ישששששששש
מ מ י ק י 1 1 4 New member 1/7/07 #34 ../images/Emo24.gifהתגעגעתי בזמן האחרון אני מתגעגעת לאנשים החופש הזה משפיע עלי לא טוב
V vered151 New member 1/7/07 #36 יאאאאא א=י=ן ל=ש=ו=ן י=ו=ת=ר ב=ח=י=י=ם=!=!=! פוייי איזה הקלה דאמט =] אני. בייביסיטר. מאחרת יומטוב..צאו
יאאאאא א=י=ן ל=ש=ו=ן י=ו=ת=ר ב=ח=י=י=ם=!=!=! פוייי איזה הקלה דאמט =] אני. בייביסיטר. מאחרת יומטוב..צאו
X XxXSynergitXxX New member 1/7/07 #41 אח"צ טובים! ../images/Emo13.gif עודמעט סבים , ואז הופעה עם חברים ערב חביב משו! והיה מעולה אצל הפסיכולוגית.היא הייתה נחמדה מאוד.אבל קמתי מוקדם , וזה לא כייף . כי אני עייפה
אח"צ טובים! ../images/Emo13.gif עודמעט סבים , ואז הופעה עם חברים ערב חביב משו! והיה מעולה אצל הפסיכולוגית.היא הייתה נחמדה מאוד.אבל קמתי מוקדם , וזה לא כייף . כי אני עייפה
מ מ י ק י 1 1 4 New member 1/7/07 #42 את במסנג'ר??? רצית לדבר איתי על משהו מאוד מאוד מאוד חשוב נוו את מותחת אותי וזה מסקרן אותי מאוד
מ מירוש 18 New member 1/7/07 #43 אין לי כוח יותר אני עייפה נימאס לי ללמוד לסוצי ונשארו לי עוד מלא מאמרים + לעשות חזרה על כל החומר.