי שאלה ../images/Emo13.gif ראיתי שלא אהבת שפותחים במקומך ת'שרשור של אז לא רציתי להיות חצופה ולפתוח.. אבל מזמן לא היה אחד כזה.. יש מצב שאת פותחת? או שלא אכפת לך אם אני אפתח?
אורנית [סופר ניצק] כנסי שנייה יש לי שאלה ../images/Emo13.gif ראיתי שלא אהבת שפותחים במקומך ת'שרשור של אז לא רציתי להיות חצופה ולפתוח.. אבל מזמן לא היה אחד כזה.. יש מצב שאת פותחת? או שלא אכפת לך אם אני אפתח?