ליום ראשון.

שלומיתת

New member
..

הייתי אמורה לדבר היום מיל הכיתה באנגלית על נושא מסוים.. עם ציון. ושכחתי מזה
אז עשיתי את זה אתמול בלילה.. ובסוף המורה הבנזבל נשאר בבריטניה או משו..

GiLi73

New member
../images/Emo6.gif

על איזה נושא עשית?? ומה המורה שלך עושה בבריטניה??

שלומיתת

New member
הוא בריטי!../images/Emo12.gif

נסע לביקור במוזיאון,מקום הולדתו או משו. סתם. לאדעת מה הוא עושה שם
ועשיתי על ג'ניס ג'ופלין מכירה?

שלומיתת

New member
אמ

זמרת פולק משנות ה60..שהיתה ממש פופולרית ומתה ממנת יתר של סמים בגיל 27 למה זה מצחיק אותי לעזאזל?!

שלומיתת

New member
חח למה?זה אחלה נושא!

את בם הראשונים שלא מזהים לפחות את השם שלה..ד"א..חח והיא מסוג האנשים שמתאים למורה שלי לאנגלית לאהוב.. אז זה טוב

דורה17

New member
בוקר דוב לפו הטוב...

אוף מה בוקר מה?? לא בא לי חחחחח יש לי יום עמוס.. ואני קצת באיחור כבר.. בקיצור שיהיה לכם יום נפלא.. ושלומית.. סורי על הקומונה חחחח תמחקי את זה אם את רוצה.... צ'או..

Ofiraaaa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בוקר דוב לפו הטוב חחחחחחחחחחחחחחחח!

לאפ'חד לא בא
מה אני עושה ערה בכלל?! \=

בוקר טוב לכולםםםםםםםםםםםםם

היום יש לי מתכונת בתנך... אני לא מבין למה משרד החינוך צריך לחפור לנו על התנך הזה למההההההההההההההההההההההההההההההההה למה הוא חייב להפוך הכל לקשה כ"כ... אוףףף מי צריך בגרויות יא אללה, בשביל מה אני עושה בגרויות בשביל מההההההההההההההההההההההההההההה... טוב מה אני מיתייאש עכשיו?! אני כבר בי"ב... אבל אין מצב שאני גומר תעודה השנה איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני אצטרך כמו טמבל להשלים בעוד כמה שנים. בעצם, את מי זה מעניין?!?!?! יאללה שיהיהיה יומטוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלמה זה נשמע לי כ"כ מוכר..?../images/Emo10.gif

בהצלחה!!

למעלה