ליום ראשון

tamar111

New member
מבקשת המלצה על חברת הובלות

הי כולם, אני צריכה לעבור דירה פעמיים בחודשיים
יש חברות שיכולות לעשותגם אחסון ולחסוך את 2 ההובלות. אשמח להמלצות מאנשים שעברו דירה והיו מרוצים. תודה רבה, תמר

ניבי10

New member
אביב הובלות

קצת יקרים אבל מקצועיים, לא גובים תוספות מעל מה שסוכם.

../images/Emo100.gifאיפה אפשר לקנות תיק לגן../images/Emo35.gif

תיק למעון לילדה בת שנה ושבעה חודשים שיכיל בגדים להחלפה וכו'. וכמה אמור לעלות תיק כזה?

lulyK

New member
בהפנינג/קרביץ וכל השאר.

במחירים הגבול הוא השמיים. אני לא מוציאה על זה יותר מ-50-60 ש"ח.

ש ד ה ק

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שאלת מיטה...../images/Emo91.gif../images/Emo41.gif

אז ככה... בני בן שנה ו10 חודשים ניגמל מהנקה לפני כשבוע, ומאתמול גם ניגמל מלינה משותפת, כרגע הוא ישן במיטת תינוק, אך אני חוששת כי הוא מנסה לפעמים לעבור את המעקה עם הרגליים, וזה די מפחיד. לכן החלטנו לקנות לו מיטת מעבר או מיטת נוער. איזו מיטה עדיף?האם יש חברה וסוג מיטה מסויימת שאתן ממליצות? ובכלל על מה צריך להסתכל כשקונים מיטה לילד? תודה....

אילתית 2

New member
אנחנו עברנו ישר למיטת נוער

בגיל שנה ו3 חודשים קנינו מיטת עץ אצל נגר נפתחת לעוד מיטה ועם מגירות איחסון וכמובן מעקה בטיחות לבדוק מה מתאים לך ונוח מזרון טוב בטיחות במחינת מעקה ושלא יהיה כל מיני קישוטים מסוכנים וחדים למיניהם וגם לבדוק שהגימור של המיטה בפינות מעוגל טיפה ולא פינה חדה אני אישית לא אהבתי ונראה לי מיותר לחלוטין מיטת מעבר וגם כל הספפות למיניהם לא נראה לי - כי לקחת בחשבון מקרי פספוסי והרטבות לילה בזמן הגמילה מטיטול

ש ד ה ק

New member
תודה... ../images/Emo140.gifועוד כמה שאלות...

מה הגובה של המיטה שקניתם? האם היא בגובה שגם אם חו"ח יש נפילה אז זה פחות מסוכן? והאם מעקה בטיחות גבוהה מספיק, או שאפשר לעבור אותו בלי בעיה? ושאלה אחרונה מה האורך והרוחב מומלץ במיטת נוער{ הסטנדרת}.

אילתית 2

New member
עונה

לא זוכרת כרגע את הגובה אבל נראה לי סטנדרט אני לקח לי איזה 3 שבועות לראות את הקטנטונת שלי במיטה הענקית הזו אז שמתי שמיכה/מזרון ליד המיטה אבל עבר חלק בלי בעיות הצלחנו ללמד אותה שאין ירידות לבד מהמיטה ואין טיולים וקוראים לאבא או אמא כדי לרדת מהמיטה טוב בכל עבר חלק והיא כבר יודעת לעלות ולרדת לבד מהמיטה מעקה בטיחות סטנדרטי לא גבוה במיוחד אבל מספיק גודל המיטה 90/190

Tula1

New member
לא הבנתי

אתם לימדתם אותה שאין ירידות לבד ומצד שני היא יודעת לרדת ולעלות לבד? לא כתבת ברור.... אנחנו בדיוק חושבים על לקנות מיטה (מעבר או נוער- לא סגורים על זה)

אילתית 2

New member
היום היא כבר יודעת לעלות ולרדת לבד

היא עברה למיטת נוער בגיל שנה ו3 חודשים והיום היא בת שנתיים ו9 חודשים ועדין גם היום מאז ועד היום אין ירידות וטיולים מהמיטה בזמן ההרדמות ובזמן הלילה וגם בבוקר בדר"כ קוראת לנו אבל היא כבר יודעת לרדת ולעלות לבד מהמיטה (היא שאלה לגבי הגובה של המיטה ואני בעבודה ולא זוכרת אבל כתבתי שהגובה סטנדרט נראה לי ואם הקטנטונת הזו יודעת לעלות ולרדת אז זה לא כל כך גבוה) אני ממליצה על מיטת נוער נראה לי ממש ממש מיותר מיטת מעבר

S h a r l e e n

New member
מיטת מעבר מאיקאה

אני לא רציתי שהדרדס שלי יישן במיטה ענקית וגבוהה- ולכן קנינו לו באיקאה מיטה קטנה ונמוכה שקל לטפס ולרדת ממנה. אגב, היא עדיין די ארוכה- 1.60, כך שהיא יכולה לשמש לכמה שנים טובות. אנחנו מאד מרוצים.

a y a l u l a

New member
התיק שלנו נקנה בשופרסל דיל

עלה 20 ש"ח וכל מי שרואה אותו מתלהב ושואל מאיפה.

../images/Emo207.gifמגבות לתינוקות

באיזה מגבות אתן משתמשות לנגב את הקטנים? שלי בן חצי שנה ואני לא יודעת אם יש לגילו את המגבות האלו עם הראש, כמו שיש לתינוקות שרק נולדו.

יש מגבת כזו, אדיר שלי בן 8 חודשים

ויש לנו כזו. אבל, לא יודעת איפה קונים אותה... אנחנו קיבלנו אותה מתנה.

למעלה