../images/Emo73.gifלדעתי עדיף לעיר אירופאית אחת כמו
ברצלונה,פריז,לונדון,אתונה מהממת,רומא מדהימה (ממליצה),אמסטרדם והרשימה ארוכה...... אם תרצי המלצות אנא פני אליי במסרים,אשמח להדריך.....אבל לא הייתי עם ילדים בחו"ל עדיין !!!!!
למה טיולון בעצם? ממתי אפשר? האם טיולון פשוט הוא בריא לגב??? הגדולה לא ממש אהבה את העגלה ומהרגע שהתחילה ללכת לא היה צורך לא בעגלה ולא בטיולון. עכשיו עם בני 6.5 חד'), הוא דווקא בינתיים כן אוהב עגלה אבל העגלה לא הכי נוחה לנו, כל פעם לשים ולהוציא מהאוטו ואני חושבת מה יהיה בקיץ כשנלך לים..... אולי כדאי טיולון. לא בא לי להשקיע בטיולון אבל השאלה אם בכלל אפשרי טיולון לפני שיושבים, נראה לי שזה לא ממש בריא מה אתן אומרות?
יש לי כלב זכר מעורב כבן שלוש. כלב מקסים וחברותי שכמעט ולא נובח, גם לא שדופקים בדלת כשבאים הביתה. אבל מה? לאחרונה הגיע להתגורר בדירה ממול עוד כלב זכר וכל פעם כשהוא שומע אותו (הכלב שלי שומע את זה שממול) מתחילה התקפת נביחות תוקפנית שקשה מאוד להפסיק ומה שהכי מתסכל אותי בכל הסיפור הזה, זה שהנביחות שלו מעירות לי את התינוקת וקשה מאוד להרדים אותה חזרה. היום הוא כבר העיר אותה 3 פעמים. מחפשת עצות איך לגרום לו להיפטר מהמנהג הזה...
הכלבה שלי נובחת במרץ בכל פעם שיש תנועה ליד הדלת. אני כועסת עליה כשהיא עושה את זה ואז לתקופה מסויימת כשנוהר ישנה היא מנסה לנבוח בשקט. אני פגשתי משפחה שהצליחו לאלף את כלבם לא לנבוח בזמן שהבנות ישנות. אין לי מושג איך הם הצליחו לעשות את זה אולי בעזרת מאלף. מצטערת שאין לי עצה טובה יותר.