ליום ראשון

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשום דבר רציני..../images/Emo13.gif

עניתי לדורה..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח לאאאאאאאאא

אני ממש לא בדיכאון! חס וחסה!! סתם התבאסתי כי חברה שלי הולכת לראות את הבית החדש שלה..
היא עוברת דירה מפה והיא החברה הכי הכי טובה שלי!! היא לא תגור כ"כ קרוב כמו עכשיו..
וגם התבאסתי כי עד שהתארגנתי כדי שהיא תצלם אותי היא אמרה שהיא יוצאת..חח והיא תחזור מאוחר יותר.. זהו.. אני ממש לא בדיכי!!

דורה17

New member
אהה מצויין! חחחח

ו.. גם לי יש חברה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש (ועוד הרבה ממשים) טובה.. אנחנו חברות מגיל 3 (ועכשיו אנחנו כבר 17-18) והיא הייתה גרה לידי כל היסודי וזה ותמיד היינו באות אחת לשנייה וזה.. ואז בחטיבה היא עברה לנתניה אבל אנחנו עדיין בקשר כמעט יומיומי וגם אם היא לא באה אנחנו מדברות מלא ואנחנו עדיין בקשר ממש טוב ועוד חודש ומשו היא עוברת חזרה לכפר סבא והיא תגור בניין מולי! חחחח שזה ממש כיף! בקיצור אל תדאגי.. אפשר לשמור על קשר גם מרחוק... היא לא עוברת לסוף העולם.. בחופשים וזה את תבואי אליה היא אלייך וזה אפילו עוד יותר כיף להיפגש אחרי הרבה זמן...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאבל.. אבל..../images/Emo10.gif

די! אל תגידי את זה!! עכשיו אני באמת אהיה בדיכאון!! יש סיכוי שהיא עדיין תגור בב"ש אבל בשכונה אחרת.. או אפילו באותה שכונה אבל בקצה השני או משו.. זה או זה או שהיא עוברת לאשדוד ואם היא עוברת לשם אני מתה!!

דורה17

New member
אבלאבל ניסיתי לעודד....

התכוונתי שאל תיהי עצובה שהיא עוברת כי זה לא שתתנתקו או משו... אז היא לא תגור לידך.. לא נורא... גם אם היא תעבור לאשדוד... אם תתאמצו קצת תצליחו להישאר בקשר..

niro levi

New member
ערב טוב...

סוף סוף באתי למחשב.. עד עכשיו למדתי (בערך) להיסטוריה.. מחר מתכונת חוזרת אוףף נמאס לי.. שיהיה לכולנו המון המון המוןןןן בהצלחהה ותסתכלו על חצי הכוס המלאה בחיים ואל תיהיו עצובים.. החיים יפים תחייכו אליהם והם יחייכו אליכם בחזרה...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאופהההה../images/Emo4.gif

הייתי צריכה ללכת לחברה שלי כדי שהיא תצלם אותי אבל עד שהתארגנתי וזה.. היא צריכה ללכת לראות את הבית החדש שלה..(אני עדיין לא מאמינה שהיא עוברת מפה..
) אז היא אולי תבוא אלי מאוחר יותר, אבל אני רוצה עכשיו! חח חם לי!!!!!!!!!

Lilosh95

New member
נכון...

איזה חום בב"ש... הלכתי היום מהמקיף בקושי יכלתי לזוז מרוב החום...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמזל שהייתי בבי"ס בבוקר..

מסכנות הבנות שהיתה להן מתכונת אחרי.. אפילו בבית היה חם.. כל הצהרים אני עם המזגן.. אפילו עכשיו..חחח את לומדת במקיף ז'!?

Lilosh95

New member
כן...

איזה חום היה בכיתה... אני הייתי כל ה-3 שעות הראשונות בחדר של יועצת השכבה עם מזגן
ואחרי זה שחזרתי ללמוד עברנו לכיתה אחרת כי בכיתה שלנו המזגן החליט לא לפעול...

GrEeNgIrL3

New member
../images/Emo7.gif

אוףףף.. הייתה לי מתכונת היום והיא הלכה לי מזה טוב ואז כשיצאתי גיליתי ששכחתי לעשות שאלה והמורה הכלבה לא רצתה לתת לי לעשות אותה
אוףףף הציון שלי יהיה דפוק

מירוש 18

New member
נ- ני- נימ- נימא- נימאס

נימאס לי מאזרחות!!! שונאת אזרחות רק שייגמר כבר
וחם לי מאוד. חרא

למעלה