ליום ראשון !!!!!!!!!

../images/Emo32.gif ליום ראשון !!!!!!!!!

הנה הגיע יום חדש, שבוע חדש, חודש [לועזי] חדש, הכל חדש !!! אז מה חדש איתכם ?!?!?!?!?!?

XxXSynergitXxX

New member
חדש?

וואו. אני מחר הולכת להתחיל פסיכולוגית. זה הולך להיות נחמד מאחר והיא נחמדה וגם מאחר והיא שירתה ביחידה שגפן שירת. [והכי יפה שאמא שלי דאגה לספר לה כמה אני אוהבת את סינרגיה, כמה אני מכורה , כמה אני אוהבת את גפן.. ובאיזה יחידה הוא שירת,אמא שלי שרתה, וגם הפסיכולוגית שלי!
] מחר הולכת להיות לחברה שלי הופעה בחוג ריקוד , משהו מגניב . אני הולכת עם חברה טובה שלי. שמעתי שירים של אוונסנס והם אחלה לגמריי. מצויינים
מסתבר שבתור ילדה יותר קטנה [מעכשיו] שמעתי שירים שלהם , ואהבתי אותם. [ילדה בת 9-10 שאוהבת את אוונסנס ,מוזר במקצת , אך חביב.
] בכיתי לפני קצת זמן במיי אימורטל . שיר מרגש
. ויפה. ואיימי כזו שווה! היא שולטת!
ונחמד לי , אני מאושרת. וטוב טוב טוב לי על הלב
עשיתי שיחה עם דורה שממש ממש שימחה אותי , ואני כ"כ מודה לה על זה
, את גדולה!
. לילה טוב. ויום טוב. אני חייבת ללכת לישון , מחר זה ב11 בבוקר ! אוהבת, אורפזי. 3>

סינטטית

New member
יום חדש, שבוע חדש, חודש חדש

שזה אומררררררר שהחודש יוצא יום שישי ה-13, שזה מגניב! שיהיה שבוע טוב וחודש טוב עוד יותר

XxXSynergitXxX

New member
את יודעת שאני לא יודעת מה הסיפור הזה?

עם יום שישי ה-13 בחודש ?
כולם יודעים ואני לא!

דורה17

New member
זה משו באמונה הנוצרית או משו כזה

שביום שישי ה13 קורים דברים רעים ומפחידים וזה.. סתם שטות..חחחח

דורה17

New member
יש לי כלכך הרבה דברים חדשים היום!

ההורים קנו לי שמלה יפייפיה לנשף, ונעליים יפייפיות, ובגד ים יפייפה ומשקפי שמש יפייפיות! הייתה לי שבת כיפית ממש ממש ממש!!! חחחחחח אני גם שמחה שכל זה לא עלה להם הרבה כסף [יחסית למה שהיה אמור לעלות]! רק נשאר דבר אחד, נס קטן יותר נכון נס ענק שאני צריכה שיקרה והכל יהיה טוב! אני מקווה שהנס הזה יקרה וכמה שיותר מהר!

niro levi

New member
../images/Emo29.gif לילה טוב

לילה טוב פורום יקר ומקסים..-
- לא מזמן חזרתי ממסיבת יומולדת של ידיד שלי למרות שהייתה לו יומולדת לפני שבועיים.. אבל קרה משהו והיומולדת נדחתה.. לא נורא בכל זאת היה נחמד.. ידיד שלי בא עם הכלבה שלו שאני חולההה עליה וכל הימולדת הייתי איתה.. ולא רציתי בכלל להיפרד ממנה כי אני כל כך אוהבת אותה... עוד כמה שעות אני כבר צריכה להתעורר לעבודה ולא נראה לי שאני אתעורר אבל אני חייבת.. ואממ מה עוד?.. נראה לי שזהו חפרתי מספיק.. שיהיה שבוע טוב וחודש טוב ולילה טוב חח

דורה17

New member
לילה טוב! ושבוע טוב וחודש מעולה

ורק בשורות טובות! בעז"ה אני אקבל את הבשורות הכי טובות וכמה שיותר מהר ושהכל יהיה בסדר! אני רק צריכה נס! נס חזק עם הרבה הרבה סוכר! מקווה לקבל אותו ומהר.. שיהיה לכולם לילה מצויין!

למעלה