ליום ראשון.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיאאאא איזה כיף לך!!!

את בטח ממש מתרגשת!! חחחח יאוו תהני הכי שאפשר ותצלמי המון!!

niro levi

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

איזה כיף לךךךך אני רוצה גם.. כרגע אני שומעת את הדיסק the open door ובא לי לבכותתת אני רוצה ללכת להופעה הזאת אבל אין לי עם מי..

niro levi

New member
מי זה איתנו?

וגם עוד אין לי כרטיס.. ובטח יהיה לכם איך לחזור הביתה ואני אשאר לי שם לבד כי אני צריכה לחכות לאוטובוסים עד הבוקר...

Lilosh95

New member
משעמם לי...

מארבע עש חמש וחצי עשיתי שאלון של איזה סטודנטית ביקשה ממני. אני ואמא שלי היינו צריכות לעשות אני גמרתי בשעה וחצי
ואמא שלי לקח לה איזה שעתיים
מה אכפת לי לעשות?! עוד שבועיים אני יקבל בדואר 200 שקל על זה שעשיתי את זה. מי פה?

אני לכמה דקות ועפה עם אמא שלי לעשות סיבוב

כי כל היום הייתי בבית ואני לא יכולה יותר

GrEeNgIrL3

New member
אוףףף

מחר מתכונת בסוציולוגיה , אני לא יודעת כלום ואין לי כוח לכל התאוריות המפגרות האלה על התרבות... אמרתי למורה שאני לא רוצה לגשת והיא מעט רצחה אותי חחח מתי משרד החינוך הזה יבין שלא עושים בגרויות ביולי??

GrEeNgIrL3

New member
תודהה ../images/Emo13.gif

איזה כיף לך 88! כל הכבוד!! אם אני אקבל 70 אני אהיה מרוצה חח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני שונאת את הוט!!!!!!!!

מטומטמים שם כולם!!!!!!!!!!!!!!
לעזאזל איתםםםםם אנחנו משלמים רק על 1 ו2 אבל קולטים ערוץ הילדים.. אמרנו להם מיליון פעם לנתק אז זה והם לא מנתקים!! ועד שכן הם נורידים את 1 ו-2 ושמים במקום זה ערוצים אחרים כמו הופ, ערוץ רוסי, ערוץ הודי.. אעאעאעאאע בא לי להרוג אותם!!!! עוד 10 דקות אינויאשה ואני לא יכולה לראות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilosh95

New member
אבל את מרוויחה.

אם את משלמת בשביל 1 ו-2 וקולטת גם את ערות הילדים. מה אכפת לך?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifפעם נתנו לנו על זה קנס!../images/Emo46.gif

הם מחברים אותנו לכבלים ומאשימים אותנו! חצופים.. ההורים שלי לא אוהבים שזה לא חוקי אז הם רוצים לבטל את זה..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאהא!!../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif

התקשרתי אליהם היום.. והם הפנו אותי לשלושה אנשים, ז"א שהייתי צריכה לחזור על אותו סיפור 3 פעמים ויש שם באמצע מלא שירים מפגרים של הוט ועידכונים..
בסוף ניתקתי כי לא היה לי כוח אליהם..

Lilosh95

New member
חח...

אחותי עובדת שם במרכז הלקוחות... היא אמרה כל יום מציפים אותם שם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאחותך!?../images/Emo12.gif

כמעט רצחתי שם מישו! מקווה שזאת לא היתה היא..

למעלה