ליום ראשון

דורה17

New member
../images/Emo201.gif גם לי נמאס...

ואני בהספק גרוע של החומר.. אבל אני פשוט לא מסוגלת ללמוד!!!! חחח ועכשיו העיפו אותי מהמטבח אז אני לומדת בחדר והמחשב פה ואני כל פעם מתפתה לעשות הכל רק לא ללמוד חחחח לא נורא... עוד מעט נגמר.. לפחות נשכיל קצת... עכשיו נדע איך מתנהלות הבחירות בישראל ומהן זכויות המיעוטים! זה חשוב!
חחחחחח טוב די זהו אני לא פה יותר.. בהצלחה!!

מירוש 18

New member
בהצלחה גם לך

וגם אני בהספק גרוע של חומר ועוד יותר גרוע מה שכבר למדתי אני לא זוכרת. אזרחות זה מקצוע מיותר, בגלל זה המדינה שלנו ניראת כמו שהיא ניראת כי המורים לאזרחות חמורים ולא יודעים ללמד.

דורה17

New member
לא רק המורים לאזרחות לא יודעים ללמד

גם המורים להסטוריה, ללשון, למתמטיקה, לאנגלית לספרות ולתנ"ך (דווקא לספרות יש לי אחלה מורה אבל לא חשוב חח) לא יודעים ללמד... אחרכך מתפלאים למה כששואלים בני נוער מתי הוקמה המדינה הם עונים "משו באייר 1960" - וזה מקרה אמיתי... עשו משאל בכפר סבא לקראת יום העצמאות וזה מה שאנשים ענו.. ואומרים שרמת ההשכלה נמוכה וזה... ככה זה שהמורים הם בעלי השכלה נמוכה!! משרד "חינוך" עלק...

Lilosh95

New member
ערב טוב :)

איזה יום כיף... בקושי למדנו... שלוש שעות ראשונות הלכתי להכין את הקישוטים לכיתות למסיבת סוף שנה
ואחרי זה שעתיים למדנו [מתוכם אולי חצי שעה] תנ"ך.. פשוט מקשיבים ולא עושים כלום... וקיבלתי את המבחן שלי במדעים קיבלתי 95.5 [לא יכלה לעגל ל-96?!] והמורה הסתומה לתנ"ך לא החזירה לנו מבחנים מלפני שלושה שבועות... לכולם: תהיו שמחים, תלמדו טוב לבגרויות, מתכונות ותצליחו :) ערב טוב לכולם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמרטון אינויאשה..חחח../images/Emo6.gif

שלושה פרקים ברצף..חח הפרקים הראשונים כאלו יפים..
גם האחרונים אבל ת'ראשונים לא ראיתי אף פעם..
אין, אני מכורה לזה פשוט!! חח ערב טוב!!

Lilosh95

New member
מצ'עמם לי ../images/Emo10.gif

אז עשיתי משהו בפוטושופ..
תגובות, טיפים לשיפור.. הרקע הוא סתם תכלת :/

מירוש 18

New member
חחח הזכרת לי עכשיו את הפרסומת של מקדונלדס

כן סיימתי ללמוד אני לא נוגעת יותר בחומר עד לבגרות, אחרת אני ניכנסת ללחץ היסטרי. בתקווה שיהיה בסדר. מה איתך?

דורה17

New member
מואהאהאהאהאה לזה התכוונתי חחחח

ואמאמאמאמ.... למדתי רק את חלק ב' כל היום כמעט... קצת חלק א'..אמ.. נראה לי שמחר אני אקום מוקדם.. אשנס מותניים (חחח תמיד המילה הזאת -לשנס- הצחיקה אותי חחחח) ואלמד עוד את חלק א' וחלק ג'..) אהה רציתי לשאול אותך... אולי את יודעת... נכון בחוקים (חלק ג' פרק ה') בקטע של החקיקה.. את יודעת אולי אם צריך לדעת ממש את כל החוקים?ולדעת לשייך אותם למובנים (דתי לאומי ותרבות-מורשת-הסטוריה)? כי אני לא יודעת מה לעשות עם זה חחח הבנת על מה אני מדברת?

למעלה