אני מקווה שיהיה ציון בסדר למרות הכל
N N o y 1 6 New member 27/5/07 #97 ../images/Emo2.gif פעם פחדתי מהדוב הזה...כאילו מ"לילה דוב" סיפרו לנו סיפור פעם שאמרו לילדה שאם היא תגיד את זה יבוא לה דוב בלילה או משהו
../images/Emo2.gif פעם פחדתי מהדוב הזה...כאילו מ"לילה דוב" סיפרו לנו סיפור פעם שאמרו לילדה שאם היא תגיד את זה יבוא לה דוב בלילה או משהו
O Ofiraaaa New member 27/5/07 #34 בוקר טוב.. אני עייפה! מאוד! ולא יכולה לחזור לישון באמצע היום להלהלה היום בלילה נישן טוב! [כבר שנה אני אומרת את זה, זה לא קורה, נקווה שהלילה כן!]
בוקר טוב.. אני עייפה! מאוד! ולא יכולה לחזור לישון באמצע היום להלהלה היום בלילה נישן טוב! [כבר שנה אני אומרת את זה, זה לא קורה, נקווה שהלילה כן!]
O Ofiraaaa New member 27/5/07 #46 אוף. לתראי זה אני יש טיימינג מעולה. כל פעם שמשמיעים אותו, משמיעים אותו בדיוק בזמן הנכון [לא! ] והמורה למתמטיקה !@#$%^&*)()*#$@@#!$^#&)%@$Q!!@^$#!@%^%*)&#!
אוף. לתראי זה אני יש טיימינג מעולה. כל פעם שמשמיעים אותו, משמיעים אותו בדיוק בזמן הנכון [לא! ] והמורה למתמטיקה !@#$%^&*)()*#$@@#!$^#&)%@$Q!!@^$#!@%^%*)&#!
S shilgiah New member 27/5/07 #39 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר טוב!!../images/Emo13.gif היום שוב קמתי בזכות גלגלצ..חח אווווף אני שונאת את העונה הזאת!! היא עושה לי אלרגיהההה זה ממש משגע!! ומחרפן.. טוב... שיהיה לכולם יומטוב ובהצלחה במתכונות ובבגרויות!!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר טוב!!../images/Emo13.gif היום שוב קמתי בזכות גלגלצ..חח אווווף אני שונאת את העונה הזאת!! היא עושה לי אלרגיהההה זה ממש משגע!! ומחרפן.. טוב... שיהיה לכולם יומטוב ובהצלחה במתכונות ובבגרויות!!
G GiLi73 New member 27/5/07 #42 בוקר טוב/tapuzforum/images/emo42.gif יש לי היום מתכונת במתמטיקה.. אני מקווה שהחרישה שעשיתי על החומר תעזור :]
בוקר טוב/tapuzforum/images/emo42.gif יש לי היום מתכונת במתמטיקה.. אני מקווה שהחרישה שעשיתי על החומר תעזור :]
ס סינטטית New member 27/5/07 #43 בוקר טוב../images/Emo42.gif למה יש לי הרגשה שזה לא הולך להיות יום טוב? חח
י יוני 18 היחיד New member 27/5/07 #44 חח חס וחלילה... למה ככה להגיד על הבוקר?!?!? תקווי לטוב.... למרות ש... האמת? גם לי ניראה שהולך להיות לי יום חרא. אני מפחד... בררררררר אוחח אני מתוסבך עם עצמי חחח
חח חס וחלילה... למה ככה להגיד על הבוקר?!?!? תקווי לטוב.... למרות ש... האמת? גם לי ניראה שהולך להיות לי יום חרא. אני מפחד... בררררררר אוחח אני מתוסבך עם עצמי חחח