גמאני!
ד דורה17 New member 24/6/07 #159 זה היה ממש מוזר! המנחה מן.. רצה לבמה אמרה את הזוכים הם באו אמרו תודה הלכו ונינט התחילה לשיר.. מה נסגר??? חחחחחח זה היה הזוי...
זה היה ממש מוזר! המנחה מן.. רצה לבמה אמרה את הזוכים הם באו אמרו תודה הלכו ונינט התחילה לשיר.. מה נסגר??? חחחחחח זה היה הזוי...
E estousha New member 24/6/07 #161 יווו איזה אושר!!! אחרי שכל היום הסתובבתי בירושלים וחיפשתי עבודה (כשכל חנות שנייה מחפשת עובדים אבל "רק אחרי צבא") פתאום התקשרו ושאלו אם אני רוצה עבודה קבועה בצהריים עם אחלה שכר!!!! איזה כיף לי!! אני פשוט מאושרת...
יווו איזה אושר!!! אחרי שכל היום הסתובבתי בירושלים וחיפשתי עבודה (כשכל חנות שנייה מחפשת עובדים אבל "רק אחרי צבא") פתאום התקשרו ושאלו אם אני רוצה עבודה קבועה בצהריים עם אחלה שכר!!!! איזה כיף לי!! אני פשוט מאושרת...
ר רונקיפליצית New member 24/6/07 #163 ../images/Emo204.gifאעעעע איזה בלאגן אני במוקד במחויבות אישית לבד וכולי מוצפת בטלפונים כל שניה זה לא כייף להיות פה לבד];
../images/Emo204.gifאעעעע איזה בלאגן אני במוקד במחויבות אישית לבד וכולי מוצפת בטלפונים כל שניה זה לא כייף להיות פה לבד];
ר רונקיפליצית New member 24/6/07 #165 ../images/Emo204.gif../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif אני משתגעת פה! אם יהיה טלפונים ככה עד 6 אני אשתגע
../images/Emo204.gif../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif אני משתגעת פה! אם יהיה טלפונים ככה עד 6 אני אשתגע