ליום ראשון שבוע טוב אנשים
S shilgiah New member 17/6/07 #5 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifדורה..../images/Emo201.gif BE HAPPY! יהיה טוב!! עדיף היסטוריה!? חח
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifדורה..../images/Emo201.gif BE HAPPY! יהיה טוב!! עדיף היסטוריה!? חח
ס סינטטית New member 17/6/07 #31 את תמיד יכולה להגיד במסרים או במסן. אם את רוצה כמובן. בכל אופן, אני פה
מ ממשיך לרוץ New member 17/6/07 #42 אני רק אמסור לך פה את אהבתי../images/Emo24.gif מבטיח לך שזה יסתדר
י יוני יוני היחיד New member 17/6/07 #68 דורה... אל תשכחי מי מנחם אותנו כל פעם ואומר לנו שיהיה טוב וצריך לחשוב טוב לא משנה מה.. ושלהיות עצובים אנחנו בוחרים וכ'ו וכ'ו... אז... תאמרי לעצמך את אותם דברים גם... אני בטוח שזה יעזור. תכלס.. באמת בסופו של דבר הכל מסתדר... יהיה בסדר מותק... יומטוב !
דורה... אל תשכחי מי מנחם אותנו כל פעם ואומר לנו שיהיה טוב וצריך לחשוב טוב לא משנה מה.. ושלהיות עצובים אנחנו בוחרים וכ'ו וכ'ו... אז... תאמרי לעצמך את אותם דברים גם... אני בטוח שזה יעזור. תכלס.. באמת בסופו של דבר הכל מסתדר... יהיה בסדר מותק... יומטוב !
ד דורה17 New member 17/6/07 #91 תודה =) אני אני מנסה להישאר אופטימית בקשר לזה.. אני מקווה שיהיה בסדר.. וכמה שיותר מהר..
S shilgiah New member 17/6/07 #7 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשבוע טוב וחודש טוב!!../images/Emo24.gif מחר תענית דיבור!! ומתכונת בהיסטוריה.. לילה טוב לכם!! אני חוזרת ללמוד..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשבוע טוב וחודש טוב!!../images/Emo24.gif מחר תענית דיבור!! ומתכונת בהיסטוריה.. לילה טוב לכם!! אני חוזרת ללמוד..